Şimdi Ara

motorsiklet sigortası yardım acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kolay gelsin geçen hafta 2. el bi motorsiklet aldım 2012 model muayenesi 2015 e kadar var ruhsatı eve yollayacaklarını söylediler ancak henüz gelmedi emniyetten çıkarayım diyorum ama sigorta belgesi istiyorlarmış sanırm aracın sigortası varmı yokmu bilmiyorum nereden öğrenebilirim acaba noterden aldığım belgeler noterlik makbuzusatış sözleşmesi ve araç tesciline ilişkin geçici belge acil yardım gerekli

Orijinalden alıntı: sayokhan

arkadaşlar kolay gelsin geçen hafta 2. el bi motorsiklet aldım 2012 model muayenesi 2015 e kadar var ruhsatı eve yollayacaklarını söylediler ancak henüz gelmedi emniyetten çıkarayım diyorum ama sigorta belgesi istiyorlarmış sanırm aracın sigortası varmı yokmu bilmiyorum nereden öğrenebilirim acaba noterden aldığım belgeler noterlik makbuzusatış sözleşmesi ve araç tesciline ilişkin geçici belge acil yardım gerekli

Öncelikle aracınız hayırlı olsun, kış ayları geldi dikkatli olun. Aracı satın aldığınız için önceki sigortası geçersizdir, sizin yeniden poliçe düzenlemeniz gerekiyor.

Yeni satın almış olduğunuz bir araç daha önceden sigortalı olmuş olsa da; satış işlemi ile birlikte eski sigortası geçersiz olur. Sizin yeni bir sigorta yaptırmanız gerekli ve bu zaten zorunlu.
    Tc No + Plaka + Noter'den verilen geçici satış tescil belgenizde yazılı olan ASBİS Numaranızı bize PM atarsanız veya aşağıdaki iletişim bilgilerimiz yolu ile bize ulaşırsanız size en uygun fiyatlı trafik sigortasını bularak yardımcı olmak isteriz.

Murat ÖCAL - Akom Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd.Şti.

Tel: 216 594 86 46
    Cep: 532 623 30 15
    Mail: muratocal@akomsigorta.com.tr
    Web:www.akomsigorta.com.tr

@sayokhan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ev sigorta hakkında yardım
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.