Şimdi Ara

bu vuruklar için ne yapabilirim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşalr aracımın bı kısımlarında kapı açmasını bilmeyen insan mesvettelerinin yaptığı kapı vurukları var sizce bunlara ne yapabilirim.

• bu izlerden bendde de mevcut arkadaşım
    bu izlere hiçbişey yapamazsın , yaparsın da değmez boşu boşuna , zaten yaptırsanda 2 gün sonra kapı açmayı bilemeyen dallamanın biri aynı izlerden takrar bırakır iyice delirirsin . onun için bırak nazar boncuğu olarak kalsın.

not: aarabanın üzerine ne kadar düşerssen başına o kadar çok şey geliyor , ne kadar umursamazsan da bişey olmuyor . sakınılan göze çop patar hesabı , onun için takma kafana boşver.
  • bu konuda haklısında bu benim yapım ben herşeyi mi kollarım cep telefonun 1 sene yi geçti görenler hala yeni aldım zanneder bu benim prensibim olmuş artık nasıl kırıcam bu huyumu bilmiyom ama dediğin gibi dallama insanlar kapı açmayı bilmiyor ben çocuklara sakın kapınızı açmayın deyip ben inip kapılarını açıp onları indiriyorum hele birini kadın yapmış marketteydi bekledim bakın marifetinize dedim ha ben mi yapmışım dedi telefonumu verdim eşine verip aratacaktı aramayacağını bile bile verdim ama hakkımı helal etmiyorum

ayıp ya

quote:

Orjinalden alıntı: okyaypay

bu izlerden bendde de mevcut arkadaşım
    bu izlere hiçbişey yapamazsın , yaparsın da değmez boşu boşuna , zaten yaptırsanda 2 gün sonra kapı açmayı bilemeyen dallamanın biri aynı izlerden takrar bırakır iyice delirirsin . onun için bırak nazar boncuğu olarak kalsın.

not: aarabanın üzerine ne kadar düşerssen başına o kadar çok şey geliyor , ne kadar umursamazsan da bişey olmuyor . sakınılan göze çop patar hesabı , onun için takma kafana boşver.

• Aynı şekilde bende bu kapı muhabbetinden mağdurum :) nası bi insan açtığı kapının yandaki arabaya çarpacağını hesap edemez anlamış değilim ama bazı arabaların kapısıda sanki kafa atar gibi açılıyo azıcık itiyosun 45 derece oluyo birden kapı. Ama genede yandaki arabaya bakıcaksın ve ona göre açıcaksın be kardeşim yazık değil mi...
  • elleyemezsin çekiçlenmeye kalksan komple boyanması lazım

insanımız hala kapı açıp kapamayuı bilmiyor maalesef
  • COCUKLARA DEMISSINDE FOTOYU CEKEN SEN MISIN ABICIM BAYA BI KUCUKDE FOTOYU CEKEN
    quote:

Orjinalden alıntı: Chatinceviz

bu konuda haklısında bu benim yapım ben herşeyi mi kollarım cep telefonun 1 sene yi geçti görenler hala yeni aldım zanneder bu benim prensibim olmuş artık nasıl kırıcam bu huyumu bilmiyom ama dediğin gibi dallama insanlar kapı açmayı bilmiyor ben çocuklara sakın kapınızı açmayın deyip ben inip kapılarını açıp onları indiriyorum hele birini kadın yapmış marketteydi bekledim bakın marifetinize dedim ha ben mi yapmışım dedi telefonumu verdim eşine verip aratacaktı aramayacağını bile bile verdim ama hakkımı helal etmiyorum

ayıp ya

quote:

Orjinalden alıntı: okyaypay

bu izlerden bendde de mevcut arkadaşım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aman abi ben yazcaktım yazmayım dedim bulaşmayın oraya. Oaray dediğim ankarada olana Ostim yolunda. Titiz gibi duruyolar ama bir çizik onarmaktan aciz bunlar kaldıki göçüğü onarsın eminim daha kötü yapar. Auto-King
    quote:

Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..

