Şimdi Ara

Mount & Blade II: Bannerlord (2022) [ANA KONU] (131. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.063
Cevap
90
Favori
268.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgü®

Hayır hocam Krallık görevini son aşaması var. Bir yerleşkeye sahip ol diyor orda ve bir kale fethetmem gerekiyor sanırım krallıktan ayrılıp bunu tek basıma yapmaya calısyıroum ama imkansız gibi birşey sanırım. Krallık olmadığı için ordu değilde parti oluşturuyorum klan sekmesinden onlarda kafalarına göre geziyorlar. Ben mesela kuşatmada gelsin yardım etsin falan istiyorumda böyle birşey yok sanırım.

Bir kere kale savasını yapmayı basardım ondada acemiliğime geldi alamadım kaleyi.

Krallık içerisinde olmadan tek başına krallık kurmak hayal sanırım yada oyunun en zor ilerleme şekli olabilir.
    Yeni alınmış kalelere bak genelde içerisinde asker olmuyor 30 kişi falan bırakıyorlar onları çok rahat alabilirsin.
  • ALPHA LION KING A kullanıcısına yanıt
    Tekrar kurmak sorunu çözmüyor maalesef,böyle oynuyorum artık.Dosyalardan ziyade durum save dosyasından dolayı.Sorunu yaşayan arkadaşlar fazla ilerlemediyseniz yeni oyuna başlayın.
  • ownerplus kullanıcısına yanıt
    rx 480 ile çok rahat oynuyorum menüler arasında geçerken fps drop takılma 2080 de bile var o oyunun sorunu, bu oyunda işlemciye daha çok iş düşüyor gibi ryzen 5 1600 var bende,işlemci ne kullanıyorsunuz?
  • Lordlar ile ilişki arttırmanın yolları çok kısıtlı gibi göründü bana. Ne yaparsam yapayım gözlerine giremiyor muşum gibi hissediyorum. En azından ortak girdiğimiz savaşlarla falan gelişse ilişkimiz ya da ne bileyim hediye verdikten sonra gelişse. Ha gelişiyorsa da ben mi yanlış gördüm acaba?

Politika sistemleri de güzel olmuş oldukça. Politikalar oylanırken oylar da oldukça gerçekçi bir şekilde veriliyormuş gibi. Az önce imparatorumuz kendisini ilahlaştıran bir politika sundu ve kendi klanındaki herkes olumlu oy verirken, anlaşamadığı klanlar olumsuz oy kullandı. Neymiş efendim hükmeden klan her gün +5 nüfuz, hükmetmeyen her klan ise -1 nüfuz. Daha nice politikalar var buna zıt ve benzer.

İnfaz sistemi çok zayıf kalmış bence. Bana kalırsa merhametsiz ya da bildiğin barbarlık yapan lordların kellesini aldığımızda onur kaybetmemeliyiz bence. Kellesini alacağımız zaman bizimle etkileşime girmeli. En basitinden belki komplo teklifinde falan bulunabilir. Onun dışında bir iki lordun kellesini aldım diye bir bakayım ne göreyim, kendi krallığımdaki herkes ile ilişkim -100. Ne yaptım da bu kadar düştü anlamadım. Herifler köy yağmalar, köylü katleder ama ne hikmetse ne onur kaybeder ne merhamet. Bu durumun EA sonrası çıkışta düzeleceğinden eminim ama sadece dile getirmek istedim.

Yoldaşlarını ayırarak ayrı ayrı ordu yaratma olayı fevkalade olmuş. Tam ordumdaki askerleri garnizona yerleştirdim askerim kalmadı derken, klanımdan iki yoldaşı orduma çağırıyorum bam. +100 asker. Yine aynı şekilde yoldaşları daha etkili kullanmak için kervan sistemi ve görevleri onlara yönlendirmek gibi sistemler de gelmiş. Çok beğendim.

RPG elementleri bariz bir şekilde artmış. Çok da güzel olmuş ancak, oyunun başında büyük ümitler ile Cazibe kasma yoluna gittim ve tamamen ona abandım. Siz aldanıp yapmayın bence. Çok yavaş kasılıyor ya. Lordlar ile konuş, onları ikna ederek kendi tarafına çek, üstüne onlara ihanet için dinar öde, Cazibe değerine +1 kazan. Bu etkileşimler daha fazla ilişki kazandırmalı.

Şu anda aklıma gelmeyen birkaç yeni özellik daha var ancak onlar da aynı şekilde geliştirilmeli.

Oyun çıktığından beri 50 saatten fazla gömdüm ve hiç pişman değilim. Çok güzel oyun olmuş. Eksikleri var mı? Var. Oldukça fazla. Ama Erken Erişim sonrası çok ama çok daha iyi bir oyun göreceğiz gibime geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KederliLahmacun -- 6 Nisan 2020; 10:46:30 >

• arkadaşlar merhaba

arkadaşlar yoldaşlarımdan bir tanesine güçlü bir ordu versem ve kendi 124 kişilik ordumun haricinde yoldaşın ordusunuda bayrak taşıyarak yanımda gecdire biliyormuyum. maksatım orduyu gezdirirken pusuya düşmeyip düşmanı yuksek asker sayısıyla karşılamak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

Geforce now ile oynayanlar memnun mu?
    Ben çok memnunum başta bu kadar iyi olacağini zanetmemistim
    Gecikme beredeyse yok
    Goruntude Daha net gibi ilk defa offline oyun oynuyorum ge force ta
    Twitchte 1080p yayin izler gibi

Net 50m 3m upload

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vict0ry kullanıcısına yanıt
    Hocam kuşatma sırasında da bir sürü ordu geliyor öyle kuşatma sansını bir kere yakaladım ondada acemilikden alamadım kaleyi. Bu şekilde krallık kurabilen varmı gerçekten sanırım oyunun en zor olayı bu olabilir birlik gücümde maksimum 110 şuan ve iyi askerlerim var maaşları 700 şuanda.

