Şimdi Ara

Motosiklet sigorta fiyatları uçmuş.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçende aldığım scootere:http://resim.donanimhaber.com/m_69956220/tm.htm sigorta yaptırmam gerektiği için bir kaç firmadan fiyat aldım.
    Fiyatları duyunca resmen şok yaşadım. Bu ne ya? 345-325 fiyatlar havalarda uçuşuyor. Ula yıllık yakıt masrafıdır bu be.
    Bu fiyatlar neden bu kadar yüksek. İnsanları Motosikletten soğuturlar böyle yahu, teşvik edecekleri yerde.

İstanbul'da uygun fiyata sigorta nereden yapılır, bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

• LİNK

üstte verdiğim linkte benim geçen gün açtığım konu var.Umarım yardımcı olur.
  • 2012 eylül ayında 100 liraya yaptırdğm zorunlu sigorta oldu şimdi 300 TL zıçtık halkı artık nasıl soyucaklarını bilmiyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan1992

LİNK

üstte verdiğim linkte benim geçen gün açtığım konu var.Umarım yardımcı olur.

Eyvallah kardeşlik, okudum yararlandım. Sağolasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkem0707

2012 eylül ayında 100 liraya yaptırdğm zorunlu sigorta oldu şimdi 300 TL zıçtık halkı artık nasıl soyucaklarını bilmiyorlar

Aslında bu konuyu açma sebeplerimden biride tepki vermek amaçlıydı. Bu ne kardeşim insanları motosikletten neden soğutursunuz, teşvik edeceğiniz yere.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bu gun yaptırdım 150 cc lık motoruma ergo dan 179 tl en uygunu buydu
  • Ben yine iyi yaptırmışım 2-3 ay önce 109 liraya :D Sigortacım söylemişti hergün farklı olabiliyo borsa gibi inip çıkıyo demişti . Bu arada sigortanın yaşlada ilgisi var. 18 yaşında birine verdikleri fiyatla benim motorda olduğu gibi ( Dayımın üzerine 40-50 yaşa verdikleri fiyat çok farklı. Yani sana 300 veriyosa motor 60 yaşındaki dedenin üzerineyse 60-70 lira ödüyosun max. o şekilde. Sıkıntı olmıycaksa ailenizden yaşı büyük birinin üzerine yaptırın motoru
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşta 34 plaka motor var 150 lira ödedi.ıspartalı arkadaşta 32 plaka var 50 lira verdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: NEŞELİMEŞEODUNU

arkadaşta 34 plaka motor var 150 lira ödedi.ıspartalı arkadaşta 32 plaka var 50 lira verdi

İki arkadaşınızın da motoru, yaşı, hasarsızlık durumu aynı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

Orijinalden alıntı: NEŞELİMEŞEODUNU

arkadaşta 34 plaka motor var 150 lira ödedi.ıspartalı arkadaşta 32 plaka var 50 lira verdi

İki arkadaşınızın da motoru, yaşı, hasarsızlık durumu aynı mı?

renkleri bile aynı

Aynı birlikte aldılar kazaları vs yok yeni zaten 3-5 ay oldu

ikisi normalde ıspartada oturuyorlar baba istanbulda demiş gel burada gözümün önünde al motoru 1000 lira vereyim üstüne kask mont alayım içim rahat etsin diğeride gel beraber alalım diyor zaten skoda pickup ile gidiyorlar istanbula

neyse arkadaş o heyecanla pat küt 34 plakayı takıyor diğeri ise yok diyor trafiğe ıspartada çıkaralım yüklüyorlar arabaya motorları.

diğeri 47 küsür liraya sigorta yaparken 34 plaka olunca İstanbul üzerinden yaptırdı 150 küsüre sigorta zamanı gelmeden plakayı değiştirecek

• Fiyatlar yıllık mıdır aylık mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Tranquillity

Fiyatlar yıllık mıdır aylık mı?

yıllık heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Tranquillity

Fiyatlar yıllık mıdır aylık mı?

Evet yıllık.
  • Paran yoksa binme mantığına çevirdiler işi. Bunların binecen sırtına vuracan kırbacı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.