http://www.autoking.org/boyasiz_kaporta_gocuk_duzeltme.htm

İşini gorur

• Auto king e gittim onlardan bir cacık olmaz bence de adam bir iş yapıyorsa hangisi olur hangisi olmaz bilmeli denemezi lazım diyor ama boya yapmadan olmaya bilir deneriz olmazsa boyarız diyor adam bende boyanacak olduktan sonra servisine boyatırım böyle olursa olmazsa diye iş olur mu kardeşim dedim. bakarsın önceki deneyimlerinden burazı iz üstünde çok küçük vuruk var ama iz üstünde olduğunda olmaz dersin olur biter

ben 32 yaşındayim boyum 1.90 tam iz yerini çektiğim için kırılmadan dolayı küçük göstermiş beni
  • arkadaşım kaskon varsa otokingi düşünebilirsin hasarsızlık indirimin bozulmaz bir nevi kaskonun sigortası tabi karar senin para ile yaptırıyorsan servis çok para alır
  • kapı açmayı bilmeyenlere

insanlar ne kadar vurdum duymaz ya , bir kere yakaladım kapıyı çarptı biraz dikkat edermisiniz dedim . . özür dilerim dedi... başka bir gün aynı kişiyi bu sefer balkondan gördüm.. yine küt diye araca çarptı.. şimdi ne denir buna ne yapmalı.. beyni olana bir kere söylenir.. napmak lazım bende bilmiyorum..

gidip arabasının kapısına bir tekme atsak çökertsek.. sonra görse acaba yine umursamaz mı ?

ne yapmak lazım arkadaşlar sizce ?
  • Arkadaşlar bu bir kültür meselesi başka bir şey değil yani Avrupadaki insanları methetmek istemiyorum ama gel de şimdi deme orada buradaki kadar kaba saba insan bulmazsın insan benim boyum 1.90 nın üzerinde arabama binerken kapıyı açtığım yerdeki arabaya vurmayayım diye binerken oramı buramı eğecem derken nerdeyse belim tutulacak adam arabaya binerken inerken küt diye sonuna kadar itiyor kapıyı
  • ya bu göçükler için izmirde bir yer varmış babam deyip durur vakumlu sistem sanırım ama adamlar arabanı alıyorlarmış içeri götürüp gocuklerı onarıp sana teslım edıyorlarmış seni içeriye asla sokmuyorlarmış gecen gunde tvde gordum böle bi alet vardı vakum gibi yapısıo sonra çekiyorsun gocukler gidiyo bilemicemm....
  • şirket ismi adres ?

quote:

Orjinalden alıntı: Tacarsoy

ya bu göçükler için izmirde bir yer varmış babam deyip durur vakumlu sistem sanırım ama adamlar arabanı alıyorlarmış içeri götürüp gocuklerı onarıp sana teslım edıyorlarmış seni içeriye asla sokmuyorlarmış gecen gunde tvde gordum böle bi alet vardı vakum gibi yapısıo sonra çekiyorsun gocukler gidiyo bilemicemm....
  • Kapı açmayı bilmeyenlere ne desek azdır. açıp hafif hasar verenlere şu anlatacağım hikayeden sonra hadi neyse diyesim geliyor.
    Arkadaşımın aracıyla otoparka girdik yavaş yavaş ilerliyoruz sağ ve solda araçlar var soldaki Mercedes slk müthiş arabanın arka kapısı üstelik biz ortalamışız tam aynaya geldiğinde geçmemize az kala bir açtı aynalar camlar kapılar rezaletttt inanamadım. Birde afedersiniz inmiş mal mal bakıyor nasıl oldu yaaa diyor dedimki senin gibiler olunca olur hocam. Mercedese üzüldüm bizimki neyse kapı içeri eklem yerlerinden göçtü berbat bir görüntüydü. Gelen jandarmayada ifade verirken demişlerki biz içeride alışverişteyken yani arabada kimse yokken gelip çarpmışlar demişler:)) Bilirkişide demişki evet kapıyıda kendileri açıp gelip vurmuşlardır yani kafaları basmamış kapıyı açtık belli olur diye. İşte bu kadar dar düşünen dar bakan ve kafası boşluktan ibaret insanlar bir aracın kapısının açıldığında neler olabileceğini düşünmeden kontrol etmeden açar veee güüüüm diye canınız gibi baktığınız sevdiğiniz arabanıza hiç canları yanmadanda aaa çarptım kusura bakma deyip iner gider...

Bencede bu tarz ezikleri çok üzerine gitmemek lazım çok büyük ve göze batmıyorsa aksi halde boya olayı dert açabilir. Bir arkadaşım demiş Nazarı olsun arabanın... Gözümüze batsa bile. Allah Korusun ve Bu kapı düşmenlarına akıl fikir ve yetenek versin.:)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.