Şimdi Ara

Mount&Blade

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun zamandır single tabanlı oyun oynamıyorum. Genelde orjinal dvd alıp film izlerim. Ya da online tabanlı oyunlar oynarım. Bilgisayarla da çok haşır neşir olduğum söylenemez bunu şimdiden belirteyim Geçen bayiye gidip dergi alayım dedim ve ...(İsmini vermeyeyim) isimli dergiyi aldım. İçinden Mount&Blade çıktı.(Alanlar derginin ismini artık bilirler) Pek fazla oyun oynamama rağmen bir bakayım nasıl oyunmuş filan falan dedim taktım cd'yi. Fakat problem şu ki bu dvdyi okumadı. Dvd'nin altı gümüş olanlardan(sanırım sorun bundan kaynaklanıyor). Diğer altı morumsu olan dvdleri çalıştırabiliyorum. Ne yapmam lazım ahali Açıkçası içime ukte oldu. Oynamayacaksam da, bu oyunu yüklemem lazım. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

Oyun hakkında bir kaç bilgi verirsek oblivion ve gothic tarzı bir oyunmuş.(Siz daha iyibilirsiniz) Oyunun en önemli özelliği Türklerin yapmış olmasıdır. Kendi küçük ordumuzu kurup savaşlara giriyoruz. Kazandığımız paralarla zırh at fasa fiso alıyoruz. Köy yağmalayabiliyoruz. Konu hakkında uzmanlaşmış arkadaşlar zaten yardımcı olacaklardır

Umarım doğru yere açmışımdır...

• Altı kaval üstü şişhane problemi bende de olmuştu bir keresinde...Optik okuyucuyu balkondan atarsan sorun kökten hallolur...syg...
    PC Gaming; Civilization V | Batman | Starcraft 2 | PES 2016 | Skyrim Reading; Fatherland | Zaman Çarkı Serisi Listening; Power FM | Linkin Park Working; Consulting | HR Surfing; DH | NTV | IGN | Merlinin Kazani | Gamespot | TV.com | iMDB | Gametrailers | Financial Times Watching; Boardwalk Empire | Naruto | Game of Thrones | Bleach | The 100 | Breaking Bad | Vikings | Da Vinci | Sherlock
  • İnternetten çok rahatlıkla indirebilirsin.Kendi sitesinden.Kotalıysa ki artık azaldı epey :) Sınırsız olan birinden rica et indirsin nedir yani Oyunun konusunu şöyle diyim

1-Level atlarsın,Karakterinin Puanlarını arttırırsın ( Çeviklik,güç,ata binme,okculuk epey bişi var :) )
    2-Lordların,Kralların Görevlerini yaparsın ilişkilerini güçlendirirsin
    3-Kendine köyden veya hanlardan asker alabilirsin
    4-Kendi ordunu kurabilir etraftaki yağmacı,capulcu ile savaşıp ganimet elde edebilirsin. ( Levelin Arttıkça güçleniyor bunlar)
    5-Bir devlete bağlanıp o devletin sana verdiği köyü veya bir kaleyi yönetebilirsin
    6-Kaleleri fethedebilirsin
    7-Savaşlarda 3 ayrı sınıfa ( okuçu,Süvari,Piyade ) Komutlar verip savaşı istediğin şekilde yönetebilirsin
    8.Savaşlar zaten oblivon tarzı gibi biraz senin yeteğine kalmış.
    9-Savaşlardan elde ettiğin nam ve tecrübe puanları ile asklerini geliştirebilirsin.

Epey daha bişi var ama özeti bu

• @lordareon hocam duyduklarımı söylüyorum

@SroKO hocam elimde orjinali varken değerlendirmek istedim. Amacım oynamak değil. Deli etti beni yüklesem de rahat etsem
    Mount&Blade Warband Kralın kızı
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şunu 29.9€ vermeden Full yapma olayı yokmudur beyler
    Yani veririm aslında gider orjinal dvdsini alırım.Ama int üstünden zor kredi kartı yok malum.Orjinal DVD leri satılıyomu bunun

Ayrıca oyunu normal modunda oynamınızı hiç ama hiç önermem.Çok kötü çünkü..

Önereceğim mod;

İngiltere ve fransa arasında geçen tarihi 100 yıl savaşlarını anlatan mod.

http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,18518.0.html

Detaylı bilgiye buradan ulaşın...

he still waiting for god's choice
  • kısmetse bakıcam bende buna Dragon Age'den fırsat bulursam.

Ölüm; the only truth

• Benim soruna bir çözüm yok mu beyler?

Orijinalden alıntı: lordareon

Gothic ve Oblivion ile tek benzerligi oyunda at olmasi heralde

Gothic'de at yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rinnegan -- 3 Aralık 2009; 22:10:55 >

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

kısmetse bakıcam bende buna Dragon Age'den fırsat bulursam.

İşin zor o zaman, benim de MW2' yatıyor öylece
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.