Şimdi Ara

mozilla yeni sekme google açılsın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
115.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alaçatı

quote:

Orijinalden alıntı: 2smoke

ekelntiye ne gerek var ??

about:config yazıyorsunuz urlbar a, filitre ksımınada newtab.url yazıyorsunuz, karşınıza bir seçenek geliyor browser.newtab.url şeklinde. Ona çift tıklayıp istediğiniz adresi giriyorsunuz. Bu kadar. Yeni açılan tablar girdiğinzi adres ne ise ordan açılır.

NOT : Eski versiyonlarda çalışmaz.

Hay Allah razı olsun senden. Bu zamana kadar haybeye kürek sallamışım. Sayende sorun çözüldü.

Aynen duman kardeş sağolasın...

• quote:

ekelntiye ne gerek var ??

about:config yazıyorsunuz urlbar a, filitre ksımınada newtab.url yazıyorsunuz, karşınıza bir seçenek geliyor browser.newtab.url şeklinde. Ona çift tıklayıp istediğiniz adresi giriyorsunuz. Bu kadar. Yeni açılan tablar girdiğinzi adres ne ise ordan açılır.

NOT : Eski versiyonlarda çalışmaz.

Saol kardeşim işimi gördün..
  • quote:

Rica ederim arkadaşlar. İmzamdaki firefox konularından daha fazla gelişmiş seçeneklere ulaşabilrsiniz.

Firefoxu daha fazla sevmemi sağlayan birisin. İmzandaki konuyu 1 yıldır takip ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dead_game

quote:

Rica ederim arkadaşlar. İmzamdaki firefox konularından daha fazla gelişmiş seçeneklere ulaşabilrsiniz.

Firefoxu daha fazla sevmemi sağlayan birisin. İmzandaki konuyu 1 yıldır takip ediyorum.

Eyvallah
  • Bu durum bende olmuyor ne yaptıysam yeni sekme açınca ask.com giriyor benim about configden butun girdileri kaldırdıgım halde ne yaptıysam düzelmedi virüs gibi duruyor bende sağ clıck yapıyom ctrl basıp o sekılde google giriyom
  • quote:

Orijinalden alıntı: farti

Bu durum bende olmuyor ne yaptıysam yeni sekme açınca ask.com giriyor benim about configden butun girdileri kaldırdıgım halde ne yaptıysam düzelmedi virüs gibi duruyor bende sağ clıck yapıyom ctrl basıp o sekılde google giriyom

Aynen hocam bende about:config kısmından ne yaptıysam hala yeni sekme tuşuna basınca google yerine ask.com geliyor , bende çözemedim sorunu ..
  • wirus35 W kullanıcısına yanıt
    Hocam yeni sekmenin üzerindeki url cubugundan zaten arama yapabiliyorsunuz. Hatta daha hızlı.
  • 2smoke kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım çok saol yahu 100 yıl geçse hakkın ödenmez...VK. @2smoke @2smoke
  • teşekkürler üstad
  • bende ana sayfa google ama yeni sekme açtığımda yandex çıkıyo nasıl düzeltebilirim yardım???
  • ByAdmin kullanıcısına yanıt
    Harika bir bilgi aldim sayenizde cok tesekkür ederim.
    bu bilgi sayesinde aslinda tüm tab sorunlari kaybolmus oluyor
    benim eklenti ve güvenlik ayarlarim yüzünden newtab.url yi degistiremiyordum
    ama simdi hic gerek kalmadi cok sagol Ustam.@ByAdmin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ergul1971 -- 13 Kasım 2013; 22:58:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bytoygar1

qüzeL ama beniM oyLe sorunum yoK

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yıne tesekkurler ;) tekrar ısımı gordu
  • arkladaşlar başlangıç sayfası google olarak tamamda,mozilla açıkkken yeni sekmeye tıkladığımda geçmişte açtığım sayfalar geliyor ben yeni sekmeyide google olarak nasıl ayarlarım.
    harika :) teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06ensar

arkladaşlar başlangıç sayfası google olarak tamamda,mozilla açıkkken yeni sekmeye tıkladığımda geçmişte açtığım sayfalar geliyor ben yeni sekmeyide google olarak nasıl ayarlarım.

Yukarıda verildi ya arkadaşım :) İnsanların teşekkür ettiği şey neymiş diye bakarsan bulursun zaten.
    teşekkür ederim kardeş.
    adamsın ..............
    Çok teşekkür edrim,yararlı bir bilgi oldu.
  • 2smoke tebrik ve teşekkür ederim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.