Şimdi Ara

Mount & Blade II: Bannerlord (2022) [ANA KONU] (129. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.063
Cevap
90
Favori
268.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.0.5 güncellemesinden sonra oyun acayip çökmeye başladı nereye girsem hata veriyor nerdeyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cocobongo555

peki düzgün çalışıyor mu hocam geforce now ile? hani ne biliyim ses sorunu fps sorunu vs falan oluyor mu geforce nowda? kendi bilgisayarım oyunu kaldırmıyor da ondan soruyorum.ona göre alıcam

Alıntıları Göster
    şuan evimden uzaktayım hocam burdaki netim 35 mbit 720p ekrandan oynuyorum seste gecikme ve pikselleşme oluyor bağlantımdan dolayı olduğunu düşünüyorum. kendi evimdeyken turknet 75mbit ile 1080p 60 fps sabit division 2, ac origins, ac unity oynamıştım buda sorunsuz oynatır sistemde sorun yok yani geforce now'da.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ferucci

Bir ülkenin kervanına saldırın o ülkeyle düşman olursunuz o ülkenin kalelerinde kale kuşat çıkması lazım. O kadar askerle kaleyi almanız zor ama haberiniz olsun
    Dostum asker gucu sayiya bakmiyor kaliteli askere bakiyor

Ben 60 kisiyle aldim kaleyi hepsini son seviye agir savas suvarisi yaptim bide çöl irkinin atli okculari efsane hep ordan loot yapiyorum

Sana soyle soyleyim 60 kisilik birligimin gunluk maaşi 800 dinardi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerarici1110

Benim net 35 upload 3 ama net ve akici oynuyorum oyunu bitircem artik

Alıntıları Göster
    Vay bee. Aga bir oyuna para hiç harcamamıştım ama hem bizden adamlar yapmış hem de gerçekten güzel oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AB1E07F87 -- 5 Nisan 2020; 22:19:41 >
  • Ferucci kullanıcısına yanıt
    Şimdi deniycem hocam.

Bu arada eşimle arenada rakip olduk yendi beni çok komik oldu gerçekten
  • Demo oyuna 120 tl verdik;

Oyun 2 gün içinde bitti ne altın sıkıntım var ne savaşlar zor ne diyalog çeşitliliği var ne diplomasi ilerlemiş ne görev var ne amaç var hiçbir şey yok bu oyunda.Oyuna girdikten sonra çapulcu kes klanını kur seviye 2 yap derebeyi ol kale kuşat mapi ele geçir??????Ana görev ayrı bir facia zaten 8 yılda düşündükleri şey bu muydu ya bu muydu hayal dünyalarındaki MB evreni ve o hayallerimizdeki çeşitliliği derinliği??Her şehirde aynı görevler,yapay zeka saçmalıkları,turnuva basitliği,oyunun kolaylığı, düşman benden 20-30fazla bile olsa %100 yenme garantisi veriyorum kendime.Askerlerin detaylarının az oluşu ve karakteristik tiplemeleri warbandın gerisinde bence.Ve daha nice aynı fikirde olduğumuz ama dillendirmediğim eksikler...Ha oyun EA olabilir ama 120 tl para verdiğimizi kimse gözardı etmesin ŞU ZAMANDA!....FPS sıkıntılarını da ayrı unuttum daha o var :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sunset Sarsaparilla -- 5 Nisan 2020; 23:1:22 >
  • ilkerarici1110 İ kullanıcısına yanıt
    Dost askerlerin hasar alma oranını hangi seviyede oynuyorsunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1050ti ile 50-70 arası bir fps alıyorum. Henuz yaptığım en büyük savaş 20v15 oldu. O yuzden yanıltıcı da olabilir.

Şuan 50 ün 2000 dinar kasmam lazım. Haydutlara saldırarak hallediyorum ama youtube videolarında görev alınarak da yapılabiliyor diyor. Ben hangi lorda, köy reisine vs gitsem görev çıkmıyor nereden alıcaz bu görevleri?

