Şimdi Ara

Combo fix En yeni sürüm win 7 uyumlu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
52.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Combo fix En yeni sürüm win 7 uyumlu buradan indirebilirsiniz

url deki yıldız işaretini silin

http://www.tam*indir.com/program/18628/ComboFix.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -trowzeen- -- 29 Mart 2010; 21:15:31 >

Orijinalden alıntı: EkremSoftwarez

Combo fix En yeni sürüm win 7 uyumlu buradan indirebilirsiniz

url deki . yı silin

http://www.tam.indir.com/program/18628/ComboFix.htm

ya hocam linke tıklayınca programa ulaşamıyorum. url deki .yı sil demişsin ama nereyi sileceğimi anlamadım.

Orijinalden alıntı: callottemre

quote:

Orijinalden alıntı: EkremSoftwarez

Combo fix En yeni sürüm win 7 uyumlu buradan indirebilirsiniz

url deki . yı silin

http://www.tam.indir.com/program/18628/ComboFix.htm

ya hocam linke tıklayınca programa ulaşamıyorum. url deki .yı sil demişsin ama nereyi sileceğimi anlamadım.
    kardeş tam indir in arasındaki noktayı sil tam.indir donanım haber tam.indir yazmayı izin vermediği için böle yaptım

• quote:

Orijinalden alıntı: -trowzeen-

kardeş tam indir in arasındaki noktayı sil tam.indir donanım haber tam.indir yazmayı izin vermediği için böle yaptım

Alıntıları Göster
    şimdi değiştirdim daha iyi anlayındiye tam*indir yıldızı silin sonra keyfinize bakın Windows 7 uyumlu olduğunu unutmayın

Orijinalden alıntı: -trowzeen-

şimdi değiştirdim daha iyi anlayındiye tam*indir yıldızı silin sonra keyfinize bakın Windows 7 uyumlu olduğunu unutmayın

Alıntıları Göster
    çok teşekkür ederim açıklamalar için. bir de bu combofixin 64 bit işletim sistemiyle uyumsuz olduğu söyleniyordu. yeni sürümde de aynı sıkıntı var mı, bilginiz dahilinde.

Orijinalden alıntı: callottemre

çok teşekkür ederim açıklamalar için. bir de bu combofixin 64 bit işletim sistemiyle uyumsuz olduğu söyleniyordu. yeni sürümde de aynı sıkıntı var mı, bilginiz dahilinde.

Alıntıları Göster
    teşekkürler eline sağlık...

Orijinalden alıntı: pascal28

teşekkürler eline sağlık...

Alıntıları Göster
    Sağolasın
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fink Ployd

Sağolasın

Alıntıları Göster
    Bu yazımızda size Windows 7 uyumlu ComboFix i tanıtacağız ve bu Windows 7 için ComboFix i kullanmasını gayet kolay bir şekilde anlatacağız. Bir çok kişi Windows 7 de ComboFix i çalıştıramamış. Bu durum ComboFix in Windows 7 ye uyumlu olmadığını gösterir ancak biz bu yazımızda Windows 7 uyumlu ComboFix i tanıtacağız.

Programdan kısaca bahsetmek gerekirse: ComboFix, küçük ancak kendi boyutunun 100 katı olan virüs programlardan daha iyi virüs bulma yeteneğine sahip.

Program sadece virüs değil: Malware ve Trojen giib zararlı yazılımları tesbit edebilmekte. ComboFix ile virüsleri anında bulabilir ve anında yok edebilirsiniz. Özellikle: " amvo.exe truva atını " hiçbir virüs programı bulamamakta ancak ComboFix ile bulabilirsiniz.

ComboFix Kullanımı Video

Windows 7 İçin ComboFix Kullanımı

En başta bazı uyarılar yapmak zorundayım;

ComboFix çok güçlü bir program olduğu için zorunlu olmadığı hallerde dikkatli olmalısınız.
    Kullanırken dikkatli olun!
    Kesinlikle virüs programınız başta olmak üzere gereksiz programların hepsini kapatın!!!

Şimdi size 5 adımda ComboFix i Windows 7 ile kullanmayı gösterelim:

1. ComboFix i BURAYA tıklayıp indirin.

2. Bilgisayarınız açın ve gerksiz tüm programları kapatın, tabi kesinlikle virüs programınıda kapatın.

3. PC niz Windows 7 olduğu için sağtıklayıp Yönetici Olarak Çalıştır a tıklayın.

4. Bundan sonra karşınıza çıkan her uyarıya YES diyin.

5. Karşınıa mavi bir ekran gelecek ve taramaya başlayacak. Bu uzun sürebilir bekleyin...

İşlemlerimiz bu kadar. Artık Bilgisayarınızda virüs yok...

