Şimdi Ara

Mouse' um neden deliriyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

internet üzerinden sipariş vermek suretiyle bir adet Logitech Optical Pilot Mouse satın aldım. Neden bu mouse diye soracak olursanız tek sebebi oldukça ufak ve logitech kalitesinde olması. Ben ufak Mouse' larla çok daha iyi oyun oynuyorum. Evet oyun yani Quake 3 ' le başlayan bir Quake saplantım var. Eğer nasip olursa bu sene WCG ( World Cyber Games 2006 )' ya FPS Klasmanında Quake 4 olursa katılmayı düşünüyorum. Bu kadar ön bilgiden sonra problemimi açıklıyim. Oyun oynarken belirli aralılarla Mouse birden kendine kendine dim dik yukarı bakıyor ve hatta böyle sanki burgu atar gibi saga sola dönerek dim dik yukarıya sabitleniyor bunu belirli aralıklarla yapıyor birden döne döne Crosshair' im 90 derece dik oluyor oyun oynarken bana tavanları seyrettiriyor. Bunun nedeni ne olabilir ? Driver' sız Direk USB' den baglıyorum. Eğer Driver' dan ise, Driver ' ını indirdim bu akşam deneyeceğim onun dışında sizce başka bir sorunu olabilir mi ? Şimdiden Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

Saygılarımla.

• yanlış anlamadıysam faren takılıyor.eğer fare optik ise mousede takılmalar olur.
    takılmadan kastım oyunda birden tavana ve ya yere döner ve kendi çevresinde dönmeye başlar.bu optik farelerin hepsinde vardır.
  • kardeş heralde senin mouse optik değil.yani toplu.o yüzden böyle oluyor.belli bir zaman sonra aşağıdaki topun etrafı toz,kir vb. şeylerle pisleniyor.böyle oluncada topu çevirdiğin zaman yanındaki hareket eden şeyler kirden dolayı acayip şeyler yapıyor.aynı olay bende de oluyordu.açıp temizliyordum biraz da olsa düzeliyordu.ama sonra tekrar aynı olay.....sen en iyisi optik bir mouse al çok fark eiyor inan
  • Yok yok delirmesinin sebebi anakart tan istersen başka bir mause dene ama yinede aynı hatayı verir.Tabi ilk başta vermez ama biraz zaman sonra hatayı tekrarlar.
  • bende de a4tech optik mouse var. aynı sorun fps oyunlarında bende de oluyo arada. sinir bozmasının ötesinde pek büyük bi sorun diil. esc yapıp menüden cıktıktan sonra oyuna dönünce normale dönüyo. sara krizi normal bizim mouslarda
  • Benim gırgırlıda öyle oluyodu al bi optik
  • quote:

Orjinalden alıntı: turk20

Benim gırgırlıda öyle oluyodu al bi optik

aldığı optik değilmi niye.....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Saçma bir Mause sorunu :)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bir neden de ben söyleyeyim;
    mouse ped'in eğer naylonsa yapabilir.
    bez pad'ler var onların üstüne koyup oyna birde.

eğer mouse'n parlak bir yerin üzerinde duruyorsa ışık yansıma yapıyor ve mouse kendi kendine hareket ediyor.
    üstteki dediğimi bir dene bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King_Wolf -- 14 Şubat 2006 17:35:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kingwolf91

bir neden de ben söyleyeyim;
    mouse ped'in eğer naylonsa yapabilir.
    bez pad'ler var onların üstüne koyup oyna birde.

eğer mouse'n parlak bir yerin üzerinde duruyorsa ışık yansıma yapıyor ve mouse kendi kendine hareket ediyor.
    üstteki dediğimi bir dene bakalım.