Oyun içerisinde Diploması takip etme yok kim kimle ittifak kimle savas halinde rahatlıkla göremiyoruz sanırım.
  • Bu yanında gezdirme olayı olmuyor sanırım. Bir krallığa bağlıysan oluşturduğun partiler çetecilerle uğraştıkca nüfusun artıyor tek artısı o sanırım. Çünkü ben ne kale kuşatmasında yardımlarını gördüm nede herhangi bir menüden yanımıza çağrılabildiğini kafalarına göre geziyorlar.
  • quote:

Bu yanında gezdirme olayı olmuyor sanırım. Bir krallığa bağlıysan oluşturduğun partiler çetecilerle uğraştıkca nüfusun artıyor tek artısı o sanırım. Çünkü ben ne kale kuşatmasında yardımlarını gördüm nede herhangi bir menüden yanımıza çağrılabildiğini kafalarına göre geziyorlar.
    peki düşman ordusu na yakalanırsa yoldaşi ve yoldaşın ordusu yenilirse hiç mi oluyor ordu? cok riskli degilmi? elit askerlerden ordu vericem yoldaşa kendi ordumdan iyi.
  • Hocam şöyle gözlemledim başıma bir kez geldi yoldaş tutsak düşüyor ve o kurduğun grup bozuluyor. Benim kervanımın başınada geldi kervanım dağıldı yoldaş esir düştüğü için. Onlar bir nevi esir düşene kadar kafalarına göre dolaşıyorlar haritada bot gibi çağıramıyor olmamız çok saçma geldi bana. Yada ben bulamadım o çağırma işini.
  • quote:

Hocam şöyle gözlemledim başıma bir kez geldi yoldaş tutsak düşüyor ve o kurduğun grup bozuluyor. Benim kervanımın başınada geldi kervanım dağıldı yoldaş esir düştüğü için. Onlar bir nevi esir düşene kadar kafalarına göre dolaşıyorlar haritada bot gibi çağıramıyor olmamız çok saçma geldi bana. Yada ben bulamadım o çağırma işini.
    aaa kervanlarımızda gide biliyormu? cok kötü ya.kervanları devamlı nerden kontrol edicem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esnaf_TV

aaa kervanlarımızda gide biliyormu? cok kötü ya.kervanları devamlı nerden kontrol edicem.

Alıntıları Göster
    Benim ilk kurduğum kervanın yoldaşı tutsak edildi öyle gitti şuan 3 kervanım var 3 dükkanım var yetiyor günlük 3-4 k arası geliyor. Takip etmekte imkansız arı gibi çalışıyorlar
  • quote:

Benim ilk kurduğum kervanın yoldaşı tutsak edildi öyle gitti şuan 3 kervanım var 3 dükkanım var yetiyor günlük 3-4 k arası geliyor. Takip etmekte imkansız arı gibi çalışıyorlar

Alıntıları Göster
    hocam yardımlrınız icin saolun. son sorum tutsak olan yoldaşı kurtara biliyoruzmu? cunku yoldaşları ozenle arayıp bulmuştum. ozellikleri cok iyiydi.
  • Hocam onlar infaz edilmedikleri için ( infaza denk gelmedim ^^ ) belli bir süre sonra özgür kalıyorlar. Daha sonraları isminden takip ederseniz hangi kalede bulunduğunu görebiliyorsunuz ve tekrar klana alabiliyorsunuz.
  • Anaoglu kullanıcısına yanıt
    Hayır önce tecavüz sonra lordla birlikte ailesini nevruz ateşinde yaksın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • KederliLahmacun kullanıcısına yanıt
    İlişkilerde sıkıntı var hocam çoğu 0 gösteriyor ve artmıyor rhaegayı kaç kere kurtardım kızıyla evlendim konuşmaları da arkadaşça dostum falan diyor ama ilişki 0 gözüküyor

• Genelde yakalanmıyorlar çok hızlı oldukları oldukları için. İstisnai durum yakalanmaları

• ilkerarici1110 İ kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim,
    eu central 3 te misiniz, giriş yaparken ping testinde minimum 50-60 çıkıyor benim
    sizin testiniz nasıl

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: golllum

Gtx 1050 ile oynayanlar hangi ayarlarda kaç fps alıyor?
    Önce yüksek ayarlarda oynadım, daha sonra orta. En sonunda en düşük ayarlara çektim. Hepsinde de aynı sıkıntıyı yaşadım. Sinir bozucu bir kasma var. Patates gibi grafiklerde daha yüksek FPS alınca en azından takılmadan oynarım diye düşündüm. Onda da sokak köpeği gibi kilitlenip kaldım. 1.01-1.02 ve 1.03 yamalarında durum böyleydi. 1.05 ile de düzeleceğini sanmıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.