KAYNAK: http://bilgispot.blogspot.com/2011/04/windows-7-uyumlu-combofix-indir.html

• quote:

Orijinalden alıntı: kızılbıyık

Bu yazımızda size Windows 7 uyumlu ComboFix i tanıtacağız ve bu Windows 7 için ComboFix i kullanmasını gayet kolay bir şekilde anlatacağız. Bir çok kişi Windows 7 de ComboFix i çalıştıramamış. Bu durum ComboFix in Windows 7 ye uyumlu olmadığını gösterir ancak biz bu yazımızda Windows 7 uyumlu ComboFix i tanıtacağız.

Programdan kısaca bahsetmek gerekirse: ComboFix, küçük ancak kendi boyutunun 100 katı olan virüs programlardan daha iyi virüs bulma yeteneğine sahip.

Program sadece virüs değil: Malware ve Trojen giib zararlı yazılımları tesbit edebilmekte. ComboFix ile virüsleri anında bulabilir ve anında yok edebilirsiniz. Özellikle: " amvo.exe truva atını " hiçbir virüs programı bulamamakta ancak ComboFix ile bulabilirsiniz.

ComboFix Kullanımı Video

Windows 7 İçin ComboFix Kullanımı

En başta bazı uyarılar yapmak zorundayım;

ComboFix çok güçlü bir program olduğu için zorunlu olmadığı hallerde dikkatli olmalısınız.
    Kullanırken dikkatli olun!
    Kesinlikle virüs programınız başta olmak üzere gereksiz programların hepsini kapatın!!!

Şimdi size 5 adımda ComboFix i Windows 7 ile kullanmayı gösterelim:

1. ComboFix i BURAYA tıklayıp indirin.

2. Bilgisayarınız açın ve gerksiz tüm programları kapatın, tabi kesinlikle virüs programınıda kapatın.

3. PC niz Windows 7 olduğu için sağtıklayıp Yönetici Olarak Çalıştır a tıklayın.

4. Bundan sonra karşınıza çıkan her uyarıya YES diyin.

5. Karşınıa mavi bir ekran gelecek ve taramaya başlayacak. Bu uzun sürebilir bekleyin...

İşlemlerimiz bu kadar. Artık Bilgisayarınızda virüs yok...

KAYNAK: http://bilgispot.blogspot.com/2011/04/windows-7-uyumlu-combofix-indir.html

Alıntıları Göster
    Combofix sadece trojan temizlemiyor muydu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kabuska

Combofix sadece trojan temizlemiyor muydu?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ben yeni üye oldum sitenin yabancısıyım burdan bir sorum olacak size. farklı bi konu hakkında. combofix ten anlayan var mı içinizde. ben bir çok defa kullandum. bugun bi hata verdi tarama yapmıyo o kadar araştırma yaptım yine bulamadım. tam tarama yaptıgı mavi ekrana geliyo 10 minute falan yazıyo. ondan sonra şöyle bi yazı çıkıyor altında \STARtools\StarToolsUP\"ECHO." C:Program su an beklenmiyordu. bu ne demek bu hatayı nasıl gideririm bana bi yardımcı olun lütfen...
    windows 7 64 bit ultimate kullanıyorum

• Arkadaşlar bir sorunum var combofixi çalıştırıyorum stage 1 2 3 vs aşağı doğru iniyor ya mavi ekran en sonunda pc ekranı kararıyor error yazıyor mavi ekranda win 7 ulti 32bit kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Damarlı Kobra

Arkadaşlar bir sorunum var combofixi çalıştırıyorum stage 1 2 3 vs aşağı doğru iniyor ya mavi ekran en sonunda pc ekranı kararıyor error yazıyor mavi ekranda win 7 ulti 32bit kullanıyorum
    Bu gibi ürünleri kendi sayfasından indiriniz.
    http://www.bleepingcomputer.com/combofix/how-to-use-combofix

Orijinalden alıntı: portiwashere

Bu gibi ürünleri kendi sayfasından indiriniz.
    http://www.bleepingcomputer.com/combofix/how-to-use-combofix

Alıntıları Göster
    Elinize sağlık hocam...

• Arkadaşlar yukarıdaki noktalı link başka bir yere gidiyor. T@mindir'daki ComboFix programına ulaşmak için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

ComboFix İndir

Orijinalden alıntı: oyunkolu

Arkadaşlar yukarıdaki noktalı link başka bir yere gidiyor. T@mindir'daki ComboFix programına ulaşmak için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

ComboFix İndir
    eski sürümünde cmd de otomatik tamamlama ve tr karakterlerde uygulandıktan sonra sorun oluşuyordu. Bu sürümde sorun giderildimi ? Test eden oldumu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmlcck -- 24 Nisan 2012; 14:27:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kmlcck

eski sürümünde cmd de otomatik tamamlama ve tr karakterlerde uygulandıktan sonra sorun oluşuyordu. Bu sürümde sorun giderildimi ? Test eden oldumu?

Alıntıları Göster
    yav bunun 64 bit versiyonu yokmu beyler bulamadım bi türlü win8 64 bit kullanıyorum

Orijinalden alıntı: Luke Cage

yav bunun 64 bit versiyonu yokmu beyler bulamadım bi türlü win8 64 bit kullanıyorum

Alıntıları Göster
    Sorularınıza bilgisayar teknisyeni ve bu programı ilk defa yeni yüklemiş biri olarak ben cevap vermeye çalışayım.. Öncelikle bu programı yani Combofix programını çalıştırmanızı tavsiye etmiyorum çünki bilgisayarınızdaki bütün programların oyunların ana kart sürücülerinizde dahil kayıt defterindeki kayıtlarını siliyor, bu durumda bütün programlar ve oyunlarda dahil hepsini yeniden yüklemeniz gerekir. Ayrıca bu program niye çalışmıyor yada nasıl çalışıyor sorularınada cevap vereyim, bu programın çalışması uzun sürüyor, ve ayrıca değişik exe uzantılı programları çalıştırdığı için güvenlik duvarına (firewall) takılabilir, yani çalışmayabilir, eğer özel bir güvenlik duvarı kullanıyorsanız (özel bir güvenlik duvarı kesinlikle kullanılması gerekir, ancak konumuz bu değil), bunları "bu programı çalışmasını istiyormusunuz" gibi bir uyarı verir ve (Allow - Denny) etkinleştir - etkinleştirme şeklinde tıklama düğmeleride olur, siz hatırlasınmı kısmındaki çentiği kaldırarak Allow yani etkinleştire tıklayacaksınız, (ekran görüntüleride bende var, ancak bu site yönetimi resim eklemeyi etkisiz hale getirmiş sanırım, bu yüzden ekleyemedim), bir süre sonra mavi ufak ekranda rebot yazısı görünüyor bu bilgisayarı yeniden başlatıyor demek, bilgisayar yeniden başladıktan sonra bir süre siyah ekranda mavi ufak pencerede (please wait) lütfen bekle yazıyor, siz bekleyeceksiniz ve bir süre sonra masa üstü geldiğinde birde bakıyorsunuzki yüklediğiniz bütün programların ana kart sürücülerinizde dahil kayıt defterindeki kayıtları silindiğinden neye tıklarsanız tıklayın hata veriyor.. Bu durumda programları ana kart sürücüleride dahil yeniden yüklemeniz gerekiyor, hatta bazı windowsla bütünleşik gelen bazı programlarında (ekran alıntısı aracı gibi) kayıtlarını siliyor. (iki seçeneğiniz kalıyor ya format atacaksınız bilgisayarınızda, yada yüklediğiniz bütün programlar ana kart sürücüleri ve oyunları tekrar yükleyeceksiniz, çünki bu program kayıt defrenindeki anahtarları işlevsiz hale getiriyor, ben yeniden format atacağım bilgisayarıma, sizede formatı tavsiye ederim, çünki hiçbirşey çalışmıyor bilgisayarımda, tek tek bunlarla uğraşacağıma formatı atarım windows'u normal hali ile kullanırım). özetle bu. Orjinal indirme sitesi bu, eğer bilgisayarınızda daha farklı sorunlar görmek istiyorsanız bunu indirip kullanabilirsniz!!http://www.bleeping*computer.com/download/combofix/ yıldızı kaldırın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyi_biri -- 28 Şubat 2013; 9:16:19 >
    Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur. Terör örgütlerini destekleyenlerden müttefik olmaz olamaz, aynı gemi tezi doğru olacak ise Nato'ya resti çekersin ve Atatürk gibi paktlar birlikler kurar ve girersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: iyi_biri

