Şimdi Ara

Mozilla cpu kullanımı %80 Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuyu nereye acacağımı bilemedim. Yanliş yere actıysam affola

Sadece Mozilla acık ama cpu kullanımı %80lerde. yeni format attim. Formantan önce böyle bisey yoktu.
    Arastırdım ama bu konuyla ilgili bisey bulamadım. Yardımcı olurmusunuz. Fan cok ses yapıyo

Sistemim

p35 combo
    2gb 1066 ddr2 ram
    Hd 6870
    1 tb hdd
    500 psu
    Win-7
    http://imageshack.us/photo/my-images/148/adsz1hx.png/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WonLt -- 8 Eylül 2011; 0:55:56 >

• bende de aynı sorun vardı eğer stok fan kullanıyorsanız ses yapar birde firefox cpu ya yük biner ...bence cpu fanınızı değiştirin sorun çözülür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ennio24 -- 8 Eylül 2011; 21:51:44 >
  • Mozilla eski mozilla değil. Ben ki, neredeyse çıkdığından beri kullanırken yeni sürümleri bilgisayarı aşırı derecede kastırmaya başlamıştı. Kısa süreli kilitlenmeleri de çabası. Chrome'ye geçtim şu an rahat.
  • yok ya bi sorun. bi ara flash sorunu vardida bu kadar cpu kullanimi ne. ben 50 sekme acinca falan oluyor anca. baska bisey calisiyor olmasin arkada?

edit : ulen hep sahte oyun oynuyorsunuz ha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soar.kerrigan -- 8 Eylül 2011; 23:13:59 >
  • ben genelde chrome kullanırdım. Son kilitlenme olaylarından sonra mozillaya geçtim. Mozilla 5 tam bir felaketti bana göre. 6 çıkınca bir nebze daha iyi oldu. 7. sürümde RAM ve CPU kullanımını azaltacaklarını söylüyor. Memnun değilseniz Chrome 13. Karalı sürümünü ya da Opera 11.11 sürümünü kullanın. Ayrıca konunun yeri burası değildir.

Konunuzu "Yazılım Genel" kısmına açın

Umarım yardımcı olmuşumdur. İyi akşamlar
  • fazla yüklenme makinaya elinde kalır sonra.

sesliserbest
  • Mozilla ile ilgili vermiş olduğun görev yöneticisi raporu, programın CPU'yu değil ara bellekte kendisine ayrılan yeri göstermektedir. Kısacası Mozilla açıkken sahip olduğunuz 2000 MB RAM'in sadece 89 MB'ını kullanmaktadır. 89/2000 = %4'tür anlayacağın... Kısacası mozilla sisteminde herhangi bir sorun yaratmamaktadır. Şu an bende açıkken bekledikçe 185 MB işgaliyesi vardır ve açık durdukça internetten veri alışverişi sırasında şişmeye de devam eder. Çok uzun süre açık bırakırsan kapar tekrar açarak sorunu çözersin.

İşlemci fanından veya yanlış tespit yapmış olabilirsin PSU fanından yüksek ses geliyorsa bunun sebebi uzun zamandır kasanın içi açılıp bir temizlik yapılmamış demektir. Başka da bir sorun yok gibi görünüyor. En kötü ihtimal PSU yaşlanmış veya yeni bir CPU fanı almakta fayda olabilir ki ikincisi bence uzak bir ihtimaldir. Mozilla açıkken CPU'ya binen yükü görmek istiyorsan görev yöneticisini açtığın zaman performans sekmesini tıklamalısın.

Edit: Pardon CPU kullanımını yeni gördüm...!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerginix -- 12 Eylül 2011; 21:06:39 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cpu Kullanımı %100 e çıkıyor.
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.