+1 Bendede böyle bir sorun vardı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: o_kuzucu

Merhaba Dostlar,

internet üzerinden sipariş vermek suretiyle bir adet Logitech Optical Pilot Mouse satın aldım. Neden bu mouse diye soracak olursanız tek sebebi oldukça ufak ve logitech kalitesinde olması. Ben ufak Mouse' larla çok daha iyi oyun oynuyorum. Evet oyun yani Quake 3 ' le başlayan bir Quake saplantım var. Eğer nasip olursa bu sene WCG ( World Cyber Games 2006 )' ya FPS Klasmanında Quake 4 olursa katılmayı düşünüyorum. Bu kadar ön bilgiden sonra problemimi açıklıyim. Oyun oynarken belirli aralılarla Mouse birden kendine kendine dim dik yukarı bakıyor ve hatta böyle sanki burgu atar gibi saga sola dönerek dim dik yukarıya sabitleniyor bunu belirli aralıklarla yapıyor birden döne döne Crosshair' im 90 derece dik oluyor oyun oynarken bana tavanları seyrettiriyor. Bunun nedeni ne olabilir ? Driver' sız Direk USB' den baglıyorum. Eğer Driver' dan ise, Driver ' ını indirdim bu akşam deneyeceğim onun dışında sizce başka bir sorunu olabilir mi ? Şimdiden Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

Saygılarımla.

Arkadaşım o dediin mouse'tan bende de war..babam bigün almış gelmiş bi ton da para wermiş..hiç bi özelliği yok..insan extradan bi tuş bari koyar..her nese o takılmaları bende de yapıodu bazen arada gene yapıyo..sana tek çözümü söylüorum.. Mouse pad falan sakın kullanma ve mouse'un altına beyaz a4 kağıt koy hiç bişiyi kalmıcaq emin ol

• quote:

Orjinalden alıntı: turk20

Benim gırgırlıda öyle oluyodu al bi optik

• siyah ve parlak zeminlerde yapıyo galba ya.ilk işin zeminle ilgili cozumler bulmak olsun.eger ondan kaynaklanmadıgından eminsen baska cozumler ara.
  • yaw bişi sorucam topsuz lazerli mausa optik mause deniyodu lazerli mause deniyodu bide bana kablolu ama lazerli maus klavye seti tavsiye edebilirmiainiz yani klavye ve mause kablolu olsun amamaus lazerli olsun şimdiden saolun
  • Merhaba Dostlar,

Yardımlarınız ve önerileriniz için gerçekten çok minnettarım. Fakat dikkatimi çekti bir kere mouse' um OPTIK arkadaşlar Bu mouse' un top' ludur diyen arkadaşlarıma yorum yok ... + yani bana göre yanlış anlalışmasın ama
    forum.donanimhaber üyesi bir kimse daha Optik mouse ile Klasik mouse u ayıramıyorsa buralarda hiç topic açmasın :) herneyse işin şakası tabi de Mouse OPTIK vede sizin hiç önemli değil dediğiniz şey o kadar önemli ki
    anlatamam. Örn: 1 v 1 bir turnuvaya katıldınız. Rakibinizle yaklasık 3 - 4 sn sürebilecek bir combattasınız vede mouse birden delirdi eeee ne oldu öldünüz tabi. Özellikle bu Quake UT Half Life gibi bir oyunsa bittiniz. Biz profesyonel anlamda oyun oynayan kimseler olduğumuz için önemli yoksa ben kendi başıma açıp F.E.A.R. yada Call of Duty 2 Single Player oynasam zaten onemli değil. Bu arada tavsiyeleriniz içinden en mantıklı yansıma olayı sebebiyle mouse' un sapıtması şıkkı dikkatimi çekti. Bu olayı bir deneyeceğim yani a4 kağıdın üstünde oyun oynayarak vede daha sonra güzel bir mouse pad ile oyun oynayarak bunu test edicem.

Saygılarımla...

• Hocam beyaz pad veya kağıt deneyeceksin arkadaşların dediği gibi..Bende de bu sorun vardı böyle giderdim.Hele sorunun anakartta olduğunu söleyen arkadaş bitirdi beni
  • driver sorunu benimde başıma cs:source oynarken gelir bazen driverini yuklerim düzelir
  • benim microsoft basic optik mousem vardı ahşap zeminde sağa sola zıplıyordu daha sonra 10 liralık bi mouse aldım aynı yüzeyde çatır çatır çalıştı.. ama deli gibi call of oynayınca tuş dayanmadı.. bir hafta öce logitech mediaplay kablosuz mouse aldım.. aynı yüzeyde hiçbir sapıtma olmuyor..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.