Şimdi Ara

Motosiklet Paslandı, Neler Yapabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Motosikletin özellikle alt tarafları olmak üzere her yeri paslandı, yağmurda da soğukta da dışarıda, kullanmaya devam ediyorum, servisteki ustanın bile dikkatini çekmiş, sordum WD40 işe yarar mı diye, yaramaz dedi. Ben ne yapayım bu paslar için? Ve diyelim ki paslardan kurtulduk bir çözümle, bir daha paslanmaması için ne yapabiliriz?

• Burda bayağı yazmışlar. Yeterli bilgi var diye düşünüyorum.

Orijinalden alıntı: L.Miura

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/199763-bi%27-hayirli-olsununuzu-alirim.html

Burda bayağı yazmışlar. Yeterli bilgi var diye düşünüyorum.
    Link yanlışmış hocam, konunun linki tam olarak şu:

• Daimon88 kullanıcısına yanıt
    E bu da girmiyor . Çözümü basit aslında. Linke girdikten sonra yukarıda web adresi yazılan yerde ' yazan kısmı silip yerine %27 yazınca bağlanıyor. Ne alakaya bu sebep çıkıyor pek anlayamadım.

Biz çözdük ama bizden sonra gelenlere yazayım dedim. Bu arada link işe yaramıştır umarım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.Miura -- 18 Aralık 2019; 17:38:1 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.