• kaleyi ben aldım nufüsum azdı, kaleyi başkasına verdiler
  • Kubilay S. kullanıcısına yanıt
    Şehir merkezlerinde mavi tik şeklinde işaretli kişilerle konuşman gerekiyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sunset Sarsaparilla kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı durumdayim şehir şehir gezip çift el güzel kılıç veya balta ariyorum yok her şehirde aynı dandik silahlar. Oyunda alınabilecek en yüksek tüm her şeyi aldım yine de para bol sıkıntı yok. Kuzaitlerle birlikteyim sadece aseraylar ve vlandiyalilarin iki üç yerleri kaldı geri kalanı silip süpürdük. Her şeye rağmen oyundan zevk alıyorum ama cift el cellat hancerimle karşı atlilara gelişine tek atmak çok zevkli. Savaslar çok büyük oldu mu sarmıyor bir şey anlamadan bitip geçip gidiyor orta seviye yüzer kişilik savaşlar en iyisi. Yeni saveler açıp her millet ile oynayıp bitiresim var onca olumsuzluğa rağmen yine de sarıyor bakalım ne zaman ölücek içimdeki zevk.

• quote:

Ben de aynı durumdayim şehir şehir gezip çift el güzel kılıç veya balta ariyorum yok her şehirde aynı dandik silahlar. Oyunda alınabilecek en yüksek tüm her şeyi aldım yine de para bol sıkıntı yok. Kuzaitlerle birlikteyim sadece aseraylar ve vlandiyalilarin iki üç yerleri kaldı geri kalanı silip süpürdük. Her şeye rağmen oyundan zevk alıyorum ama cift el cellat hancerimle karşı atlilara gelişine tek atmak çok zevkli. Savaslar çok büyük oldu mu sarmıyor bir şey anlamadan bitip geçip gidiyor orta seviye yüzer kişilik savaşlar en iyisi. Yeni saveler açıp her millet ile oynayıp bitiresim var onca olumsuzluğa rağmen yine de sarıyor bakalım ne zaman ölücek içimdeki zevk.
    Her şeye ekstra parantez dövüş sisteminde ve grafiklerde çok güzel gelişmeler var ve dediğiniz gibi 100-150 kişilik savaşlar inanılmaz zevkli ama bizim MB den ÖNCELİKLİ olarak istediğimiz şey bu değildi.Biz derinlik, kurgu, görev,diplomasi,çar çakallık yapabilme özgürce hissedebilmeyi istiyorduk ama bu konularda warbanda eklenen tek özellik klan sistemi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Frobisher

şuan evimden uzaktayım hocam burdaki netim 35 mbit 720p ekrandan oynuyorum seste gecikme ve pikselleşme oluyor bağlantımdan dolayı olduğunu düşünüyorum. kendi evimdeyken turknet 75mbit ile 1080p 60 fps sabit division 2, ac origins, ac unity oynamıştım buda sorunsuz oynatır sistemde sorun yok yani geforce now'da.

Alıntıları Göster
    20 mbitle sağlıklı bir şekilde oynayabilir miyim senxe geforce now ile

• Oyuna hotfix geldi dostlar;

Reverted a fix for a crash related to archer weapon behaviour in battles and sieges that caused even more crashes. This issue will be handled with a safer procedure later.
  • spawn_67 S kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun yalnız benim sorumla alakasını anlamadım :D 64 tl mi aldın birde?
  • magicans kullanıcısına yanıt
    Bu olayı bugün yaşadım 600-700 kişi toplanıp şehre saldırdık ben de geriden ok kullanmaya başladım bı baktım askerler merdivenlere kuleye tırmanmak yerine dümdüz duvara yürüyor... En son gidip düştüm geri çekil yaptım mecbur. Düzeltmeleri iyi olmuş.

• quote:

Dost askerlerin hasar alma oranını hangi seviyede oynuyorsunuz
    Jahreinin oynadigi seviye 1-3

Ne yapalim gercekci yapip her dakika ölmek zevklimi

Ölmek de sıkıntı değil de 2 saat orduyu kastırmak için çapulcu kesiyoruz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkdasalar klan partilerini kuşatma sırasında yanımıza nasıl çağırıyoruz hiçbirşey bulamadım bu konuyla ilgili

Birde ben gerçekcide oynuyorum gayet oynanabilir keyifli
    Hiçbir değişiklik olmuyor ben gerçekçi de oynuyorum

• 
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.