Şimdi Ara

Creative marka mp3 player firmware yükleme!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar creative marka mp3 player aldım,internetten son çıkan firmware ini buldum,
    aşağıda ingilizce firmware güncelleme işlemi anlatılıyor,ingilizcesi olan arkadaşlardan bu yazıyı türkçeye çevirmelerini rica edicem.

This firmware upgrade only works with Creative MuVo V200 players. Do not install this upgrade for other players.
    You will lose all content in your player when you install the firmware. Back up any audio or data files in your player to your computer before upgrading the firmware.
    To install this firmware upgrade, do the following:
    Download the MuVoV200_PCFW_LF_1_05_02.exe file into your local hard disk.
    Connect your player to your computer.
    Double-click the firmware upgrade file.
    When prompted to set your player in Recovery mode, disconnect your player from your computer.
    Press and hold the Play button while connecting your player to your computer's USB port.
    Continue to hold the Play button for about ten seconds after connecting your player to your computer.
    Release the Play button when the Find New Hardware dialog box appears on the computer screen.
    Follow the instructions on the screen to install recovery drivers for your player.
    Double-click the firmware upgrade file and follow the instructions on the screen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyy -- 8 Mayıs 2006; 16:50:18 >

• model?
  • mp3 çalarımın model muvo v200
    ayrıca mp3 player a format nasıl atabilirim? (format atmanın yararı nedir?)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyy -- 7 Mayıs 2006; 23:48:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: heavyy

mp3 çalarımın model muvo v200
    ayrıca mp3 player a format nasıl atabilirim? (format atmanın yararı nedir?)
    format atmanın bi yararı olmaz. eger cihazın bir sorunu yoksa tabii.

http://forum.donanimhaber.com/m_6292380/mpage_1/key_t%25FCm%252Ccreative%252Crecovery//tm.htm#6292380
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncu

format atmanın bi yararı olmaz. eger cihazın bir sorunu yoksa tabii.

http://forum.donanimhaber.com/m_6292380/mpage_1/key_t%25FCm%252Ccreative%252Crecovery//tm.htm#6292380

Alıntıları Göster
    Turuncu kardeş verdiğin linke baktım ama firmware güncelleme işini tam anlayamadım,

This firmware upgrade only works with Creative MuVo V200 players. Do not install this upgrade for other players.
    You will lose all content in your player when you install the firmware. Back up any audio or data files in your player to your computer before upgrading the firmware.
    When prompted to set your player in Recovery mode, disconnect your player from your computer.
    Press and hold the Play button while connecting your player to your computer's USB port.
    Continue to hold the Play button for about ten seconds after connecting your player to your computer.
    Release the Play button when the Find New Hardware dialog box appears on the computer screen.
    Follow the instructions on the screen to install recovery drivers for your player.
    Double-click the firmware upgrade file and follow the instructions on the screen.

Bu yazının türkçe si ne acaba ,yalnışlık yapmak istemiyorumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyy -- 8 Mayıs 2006; 15:59:13 >

• quote:

Turuncu kardeş verdiğin linke baktım ama firmware güncelleme işini tam anlayamadım,

Bu yazının türkçe si ne acaba ,yalnışlık yapmak istemiyorumda.

Alıntıları Göster
    bu zaten ayni zamanda recovery mode alma işlemi.
    1. bilgisayarına en son firmware update i yukle

2.aleti bilgisayara bagla

3. firmware e cift tıkla.
    4. Recovery mode secenegini gorunce ekranda (artık aletin ekranı mı yoksa bilgisayarın mı bilmiyorum), aleti bilgisyayar baglantısından ayır.
    5. pilini cıkart sonra play tusuna bas ve basılı tut ve bu islemi yaparken aleti tekrar bilgisayara bagla.
    6. usb den aleti bagladıktan sonra play e basmaya 10 saniye kadar devam et
    7. bilgisyarda yeni donanım bulundu yazısı cıkınca playi bırak.
    8. windows Recovery Device (ya da USB Device) buldugunu soyleyecektir sana. sana secenek getirecek hayırı tıkla ,ve windows a arama yaptırma " -Do not search." ben yuklenecek driverı kendim sececegim gibi bi secenek olmalı. boylece Windows gerekli yazılımı yukleyecektir.
    9. tekrar yukledigin firmware e cıft tıkla
    10.firmware sırasında , download secenekleri arasından "Format Data Area" nın secili olmasına dikkat et. bir kere next e bastıktan sonra da cıkabilir bu secenek ilk asama da da...

edit: bi yanlis anlama olmus, yukarıdaki ceviriyi yap yeni firmware yuklenir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncu -- 8 Mayıs 2006; 14:41:02 >

• quote:

bu zaten ayni zamanda recovery mode alma işlemi.
    1. bilgisayarına en son firmware update i yukle

