Şimdi Ara

MOZİLLA MI EXPLORER MI YOKSA CHROME MU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
3.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar konu gayet basit mozilla mı explorer mı yoksa chrome mu?
    Bendeki sorun chrome'un bilgisayarı ilk yeni açtığımda hemen açılmaması. Bu beni gerçekten sinir etmeye başladı.

• chrome tabiri caizse çorum, hızlıdır,kullanışlıdır. Ama bana göre explorer. bide şöyle en yeni sürüm. explorer 10... bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -lightning- -- 5 Mayıs 2013; 10:22:45 >
  • chrome diğerlerine göre daha hızlı ve daha kullanışlı
  • chrome candır. en azından dahili flash var ve flash güncellemeyle filan uğraşmıyorsun. son güncellemelerle birlikte biraz hantallaştı ama çalışmalar sürüor diye biliyorum
  • ie 10 hepsinden hızlı ama
    yinede chrome güzeldir.

Kesinlikle firefox ya da opera değil, adları bile geçmesin :D
  • Uzun zamandır opera kullanıyorum, çok alıştım ama chrome daha hızlı çünkü her sekmeyi ayrı bi alt programda çalıştırıyor diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: birtan08

Arkadaşlar konu gayet basit mozilla mı explorer mı yoksa chrome mu?
    Bendeki sorun chrome'un bilgisayarı ilk yeni açtığımda hemen açılmaması. Bu beni gerçekten sinir etmeye başladı.

Firefox, Chrome, Safari, Yandex (Chrome mod gerçi), IE ve Maxthon kullandım. Aralarında en hızlı açılan Chrome. Eğer çok sayıda eklenti kurdu iseniz yavaş açılabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mac için Safari mi Chrome mu?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Chrome

İe 10 Daha Hızlıdır Sp1 Olması lazım pcnin

Firefox Şu Anlık İyi Yeterli

Bana Göre Chrome
  • Opera Çok Ağır Öff
  • MAXTHON Cloud Browser Kullanıyorum o kadar çok özelliği varki.Çok ta Hızlı Yandex gibi Birebir Chrome'dan almıyor.Böyle bir arayüz yok o kadar diyorum size.

-Ekranı İkiye Bölme ve 2 sindede Kullanma.
    -Not Defteri Özelliği sayesinde Soldan Seçip Not Defterini Hızlıca Açıp Yazabilirsiniz.
    -Hostları Fİber.
    -İndirme-Not Defteri vs. Herşeyde Yepyeni bir Arayüz.

Daha Sayamayacağım Kadar Özellik var Kullanın görün.
  • ben mozilla yı çok seviyorum ama bilgisayarı kasıyor ve yavaş bu yüzden chorme yi kullanıyorum
  • 3üde değil dostum, MAXTHON
  • Google chrome 40. sürümüyle çok iyi oldu tarayıcı kapatınca uygulamalarını eklentilerini arka planda çalıştırmaya devam ediyor tekrar açarken tek tıkta çok hızlı bir şekilde açıyor
    Maxthonu zamanında kullandım çok güzel tarayıcıydı ama akıcı kaydırması yoktu o yüzden bırakmıştım şimdi yine bakıyorum
  • Explorer durduk yere girmeye girmeye yavaşladı hiç girilmiyo şuan. Virüste yok. Mecbur chrome :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dBZerodealer-

Google chrome 40. sürümüyle çok iyi oldu tarayıcı kapatınca uygulamalarını eklentilerini arka planda çalıştırmaya devam ediyor tekrar açarken tek tıkta çok hızlı bir şekilde açıyor
    Maxthonu zamanında kullandım çok güzel tarayıcıydı ama akıcı kaydırması yoktu o yüzden bırakmıştım şimdi yine bakıyorum

Hocam Maxthon 1 numaradır.http://tr.maxthon.com adresinden indirebilirsin. Yumuşak kaydırma* da mevcut ;) Şu ana kadar en dolu özellikli tarayıcı olmasına rağmen çıplak IE'den bile az kaynak kullanıyor. Opera, Yandex vs. gibi güvenliksiz Chromium tabanlı değil. Kendi özgün WebKit tabanlı Blink kullanıyor.

* Yumuşak kaydırmayı Ayarlar > Gelişmiş sekmesinden ayarlayabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: furkanavshar

quote:

Google chrome 40. sürümüyle çok iyi oldu tarayıcı kapatınca uygulamalarını eklentilerini arka planda çalıştırmaya devam ediyor tekrar açarken tek tıkta çok hızlı bir şekilde açıyor

Hocam Maxthon 1 numaradır.http://tr.maxthon.com adresinden indirebilirsin. Yumuşak kaydırma* da mevcut ;) Şu ana kadar en dolu özellikli tarayıcı olmasına rağmen çıplak IE'den bile az kaynak kullanıyor. Opera, Yandex vs. gibi güvenliksiz Chromium tabanlı değil. Kendi özgün WebKit tabanlı Blink kullanıyor.

Dün indirip kurdum kullandım gerçekten güzel ama eklenti desteği az gibi geldi birde herhangi bir siteyi açarken yan sekmeye çamıyor yanına ayrı bir sekme açıyor bu sorunları düzeltebilrisem maxthon kullanıcam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: furkanavshar

quote:

Dün indirip kurdum kullandım gerçekten güzel ama eklenti desteği az gibi geldi birde herhangi bir siteyi açarken yan sekmeye çamıyor yanına ayrı bir sekme açıyor bu sorunları düzeltebilrisem maxthon kullanıcam

Yan sekmeye açmak, ayrı sekmede açmaktan kastın nedir hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanavshar -- 3 Şubat 2015; 2:07:33 >

• CHROME (googlenin kreması ) kullanın
  • Chrome tabiki bazen hatalar verebiliyor ama Chrome candır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.