Şimdi Ara

mozilla yeni sekme google açılsın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
115.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar mozillada yeni sekme açtığımda onun google açılmasını nasıl sağlayabilirim.
    Şimdiden teşekkürler...

• bu eklentiyi kurarsanız yeni sekmenizi düzenleyebilirsiniz.
    https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/new-tab-homepage/
  • Anasayfayı Google olarak ayarladıysan Ev şeklindeki simgeye maus orta tuşa tıklayınca Google açılır.
  • Tab Mix Plus 0.3.8.6 ile sekmeleri istediğiniz şekilde ayarlarsınız.
    https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/tab-mix-plus/
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenga26

bu eklentiyi kurarsanız yeni sekmenizi düzenleyebilirsiniz.
    https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/new-tab-homepage/

Teşekkürler Arkadaşım Verdigin Link İşe Yaradı Yeni Sayfada Ana Sayfan Açılıyor Mozilla 9 Kulanıyorum uyum sorunuda Yaşamadım Bu Eklentıyı Saklamak İsteyenlerse Farklı Tarayıcıdan İndirirse Her Formattan Sora Bu Eklentıyı Mozıllaya Atarak Kullanabılır
  • BEn bu eklentiyi kuruyorum ama işe yaramıyor ısrarla yeni sekmede aynı sayfayı açıyor. Firefoxu kaldırıp kurdum sonuç yine değişmedi. Başka bir yöntem var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ekelntiye ne gerek var ??

about:config yazıyorsunuz urlbar a, filitre ksımınada newtab.url yazıyorsunuz, karşınıza bir seçenek geliyor browser.newtab.url şeklinde. Ona çift tıklayıp istediğiniz adresi giriyorsunuz. Bu kadar. Yeni açılan tablar girdiğinzi adres ne ise ordan açılır.

NOT : Eski versiyonlarda çalışmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2smoke -- 26 Ağustos 2012; 17:52:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2smoke

ekelntiye ne gerek var ??

about:config yazıyorsunuz urlbar a, filitre ksımınada newtab.url yazıyorsunuz, karşınıza bir seçenek geliyor browser.newtab.url şeklinde. Ona çift tıklayıp istediğiniz adresi giriyorsunuz. Bu kadar. Yeni açılan tablar girdiğinzi adres ne ise ordan açılır.

son sürümde denendi çalışıyor. 29.09.2012

göremeynler tık

mozilla yeni sekme google açılsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakim66 -- 29 Eylül 2012; 23:29:01 >

• 2smoke Teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalorta

2smoke Teşekkürler..
  • quote:

Herhangi +1 eklenti bile firefoxu yavaşlatır, eklentisiz çözümler her zaman revaçta kalacaktır.

• teşekkürler 2smoke:)
  • Rica ederim arkadaşlar. İmzamdaki firefox konularından daha fazla gelişmiş seçeneklere ulaşabilrsiniz.
  • quote:

salasın
  • teşekkürler benimde işime yaradı
  • Teşekkürler son sürümde dahi çalışıyor
  • Çok teşekkürler çözüm için...
  • qüzeL ama beniM oyLe sorunum yoK
  • quote:

Hay Allah razı olsun senden. Bu zamana kadar haybeye kürek sallamışım. Sayende sorun çözüldü.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.