2.aleti bilgisayara bagla

3. firmware e cift tıkla.
    4. Recovery mode secenegini gorunce ekranda (artık aletin ekranı mı yoksa bilgisayarın mı bilmiyorum), aleti bilgisyayar baglantısından ayır.
    5. pilini cıkart sonra play tusuna bas ve basılı tut ve bu islemi yaparken aleti tekrar bilgisayara bagla.
    6. usb den aleti bagladıktan sonra play e basmaya 10 saniye kadar devam et
    7. bilgisyarda yeni donanım bulundu yazısı cıkınca playi bırak.
    8. windows Recovery Device (ya da USB Device) buldugunu soyleyecektir sana. sana secenek getirecek hayırı tıkla ,ve windows a arama yaptırma " -Do not search." ben yuklenecek driverı kendim sececegim gibi bi secenek olmalı. boylece Windows gerekli yazılımı yukleyecektir.
    9. tekrar yukledigin firmware e cıft tıkla
    10.firmware sırasında , download secenekleri arasından "Format Data Area" nın secili olmasına dikkat et. bir kere next e bastıktan sonra da cıkabilir bu secenek ilk asama da da...

edit: bi yanlis anlama olmus, yukarıdaki ceviriyi yap yeni firmware yuklenir.

Alıntıları Göster
    firmware yuklerken yolladııgım çeviriyı takip edebilirsin. sendeki firmware kac? son no 1.05.02

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

firmware yuklerken yolladııgım çeviriyı takip edebilirsin. sendeki firmware kac? son no 1.05.02

Alıntıları Göster
    arkadaşlar kafayı yiyecem biri bana yardım etsin ya.son fireware bilgisayara yükledim çalıştırdım,bulduktan sonra media state is not initialized dedi,bende çıkardım daha sonra pili söküp play tuşuna basılı tutup usb ye taktım on saniye kadar bekledim biraz daha bekledim yeni donanım bulundu yaısı gelmiyo,delirecem yaa,lütfen yardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: boncuk82

arkadaşlar kafayı yiyecem biri bana yardım etsin ya.son fireware bilgisayara yükledim çalıştırdım,bulduktan sonra media state is not initialized dedi,bende çıkardım daha sonra pili söküp play tuşuna basılı tutup usb ye taktım on saniye kadar bekledim biraz daha bekledim yeni donanım bulundu yaısı gelmiyo,delirecem yaa,lütfen yardım

Alıntıları Göster
    Turuncu kardeş bi zahmet bunuda çevirebilirmisin?

• quote:

Turuncu kardeş bi zahmet bunuda çevirebilirmisin?

Alıntıları Göster
    abi bu yukardaki metnin aynısı yani nasıl format atacağını söylüyor.turuncu kardeş Allah rızası için şu benim mp3 player sorunuma bi bakar mısın abi kafayı yiyecem çok sinirlendim,inanınki kıracam şimdi playeri...

• quote:

abi bu yukardaki metnin aynısı yani nasıl format atacağını söylüyor.turuncu kardeş Allah rızası için şu benim mp3 player sorunuma bi bakar mısın abi kafayı yiyecem çok sinirlendim,inanınki kıracam şimdi playeri...

Alıntıları Göster
    boncuk senin mp3 player in modeli ne?
  • quote:

boncuk senin mp3 player in modeli ne?

Alıntıları Göster
    abi creative v200 aynısı seninki ile,512lik.abi inanki delirecem daha alalı 2 hafta olmadı.çok sinirlendim.creative marka dedik aldık şunun yaptığına bak...abi ingilizce destek de aldık ama emaille onlar da aynısını söylüyorlar.delirecem yaaa,burnumdan soluyorum...
  • quote:

abi creative v200 aynısı seninki ile,512lik.abi inanki delirecem daha alalı 2 hafta olmadı.çok sinirlendim.creative marka dedik aldık şunun yaptığına bak...abi ingilizce destek de aldık ama emaille onlar da aynısını söylüyorlar.delirecem yaaa,burnumdan soluyorum...

Alıntıları Göster
    beyler adam çevirmiş işte yazdığınızı.
    o yazanları doğru yaparsanız firmware i kurmuş olursunuz.
    bir alete firmware yüklemek çok kolay birşeydir. eğer doğru yapmadıysanız veya yaparken cihazın şarjı bittiyse sorunlar çıkar. bunlar yüzüden markayı suçlayamazsınız.

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: boncuk82

media state is not initialized uyarısı cıkınca ok e tıklamayı dene, yine bir sey olmazsa
    firmware i baştan yapmayı dene ( playe basılı tutarak cihazı bilgisayara bağlamayı ve sonra firmware i çalıştırmayı unutma)

yine olmazsa servis yolu gözükebilir. acaba bilgisayarın işletim sistemiyle uyumsuz bir creative driver ın mı var? site de firmware harici yeni driver lar varsa onları da kurmanı tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kujeste

bir alete firmware yüklemek çok kolay birşeydir. eğer doğru yapmadıysanız veya yaparken cihazın şarjı bittiyse sorunlar çıkar. bunlar yüzüden markayı suçlayamazsınız.

