Şimdi Ara

Mozilla Firefox:Eklenti ve Çerezler Hariç Herşeyi yedeklemem lazım.Nasıl yapacğaım ? (Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar benim mozilla firefox acayip yavaş çalışıyor
    Zaten deliricek monitöre kafa atıcam nerdeyse
    Kayıtlı parolalarım,geçmiş ve yer imleri falan bir sürü önemli şey var mozillada ve ben mozilla kullanıyorum.Bunların hepsini yedeklemem lazım.Neden yedeklemen lazım derseniz Mozilla firefox acayip hemde acayip yavaş ve ağır çalışıyor ve kasıyor yani ilk başta sorun ama nasıl oluyor bilmiyorum dikkatimi çekti ne ne kadar uzun süre açık kalırsa o kadar kasmaya başlıyor ve PC'nin çalışmasınıda engelliyor.Bu yüzden Revo Uninstaller Pro ile tamamen silicem mozilla firefox'U hemde tamamen regedit dosyasından başla çöplüğüne kadar yok etcem silicem mozillayı yani bir güzel temizlicem ondan sonra tekrar kurucam ama işte şifreleri,geçmişi ve yer imlerini yedeklemem lazım.
    ama eklenti ve çerezleri yedeklememe gerek yok onların hepsi silinsede olur dediğim sadece geçmiş,şifreler,yeri imleri.
    Asıl soruya gelirsek bunu biraz araştırdım Mozz-ap mozz-up addon password export cart curt o kadar fazla program çıktı kafam bir değil bin dünya oldu.Neyi indirip neye kaydedeceğimi şaşırdım kafa gitti benim.Bazıları şunu kopyala diyor bazıları şunu kes bazı şu programı kur bazılarıda eklenti kur diyor ama eklentiyi mozillaya kurucam mozillayıda tamaen silicem ? bu sefer eklenti ve yedeklerde gidicek.

    İşte konu açmamın nedenide bu adam gibi bir çözüm yok.
    Beyler bayanlar bunu programsız çözme yolum var mı ? Öncelik programsız çözme olsun gerekirse programla yedekleriz.Yardım edermisiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreezeTimes -- 10 Temmuz 2014; 21:31:52 >







  • Firefox'u yeniden kurucaksan eşitleme özelliği var onun sağ taraftan menüyü aç sync oturum aç var oraya gir hesap aç geresini kendin halledersin diye düşünüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LiveAndDieOnThisDay

    Firefox'u yeniden kurucaksan eşitleme özelliği var onun sağ taraftan menüyü aç sync oturum aç var oraya gir hesap aç geresini kendin halledersin diye düşünüyorum.

    Denedim ama olmuyor.Şifre veriyor o şifrede yedeklenecek yere yazılmıyor.Yedekleme baştan hatalı.
  • Daha önceden Mozbackup kullanıyordum istediklerini yedekliyor, ancak şu eşitleme olayı çıktıktan sonra ev ve işyeri aynı ff kullanıyor.

    Kullanabiliyorsan önce eşitlemeyi dene oda olmazsa mozbackup kullan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.