Şimdi Ara

Motta direk kırmızı. Almeida 2. sarı (Neden?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir tek benim mi dikkatimi çekti bu? Madem ikisini de aynı olaydan dolayı aynı kural ve sebepten atıyorsun peki biri 2. sarı diğeri neden direk kırmızı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hakem mal. Tekmenin şiddetine göre mi verdi neye göre verdi anlamak mümkün değil.
  • Hatanın kralı işte. Ne için çıktığı açık hakemin . Aynı olayda iki farklı uygulama.
  • İşin aslı kimse kırmızının nedenini bilmiyor, madem taraftara şiddet kasımpaşalılarda takımca adamı çevreleyip yere yatırdılar buranın güvenliği yok mu bırak ozaman demezler mi? hangi rtesporlu sarı gördü? yok anca kurallar bjkye işler.
  • maçın en saçma kararı buydu bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kissed by Fire

Hakem mal. Tekmenin şiddetine göre mi verdi neye göre verdi anlamak mümkün değil.

Tekmenin şiddetine göre verdiyse Almeida füze çıkardı yemin ediyorum adama vururken..
  • almeidanın karşı karşıya kaldığı pozisyonda fernandese foul çalan hakem değil mi bu şaşırtmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ama kırmızı kartlara itirazınız yok değil mi ?
    Çünkü net şekilde Kırmızı'ydı 2 futbolcuda.

Birazdan marcus da söyler bana yüklenmeyin.
  • Türk Futbolunun Katilleri Türk Hakemleri...
  • Ya rezillik başka bir şey değil.Defansın geri pasında Almeida ofsaytta değildi pozisyonun en başında, koştu boş topa aldı önüne hakem çat diye düdük çaldı.Sebep belli değil.Tekrarda bakıyoruz yan hakem önce bayrağı kaldırıyor hemen arkasından indiriyor, hakem de oraya bakmıyor bile bir anda kesiyor oyunu.Sebep Ferdi faul yapmış, Ferdi yürümüyor bile o pozisyonda..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SemolicK

İşin aslı kimse kırmızının nedenini bilmiyor, madem taraftara şiddet kasımpaşalılarda takımca adamı çevreleyip yere yatırdılar buranın güvenliği yok mu bırak ozaman demezler mi? hangi rtesporlu sarı gördü? yok anca kurallar bjkye işler.

Bu konuda katılmıyorum dikkatli bakarsanız Kasımpaşalı oyuncular adamı durdurup yere yatırıyorlar, boynundan tutup kalkmamasını sağlıyorlar ondan sonra zaten hemen çekiliyorlar güvenlik gelsin diye ama o esnada zaten arkadan Motta ve Almeida yapacaklarını yapıyorlar. Bana göre orada Kasimpaşalıların amacı adamın saldırmasını engelleyip etkisiz hale getirmek. Bıraksalar mı? O gözü dönmüşün ne yapacağı belli olmazdı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bence kırmızılar doğru. hatırlarsanız yıllar yıllar önce eric cantona tribünden kendisine küfreden bi taraftara iyi bi tekme çakmıştı ve oyundan atılmıştı. tabi bu hakemin tetikçi olduğu gerçeğini değştirmez o ayrı.
  • hakemin hatası almeidaya 2. sarıyı vermesi. direk kırmızı çıkartması gerekirdi. iki kırmızı da doğru karar. seyirciyi tekmelemek nedir yahu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.