Şimdi Ara

Motoru yapılmış araç alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • araç alma arefesindeyim 2005 model ibiza 1.4 tdi arkadaş aracın geçmişinden bahsetti arkadaşından almış yolda gelirken araç hararet yapmış yağa su karışmış komple motor yemiş 100 bin tl masraf yapmış kredi çekip ödeyemediği için satıyor bana yapılan işlerin resimlerini attı ben daha önce motoru yapılmış bi araç almadım fakat motoru yapılmış bi araç almanın mantıklı oldugunu düşünüyorum arkadaşta baya para harcamış siz ne diyorsunuz hu konu hakkında yorumlar için tşkler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lafa söze aldanma ona kalırsa Almanya'da bizi kıskanıyor hatta Merkel kıskançlıktan görevi bıraktı zamanında :D
    Motor olayı çok riskli iyi toplayabilen çok az zaten iyi usta bile riske girmeyip 20 fazla ver sandık takalım diyor. Kaldı ki ülkede sanayide dolandırıcılık nerdeyse serbest hale gelmiş çünkü savcı asayiş hakim sanayiye uğramamış gibi bir görüntü var herkes tuttuğunu serbestçe öpüyor olayın artık cilki çıkmış millet sirf sanayiye gitmemek için ikinci el bisuru d sınıfı arabalar varken Egea alıyor en azından 10 yıl hukuki bir hakkım olur diye. Valla ülkenin durumu bu. Alırsan en kötü 200-300 bin masraf cikartirsa diye riski göze alabiliyorsan al bu tüm 2. Eller için gecerli malesef.
    Bu bir sektör malesef hile hurda olmasa bu kadar kişi ekmek yiyemez. Çünkü rislone vs katkı atarsın motora ekspertize falan çıkmıyor artık şansa kalıyor iş
  • Lafa söze aldanma ona kalırsa Almanya'da bizi kıskanıyor hatta Merkel kıskançlıktan görevi bıraktı zamanında :D
    Motor olayı çok riskli iyi toplayabilen çok az zaten iyi usta bile riske girmeyip 20 fazla ver sandık takalım diyor. Kaldı ki ülkede sanayide dolandırıcılık nerdeyse serbest hale gelmiş çünkü savcı asayiş hakim sanayiye uğramamış gibi bir görüntü var herkes tuttuğunu serbestçe öpüyor olayın artık cilki çıkmış millet sirf sanayiye gitmemek için ikinci el bisuru d sınıfı arabalar varken Egea alıyor en azından 10 yıl hukuki bir hakkım olur diye. Valla ülkenin durumu bu. Alırsan en kötü 200-300 bin masraf cikartirsa diye riski göze alabiliyorsan al bu tüm 2. Eller için gecerli malesef.
    Bu bir sektör malesef hile hurda olmasa bu kadar kişi ekmek yiyemez. Çünkü rislone vs katkı atarsın motora ekspertize falan çıkmıyor artık şansa kalıyor iş

• Bir buçuk sene önce motoru yapılmış 98 model araç aldım.Sizin dediğinizle aynı kredisini ödeyemediği için satılığa çıkarmıştı.Aynı şekilde belgeli.Belgeleri istedim yaptırdığı servisi araştırdım ve arayıp bilgi istedim.Bana aracın yapılması gereken eksiğini bile söylediler masrafları düşüp satın aldım.Yaklaşık 30 bin km yaptım bu güne kadar suyu ve yağı harici bin tl’lik ufak tefek masraf yaptım ki masraf sayılmaz.Bunun haricinde masraf çıkarmadı günlük istanbul içi kullanıyorum.

Yaptırdığı yer servisse ara bilgi al.Araçtan anlamıyorsan bir ustaya göster sorun yoksa alabilirsin.Yaşı büyük araçlar haliyle zaman içinde bir çok parçası işlevini kaybediyor.Bunları da göze alman lazım ve iyice baktırman lazım.Bu yaştaki araçların da sağlam bir kazası yoksa boyasına bakma.Yeterki aracın hattı düzgün olsun.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Alacağın araba 20 yaşında motoru yapılmamış aldığında yapacak kişi senin olabilme ihtimali bayağı büyük olabilir mi?

Kaldı ki Türkiye'de km düşürme işleri çok hele eski araçlar için kayıt vs yoktu

Yabancı ülkelerde motoru yenilenmiş kaportası boyası yenilenmiş döşemesi yenilenmiş araba değerli bizim ülkede tam tersi

• Hocam yabancı ülkede Belli standartlar var yapılan işlerin garantisi var bizdeki gibi tüketici hakem heyeti ordan mahkeme ordan dolar 3 katına kadar çıkıp para alsanda değeri kalmama durumu olmuyor.

Bizde bimler şoklar yüzünden bakkallar iş yapamadı bakkalı kapatan sanayiye dükkan açtı saldım çayıra mevlam kayira

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU ARAÇ ALINIR MI
    geçen yıl açıldı
    Bu araç alınır mı ?
    5 ay önce açıldı
    Bu araç alınır mı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.