Alıntıları Göster
    Usta sen çok biliyosun anlaşılan, tx fm ve v200 modellerini bilgisayara bağlamak için pili çıkartman gerek,
    pili olmayan mp3 çaların, güncelleme sırasında nasıl pili bitecek?
    Boşa mesaj atma,birilerine yardımcı olacaksan mesaj atman daha iyi olacaktır.

quote:

Orjinalden alıntı: kujeste

• quote:

Usta sen çok biliyosun anlaşılan, tx fm ve v200 modellerini bilgisayara bağlamak için pili çıkartman gerek,
    pili olmayan mp3 çaların, güncelleme sırasında nasıl pili bitecek?
    Boşa mesaj atma,birilerine yardımcı olacaksan mesaj atman daha iyi olacaktır.

quote:

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar mp3 çalarımın firmware ini güncelledim sonunda, hiç abartıldığı kadar zor ve tehlikeli değilmiş.
    İleride ihtiyacı olanlar olursa diye birde ben firmware yapma işini anlatiym.

mp3 çaları play/pause tuşuna basılı tutarak usb girişine takıyoruz ve
    10 saniye kadar basılı tuttuyoruz,
    sağ altta saatin olduğu yerde yeni donanım bulundu mesajını gördüğümüz anda basılı tuttuğumuz tuşu bırakıyoruz ve MuVoV200_PCFW_LF_1_05_02 firmware dosyasına çift tıklıyoruz, 10-15 saniyelik bi taramadan
    sonra program çalışıyor,bi pencere açılıyor burada altta format seçeneğine tık işareti koyup start a basıyoruz.
    (aynı anda hem format ve firmware güncelleme işini yapıyor)complete yazısı görününce işlem tamamdır.
    saatin oradan usb aygıtı güvenle çıkart ı seçiyoruz, ve bilgisayardan mp3 çaları çıkartıyoruz.

Firmware işleminden önce Mp3 çalarınızda mp3 veya dosya varsa yedekleyin.(format atmadan firmware işlemi yapılamıyor)

• quote:

Arkadaşlar mp3 çalarımın firmware ini güncelledim sonunda, hiç abartıldığı kadar zor ve tehlikeli değilmiş.
    İleride ihtiyacı olanlar olursa diye birde ben firmware yapma işini anlatiym.

mp3 çaları play/pause tuşuna basılı tutarak usb girişine takıyoruz ve
    10 saniye kadar basılı tuttuyoruz,
    sağ altta saatin olduğu yerde yeni donanım bulundu mesajını gördüğümüz anda basılı tuttuğumuz tuşu bırakıyoruz ve MuVoV200_PCFW_LF_1_05_02 firmware dosyasına çift tıklıyoruz, 10-15 saniyelik bi taramadan
    sonra program çalışıyor,bi pencere açılıyor burada altta format seçeneğine tık işareti koyup start a basıyoruz.
    (aynı anda hem format ve firmware güncelleme işini yapıyor)complete yazısı görününce işlem tamamdır.
    saatin oradan usb aygıtı güvenle çıkart ı seçiyoruz, ve bilgisayardan mp3 çaları çıkartıyoruz.

Firmware işleminden önce Mp3 çalarınızda mp3 veya dosya varsa yedekleyin.(format atmadan firmware işlemi yapılamıyor)

Alıntıları Göster
    ben boşa msj atmıyorum dostum. sadece kendi beceriksizliğin yüzünden markayı suçluyorsun o hoşuma gitmiyor. ben orda firmware konusunda oluşabilecek sorunlara örnek verdim , pili bittiği için olmuştur demedim. bak şimdi yapabilmişsin ve kolay diyorsun.
    yok yere aleti suçlamışsın işte

• quote:

ben boşa msj atmıyorum dostum. sadece kendi beceriksizliğin yüzünden markayı suçluyorsun o hoşuma gitmiyor. ben orda firmware konusunda oluşabilecek sorunlara örnek verdim , pili bittiği için olmuştur demedim. bak şimdi yapabilmişsin ve kolay diyorsun.

Alıntıları Göster
    aslında bu tür işlerde en başta yapılması gereken şey sakin olmak. biliyorum zor bişey ama serin kanlılıkla olaya bakmak sorunun büyük kısmını otomatikman cozuyor. alete kızmak, vurmak, tükütmek pek bi işe yaramıyor..
    Gerçi harddisklilerde vurmak işe yarıyormuş diyaorlar
    neyse geçmiş olsun....

• quote:

Alıntıları Göster
    Aleti suçlayan ben değilim,mesajları dikkatli oku istersen.

quote:

• --------------------------------------------------------------------------------

mrb arkadaşlar bende 20gb zen touch var ve ben bu alletten veri aktarımı yapamıyorum artık önceden nomad explorerdan veri aktarımı felan yapıyordum şimdi ne şarkı yükleyebiliyorum nede bi veri dosyasını atabiliyorum yok odeil içindekileri de bilgisayarada atamıyorum garantiye götürüyüm dedim ama saolsun annem atmış garnti kağıdını ve diğer kitapçıkları garanti servisinin yerinide bilmiyorum ya biri bana yardım etsin ne olur yaaaaa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.