Bildirim
Mozilla Firefox 3 Beta 4 DH Giremiyorum...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Evet ...Aynı sorun bende de var.
Neden Acaba ????_____________________________ Fujitsu Siemens Laptop kullanıyordum.HAYRET''''Çooook memnundum. Şeytan dürttü..Asus F3SR aldım.Ehhhh.Gıdıklıyor.Fena Değil.
Philips 37 PFL 3403D/12 Başlangıç Sınıfı LCD /Peugeot 207 HDI Trendy/Rota Fisher 6.60 30 HP Yanmar/Emekli Altus 70 Ekran Tüplü TV/ -
İe Tab eklentisini yükleyip sayfayı ie çalışmaya ayarlayın sorun çözülüyor.
Sayfayı öteki türlü firefox ile çalışmıyor bir uyumluluk sorun var._____________________________ -
Sayfa reklamların altında kalıyor; kaydırma çubuğunu aşagı doğru itin sayfa aşağıda çıkacaktır. Malum "beta"...
_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: asiboldon
Sayfa reklamların altında kalıyor; kaydırma çubuğunu aşagı doğru itin sayfa aşağıda çıkacaktır. Malum "beta"...
Umarım tam sürümde böyle hatalarla karşılaşmayız.Dört gözle bekliyorum tam sürümünü.
_____________________________ Steam ID:kassady
DH FORUM 2005 Üyesi -
quote:
Orjinalden alıntı: DEJ@WU
quote:
Umarım tam sürümde böyle hatalarla karşılaşmayız.Dört gözle bekliyorum tam sürümünü.
Firefox 3 daha fazla bellek kullanıyor bende ... çok ilginç ama
quote:
quote:
Fazla bellek kullanmasının sebebi: Sayfa ileri-geri hareketleri daha önceden önceki veya sonraki sayfaları sitenin sunucusundan çağıyordu. FF3'te ise bellekten çağırıyor. Bunun faydası: sayfaların çok daha hızlı ekrana gelmesi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asiboldon -- 16 Mart 2008; 13:00:56 >_____________________________
-
@asiboldon
Bilgi için teşekkürler ... yeni sürüm çıkınca bellek sorununa çözüm bekliyordum
quote:
Orjinalden alıntı: Morfildor
@asiboldon
Bilgi için teşekkürler ... yeni sürüm çıkınca bellek sorununa çözüm bekliyordum
Ama bu sorun değil... FF3'ün yeni bir özelliğinden bahsettim. Dolaşılan sayfalar dolaşım sırasına göre belli bir hadde kadar bellekte saklanacak. Yani fazla bellek kullanımı olmak zorunda.
Not:Bu özellik opera'da eskiden beri kullanılmakta._____________________________ -
Yanlış anladın sanırım benim beklentim FF3 ile yüksek bellek kullanımını biraz da olsa düşürmeleriydi ... Daha fazla kullandığını farkedince tepkimi gösterdim sadece
Firefox'un hangisine elimi atsam sorun çıkıyor
Dh yi açmıyor diye bu sefer FF 2'yi kurdum Herşey gayet güzel ama bütün sitelerde üye girişi yapılmıyor.
Hepsinde aynı mesela üye bilgilerimi giriyorum giriş yap diyorum aynı sayfa açılıyor yine.
Bişey mi eksik acaba???_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: EmRSrL
Firefox'un hangisine elimi atsam sorun çıkıyor
Dh yi açmıyor diye bu sefer FF 2'yi kurdum Herşey gayet güzel ama bütün sitelerde üye girişi yapılmıyor.
Hepsinde aynı mesela üye bilgilerimi giriyorum giriş yap diyorum aynı sayfa açılıyor yine.
Bişey mi eksik acaba???
coğu forumlarda o oluyor üye girişi yaptıktan sonra bi konuya girin giriş yapılmış oluyor (bende öyle oluyor :))_____________________________ -
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Morfildor
quote:
quote:
Fazla bellek kullanmasının sebebi: Sayfa ileri-geri hareketleri daha önceden önceki veya sonraki sayfaları sitenin sunucusundan çağıyordu. FF3'te ise bellekten çağırıyor. Bunun faydası: sayfaların çok daha hızlı ekrana gelmesi.
Biraz ondan, biraz da Firefox'un tabanı, yazılışıyla ilgili birşey olduğunu düşünüyorum. Aynısı Opera'da da var ama Opera çok çok daha az bellek tüketimi yapıyor.
Ek olarak : Firefox 3, sekme sayısı azken 2'ye göre daha fazla bellek harcarken, çok sayfa açıkken Firefox 2'ye göre daha az bellek kullanımı yapmaktadır.
_____________________________ AMD'nin şirket politikası artık en hızlısı değil, en uygun işlemcileri üretmek olacak... Ancak işlemci bazında en iyisi olmasa da, kendi chipset birimi ve grafik birimini AMD işlemci ile bir arada kullanmak en iyi oyun sistemi olabilir...
(9850+790FX+SB750+R700(4870X2)
DAİMA AMD (Benim için.)
-
bende betada böyle sıkıntılar yasadım sildim firefox 2 yükledim tam sürümü bekliyecez artık bir türlüde çıkmadı pradiso felan derken şimdide betalar o hooo o _____________________________
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- otomatik şanzıman adaptasyonu nasıl yapılır
- amortisör takozu değişmezse ne olur
- radara girdiğimi nasıl anlarım
- renault clio otomatik vites yorumları
- dualogic şanzıman robotu fiyat
- elroq menzil
- bmw i3-elektrikli fiyat
- hyundaı ınster
- ds9 en dolu paketi hangisi
- en iyi araç telefon tutucu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı