Evet beyler sizden tek ricam budur. Bana göre muhteşem bir başlangıç yaptı. Şahsen sahadaki 10 oyuncuyla henüz daha cuma günü tanıştı, bir çoğunun ismi ezberinde bile değildir. Bu kadar yeniyken çok bir şey beklememek gerek. Nitekim tek forvet oynayan forvetler için kendine güven çok önemli. Hani Burak Yılmaz iyi bir oyuncu ama şu an gol atmaya o kadar alıştı ki, kendine güveni o kadar yerinde ki adam vururken gol olacağını biliyor adam eksiltirken eksilteceğine inanıyor artık. Yani bir forvetin ilk maçları çok önemli. Eğer gol atmayı alışkanlık haline getirirse artık önüne fırsat geldiğinde stres yapmadan köşeye yuvarlar topu bu yüzden Sow için çok iyi bir başlangıç oldu. Nitekim top kontrolü gayet iyidi. Muhtemelen kondisyon sorunu yaşıyor ve fazla ikili mücadeleye girmedi. Ben herşeye rağmen çok beğendim Sow'u. Sonuna kadar da arkasındayım.
Yav takıma geleli 1 hafta olmamış henüz ilk maçı eleştirmeyi bırak lafı bile edilmemesi lazım...
daha zaten ilk haftadan sow için kötü şeyler söyleyenin futbol bilgisinden şüphe ederim
fizik olarak özellikle çok iyi görünüyor boyuda uzun kafa toplarınada rahat çıkar bitiriciliğe zaten iyiydi lille maçlarını az çok izleyen bilir o yönden bence çok yerinde bir transfer sow
top kontrolü iyi sahaya hakimiyeti iyi, alex gibi futbol zekası yüksek karşı defansa hükmedebiliyo, onları iyice içeri gömüyo ya da defans kendi öyle istedi fiziğini iyi kullanıyo, sırtı dönük oynayabilir çok faul alabilirim, nobre gibi ceza sahası içinde hareketli, kendini unutturabiliyo
en iyimser tabloyla böyle denilebilir adama pek top gelmedi ama bence şu koşullara göre değerlendirirsek sow umut verdi
hala şuna buna laf ediyorsunuz şu takımda baroniyle topuzu gören yokmu 2 tane akılsız adamla oynuyoruz
gökhan ? 40dk % 60
orhan % 80
yobo % 90
serdar % 70
ziegler % 80
emre % 60
stoch % 65
topuz % 30
baroni % 30
alex % 60
sow % 60
valla benim gördüklerim yüzde olarak futbolcular bu kadar oynadılar.
var mı katılmayan ?
Sow'u şu maçla eleştiren gitsin su topu izlesin. Adamın ayağına top bile gelmedi, orta sahamızın bu kadar etkisiz olduğu bir günde gol atması iyi bir işaret. En azından oyundan kopmadığının göstergesiydi.
Sow'u şu maçla eleştiren gitsin su topu izlesin. Adamın ayağına top bile gelmedi, orta sahamızın bu kadar etkisiz olduğu bir günde gol atması iyi bir işaret. En azından oyundan kopmadığının göstergesiydi.
sowu eleştirenler gsli onlarında neden eleştirdiğini sow gelmeden önce ua forumlarında yazılanlardan çıkartmak mümkün
yok artık eleştiren varmı ki.adam 2 tane antremana çıkmış daha takımla uyumu yok denecek kadar az+1-2 tane top geldi ayağına ki bence iyidi performansı
Sow'u eleştiren mi var? Alnını karışlarım o eleştirenlerin Takıma laf yok bu sene böyle, play-offlar garanti... Şampiyonluk kaçınılmaz... Davalar biter Fener yine tutulamaz... Sabır kardeşler sabır renktaşlar bu sene oyun olmasın 1-0 olsun rakibin olmasın...
Avrupanin en kaliteli sayili forvetlerinden
1 macta 1 gol atti elestirenler kasitli elestiriyordur cekemedigi icin
Sow bu değil.
Sizde göreceksiniz.
Sow'u hiçbir FB'li eleştirmiyor. Nedense rakip takım taraftarları eleştiriyor. Sow Play-Off'lara kadar en az 8 gol atacak.. Herkes ağzı açık izleyecek bu adamı. Meraklanmayın
quote:
Orijinalden alıntı: Ali Sami Yen
Sow bu değil.
Sizde göreceksiniz.
şakiri de gördük panpa
quote:
Orijinalden alıntı: KadirSahin™
quote:
Orijinalden alıntı: Ali Sami Yen
Sow bu değil.
Sizde göreceksiniz.
şakiri de gördük panpa
İyi anlamda diyorum.
Umarım pozitif anlamda iyi uyum sağlar.Oynamaya çalışan bir görüntü verdi.Türk futbol zihniyetine uyarsa yerden kalkmayabilir.Bunun dışında iyi yada kötü bişey diyemeyiz
Baroni çok iyi beyler yapmayın etmeyin adam iki yönlü hem defansif hem ofansif
quote:
Orijinalden alıntı: XPHOS
Baroni çok iyi beyler yapmayın etmeyin adam iki yönlü hem defansif hem ofansif
Eleştiri için tabiki erken ama ben öncedende pek beğenmiyordum Sowu inş yanılırım da şu forvet laneti üzerimizden kalkar.