Sorularınıza bilgisayar teknisyeni ve bu programı ilk defa yeni yüklemiş biri olarak ben cevap vermeye çalışayım.. Öncelikle bu programı yani Combofix programını çalıştırmanızı tavsiye etmiyorum çünki bilgisayarınızdaki bütün programların oyunların ana kart sürücülerinizde dahil kayıt defterindeki kayıtlarını siliyor, bu durumda bütün programlar ve oyunlarda dahil hepsini yeniden yüklemeniz gerekir. Ayrıca bu program niye çalışmıyor yada nasıl çalışıyor sorularınada cevap vereyim, bu programın çalışması uzun sürüyor, ve ayrıca değişik exe uzantılı programları çalıştırdığı için güvenlik duvarına (firewall) takılabilir, yani çalışmayabilir, eğer özel bir güvenlik duvarı kullanıyorsanız (özel bir güvenlik duvarı kesinlikle kullanılması gerekir, ancak konumuz bu değil), bunları "bu programı çalışmasını istiyormusunuz" gibi bir uyarı verir ve (Allow - Denny) etkinleştir - etkinleştirme şeklinde tıklama düğmeleride olur, siz hatırlasınmı kısmındaki çentiği kaldırarak Allow yani etkinleştire tıklayacaksınız, (ekran görüntüleride bende var, ancak bu site yönetimi resim eklemeyi etkisiz hale getirmiş sanırım, bu yüzden ekleyemedim), bir süre sonra mavi ufak ekranda rebot yazısı görünüyor bu bilgisayarı yeniden başlatıyor demek, bilgisayar yeniden başladıktan sonra bir süre siyah ekranda mavi ufak pencerede (please wait) lütfen bekle yazıyor, siz bekleyeceksiniz ve bir süre sonra masa üstü geldiğinde birde bakıyorsunuzki yüklediğiniz bütün programların ana kart sürücülerinizde dahil kayıt defterindeki kayıtları silindiğinden neye tıklarsanız tıklayın hata veriyor.. Bu durumda programları ana kart sürücüleride dahil yeniden yüklemeniz gerekiyor, hatta bazı windowsla bütünleşik gelen bazı programlarında (ekran alıntısı aracı gibi) kayıtlarını siliyor. (iki seçeneğiniz kalıyor ya format atacaksınız bilgisayarınızda, yada yüklediğiniz bütün programlar ana kart sürücüleri ve oyunları tekrar yükleyeceksiniz, çünki bu program kayıt defrenindeki anahtarları işlevsiz hale getiriyor, ben yeniden format atacağım bilgisayarıma, sizede formatı tavsiye ederim, çünki hiçbirşey çalışmıyor bilgisayarımda, tek tek bunlarla uğraşacağıma formatı atarım windows'u normal hali ile kullanırım). özetle bu. Orjinal indirme sitesi bu, eğer bilgisayarınızda daha farklı sorunlar görmek istiyorsanız bunu indirip kullanabilirsniz!!http://www.bleeping*computer.com/download/combofix/ yıldızı kaldırın

Bayadır kullanırm dediklerinin hiçbiri olmadı genelde virüsleri bulup siliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: muratgun

quote:

aynen. ben de hiç karşılaşmadım. bnmkisi sadece bi tahmin tabi ama belki virüsler ya da benzer zararlılar sizin kök dosyalarınıza girmiştir ve program bunlar kök dosya olduğu için dosyayı silmeden virüsü de temizleyememiştir ve toptan silmiştir kök dosyaları.

• quote:

Orijinalden alıntı: nevdar_1986

quote:

Orijinalden alıntı: muratgun

quote:

aynen. ben de hiç karşılaşmadım. bnmkisi sadece bi tahmin tabi ama belki virüsler ya da benzer zararlılar sizin kök dosyalarınıza girmiştir ve program bunlar kök dosya olduğu için dosyayı silmeden virüsü de temizleyememiştir ve toptan silmiştir kök dosyaları.

Bu program kayıt defterindeki anahtarları sildi benim bilgisayarımda, exe lere dokunmadı. Aynı antivirüs'ün *rack ve *eygen'leri virüs diye iddia etmesi gibi birşey bu (onlarda bir nevi virüstür tabi ama size yardımcı programlardır, çoğu genellikle veri bilgisayarınızdan yada başka bilgisayardan ajanlık yapmazlar yada sisteminizi çökertmezler), bu programdaki fark onayınızı almadan bilgisayarınızın normal çalışmasını bozması. Belki sizin bilgisayarlarınıza bunları yapmamış olabilir, ama ben bu programın riskli programlar kategorisinde değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum.
    Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur. Terör örgütlerini destekleyenlerden müttefik olmaz olamaz, aynı gemi tezi doğru olacak ise Nato'ya resti çekersin ve Atatürk gibi paktlar birlikler kurar ve girersin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.