Gittik gördük resmettik. Pazar günü hengamede tüm fuarın mankenlerini fotograflamaya çalıştık. Tamamen kendi çalışmam olan fuar kızları çalışması. Hiç bir resim arak değildir. Eksik varsa gönderin tamamlayalım.. Buyrunuz Efenim. http://bilmeyenadam.wordpress.com/2014/03/04/2014-istanbul-motosiklet-fuarindaki-fuar-kizlari/
quote:Orijinalden alıntı: Oshi-sensei Hayat çok acımasız para kazanmak için ne kıyafetler giyiyorlar Kimi vücudunu pazarlar, kimi haysiyetini şerefini.
quote:Orijinalden alıntı: Oshi-senseiHayat çok acımasız para kazanmak için ne kıyafetler giyiyorlar çok çirkinler ... nerde koreli , japan fuar kızları ,
Meleklerin arasinda fotom vardi eve geldim fotolara baktim sadece o 2 foto yalan olmus arizalanmis..ah ulan s3 sana guvenmekte hata ettim.
quote:Orijinalden alıntı: -TRioN- quote:Orijinalden alıntı: Oshi-sensei Hayat çok acımasız para kazanmak için ne kıyafetler giyiyorlar Kimi vücudunu pazarlar, kimi haysiyetini şerefini. serefini pazarlamasi daha mi uygun?
quote:Orijinalden alıntı: Mister Spak quote:Orijinalden alıntı: -TRioN- quote:Orijinalden alıntı: Oshi-sensei Hayat çok acımasız para kazanmak için ne kıyafetler giyiyorlar Kimi vücudunu pazarlar, kimi haysiyetini şerefini. serefini pazarlamasi daha mi uygun? Abowww
quote:Orijinalden alıntı: ǤЅquote:Orijinalden alıntı: Mister Spak quote:Orijinalden alıntı: -TRioN- quote:Orijinalden alıntı: Oshi-sensei Hayat çok acımasız para kazanmak için ne kıyafetler giyiyorlar Kimi vücudunu pazarlar, kimi haysiyetini şerefini. serefini pazarlamasi daha mi uygun? AbowwwAlıntıları Göster varsa sizden de resim bekliyorum. yayınlamak üzere.
Tvs apache grenajlarını bayağı geliştirmiş acaba sürüş farklılıkları var mı ? Gerçekten güzel duruyor benim ki heybetli olmasa kıskanırdım
kıymalı danino kullanıcısına yanıt melek mecaz anlamda kullanmadık ki....firmalardan biri mankenlerine melek kanatları takmıstı ondan.
quote:Orijinalden alıntı: kıymalı danino iki bacak açtılar diye melek demişsin. çoğu çirkin be onların hocam bacak açtılar diye değil farkettiysen arkalarında kanatlar falan var. yukideki mankenler melek konseptiyle çıkmışlardı o nedenle melek deniyor.
quote:Orijinalden alıntı: Ciginix quote:Orijinalden alıntı: -TRioN- quote:Orijinalden alıntı: Oshi-sensei Hayat çok acımasız para kazanmak için ne kıyafetler giyiyorlar Kimi vücudunu pazarlar, kimi haysiyetini şerefini. Kusura bakma ama bu kadar boktan bir cümle görmedim. Samimiyetin hoşuma gitti
quote:Orijinalden alıntı: soultrexquote:Orijinalden alıntı: KNTLG çok çirkinler ... nerde koreli , japan fuar kızları , +1Alıntıları Göster yalarun dememiş kimse lao
quote:Orijinalden alıntı: orokanaru otouto yo hepsinide yalarun adamdaki dil değil, oscarın kırmızı halısı mübarek.