Şimdi Ara

Mp3 player programlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ne kullanıyosunuz mp3 player olarak.
    Bende 32.000 küsür parça var. Bu parçaları hangi programa atsam takılıyo yavaş yavaş işlem yapıyor.
    En hızlısı winamp yine. Parçaları bi kere atıyorum sonra save list diyorum. sonra listeden bi açıyorum (mpu) direk parçaları geliyor. Geçenlerde pcme mac-os yüklemiştim. i-tunes tüm parçaları her açılışta tekrar tarıyo. Sonuç felaket her itunes açışımda bir tıkanma oluyo. Pardusta ta bir kaç programda denedim sonuç değişmiyor. hep yavaş hep yavaş. Winamp bu konuda süper. sizin önericeğiniz başka playerlar varmı özellikle çok fazla şarkı attığım zaman problem yaratmıyacak.
    Birde i-tunes gibi programlarda şarkıcıya göre göre grublandırma kendi yapıyor yaa ona da uyuz oluyorum. Benim tüm parçalarım zaten sanatçı ve albümleri şeklinde klasörlenmiş. bazı parçaların id3 leri yüklenmediği için çok sorun oluyor ondada.

• Ben JetAudio kullanıyorum Bi de bunu dene istersen.
    Geri sayım sen doğduğunda başladı! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin ölümden! Bil ki (7) düvele sultan dahi olsan yerin (6) mekan olacak sana. En fazla (5) metre kumaş götürebileceksin! Kapatacaksın (4) açsan da gözlerini! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiğinde (1) gün öleceksin! İşte, o an her şey (0) dan başlayacak.
  • jet audio yu tasiyen üzerine yükleyip denedim.
    fakat jet audio, şarkı geçişleri çok yavaş gerçekleşiyor. bir şarkıya tıklıyorum aradan 5sn geçiyor. bu sırada mousun kum saati imleci filan çıkıyor. bi garip anlamadım gitti.
  • Bu başlık daha önce 2 kere açıldı yakın zamanda
    En çok kullanılanlar

http://forum.donanimhaber.com/m_20212794/tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mp4 player paylaşımları
    18 yıl önce açıldı
    ipod müzik formatı
    15 yıl önce açıldı
    Winamp ve Video Dosyaları!!!
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.