Arkadaşlar bir z6 aldım fakat bluetooth çalışmıyor. Ne cepten cebe, nede cepten pc ye bağlanmıyor. Aradığı cihazı buluyor fakat bağlanmıyor. İki taraftada bluetooth açıkten dosya gönderiyorum cihaz bulamıyor. Gerimi göndersem acaba.
2-3 aydır kullanıyorum.. şu cevapsız aramaların zamanlarını gösterme olayını bulamadım ..varmı bilen nereden ayarlanıyor? kolay gelsin
quote:
Orijinalden alıntı: forzanta
2-3 aydır kullanıyorum.. şu cevapsız aramaların zamanlarını gösterme olayını bulamadım ..varmı bilen nereden ayarlanıyor? kolay gelsin
zaman olayından kastın ne zaman saat kaçta aradığı ile ilgili ise arayannumaralarda bakmak istediğin nonun üstüne tıklıyosun en azından bende öleee oluyo
arkadaşlar e2'im arızalandı bana bu cihazı werdiler 3-5 oyun tema we adobe reader yüklemek istiyorum tam uyumlu olanları nerden bulacağım ayrıca temaları nasıl yükleyeceğim
arkadaşlar sizlerin sayesinde motorola z6 yı mod lama yaptım türkçe yamasınıda ekledim ama nedense theme maneger proramı ile skin atıyorum telefonda gözüküyor fakat uyguladığım zaman hiç bir değişiklik olmuyor sadece yazılarda oluyor ama bir türlü çözemedim yardımcı olursanız engin deneyimlerinizle çok minnettar kalırım çünkü benim için tema çok farklıdır telefonda saygılarımla
rokr z6 ya nasıl işletim sistemi yüklenir yardım edermisiniz
daha cihazı modlamadım win7 64bit ile uğraşıyordum neyse bu bluetoothun ışığı bende yanmıyor ayarladan açık olmasına rağmen ışığı hangi durumlarda nasıl yanar bilen varmı,eğer yanmıyacaksa servis yolu göründü.
bluetoth ışığı sadece veri aktarımı yapılırken yanıp söner
quote:
Orijinalden alıntı: Jason B.
bluetoth ışığı sadece veri aktarımı yapılırken yanıp söner
veri olarak kastınız nedir bilmeme ama başka bir cihaza video ve mp3 gönderirkende yanmıyor ki özelliklerde ışık açık tıklı
o zaman bir sorun olması muhtemel
benim z6 da yolda... darty den aldım. bakalım umarım doğru bir karar vermişimdir. işin doğrusu forumda çokca sorunlarından bahsedilmiş. fiyat performans olarak nasıl bulduğunu kullananlar pek anlatmamış. ben özellikle bankalar tek kullanımlık şifreye geçtiği için java tek kullanımlık şifre işlemleri için tercih ettim. elbette bütçem de tercihimde önemli bir etkendi. linuxa biraz aşina olmam (bir server yönetiyorum) yine tercihimi etkiledi. İşin doğrusu donanimhaber forumlarında bu telefonun yazılımı konusundaki müdahaleler konusunda daha çok şey paylaşmak isterdim insanlarla. bi gelsin bakalım. dosyaları bi inceleyelim. kullanan ve memnun olan pek fazla sorunla karşılaşmayanların telefonu değerllendirmelerini isteyebilir miyim?
Dostum sana şu kadarını söyliyim. modlu güzel bir fw ile cihazı flaşlarsan en ufak bir sorunla karşılaşmazsın. olay budur. Ama iyi yapman gerekir yönergeleri okuyarak. Sanırım iş bankasının iş-cep ini kullanacaksın benim v8 de o java yazılımı çalışmadı, çalışmadı dediğim şifre satırına atlama herhangi bir tuşla olamadı. modeline göre indirmeme rağmen. Z6 da da büyük olasılıkla çalışmayacaktır adamlar nokyaya samsunga göre yazmışlar.
telefon geldi ve modladım. orjinalindeki sudoku ve tetris oyunları z6 managerde görebiliyorum ama sanırım orda sadece yetki veriliyor. oyunlar ve uygulamalar kısmı boş görünüyor. bilginiz var mı bu konuda. yeni oyunlar nasıl kurulur vss... bu sudokuya nasıl erişirim gibi daha bilmediğim şeyler var. linux mod 2 ile modladım. sizden bilgi bekliyorum.
arkadaşlar benim Z6 kendi kendine kapanmaya başladı ve sürekli olarak takılıyor servise göndermeyi düşünüyorum ama nereye göndereceğimi bilmiyorum gönderen var mı ? hangi servise gönderiyoruz?