|
Merhaba arkadaşlar, şöyle bir sorunla karşılaşıyorum sorunda şu Pc'de dolaşırken veya oyun oynarken fark etmeksizin Ana ekranda en üstte hangi uygulama açıksa onun dışında herhangi bir tıklama yapamıyorum. Misal chrome youtubeden bir video izliyorum bakıyorum ki görev çubuğu donmuş tıklanmıyor, masaüstüne tıklama yapamıyorum Sadece en üsteki açılabilir pencerede tıklama yapabiliyorum, Aynı şekilde bir oyun oynuyorum sadece oyun içi tıklama yapabiliyorum, Oyunu aşağıya aldığımda herhangi bir tıklama yapamıyorum ama oyuna döndüğümde oyun içi herhangi bir sorun yok. Ctrk+alt+del yaptığımda anca bu sorun çözülebiliyor tabi geçici süreyle, bir yerden sonra tekrar aynı sorunu yapabiliyor. Sorun mouse veya takılı olduğu usb girişinde değil, Farklı farklı girişler ve mouseler denedim sorun esnasında ve herhangi bir çözüm olmadı W10 kaynaklı olduğunu düşünüyorum ama bir çözüm bulamadım. Bu sorunu bir kaç hafta önce de yaşamıştım Kendi kendine geçmişti, Şimdi tekrardan başladı. Sistemde herhangi bir donanımsal sorun yok, Korsan yazılım mevcut değil, Virüs Vb... şeylerin olduğunu da düşünmüyorum, Onaylanmış Anti Virüs programları ile tarama yaptığımda sonuç: Temiz Pc temiz kurulumunu da 2 ay önce yapmıştım. |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt