Şimdi Ara

MOTOROLA Z6 MOD REHBERI BY OZGUR (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
427
Cevap
1
Favori
38.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: heartless

E398 modlanmış vaziyette K750i dış ses kalitesinde ve şiddetinde şamar oğlanına çevirir, k750'ye istenilen akustik atılsın fayda etmez. Herşeyden önce E398 gerçek bass verebiliyor, ben dış hoparlörden gerçek bass verebilen başka bir telefon görmedim. Megabass ise hikaye, söyleyim. Bir telefon ki titreşimi bile hoparlörden sağlıyor.

Özet olarak E398 ile gittiğin yere portatif hi-fi götürmüş olursun.

ok benim istediğimde buydu çok teşekkür ederim bide bundan alayım bizim arkide k750 i varda ne kadar telefon aldıysam sesini geçemedim hava atıyor:) bende sinirlendim ne yapayım:)aldım z6 bi baktım ne ses ne bişe e6 alayım dedim dış sesi azmış şimdi e398 alacam zaten garanti dışında olur rahat modlarım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *AMD_ATHLON* -- 4 Haziran 2009; 8:26:12 >

• 75-80 liraya çok temizini bulabilirsin, ona göre al. Bazıları 100 lira falan fiyat çekiyor, o kadar para asla verme :)
  • quote:

75-80 liraya çok temizini bulabilirsin, ona göre al. Bazıları 100 lira falan fiyat çekiyor, o kadar para asla verme :)

ok arkadaşım çok yardımın dokundu allah razı olsun..
  • Bluetoothu sorunlu motorola Z6 mı 2. gönderişimde Teknosepet.Com (U-Mobile) 'ye iade ettim,parasını aldım.
  • Geçmiş olsun, teknosepet sizi çok uğraştırdı. Kendilerini kara listeme aldım, kim teknosepet'i sorarsa referansımız olumsuz olacaktır.
  • arkadaşlar bu z6 için mp3 programı yokmu aslında buldum ama buldugum playerlere müzik atılamıyor bildiğiniz mp3 atılabilen bi player programı varmıdır şimdiden teşekkür ediyorum
  • KD Player isminde java program var ama bununla arkaplanda çalıştırma yapamazsın. Bence Z6'nın Mp3 çalıcısı gayet güzel. Neden başka şeyler arıyorsun ?
  • Walkman müzik çalar programı Z6'da çalışmadımı ? Z6'sı olan bir yorum yapsın.. Zahmet olmazsa
  • quote:

Orjinalden alıntı: inanki

Walkman müzik çalar programı Z6'da çalışmadımı ? Z6'sı olan bir yorum yapsın.. Zahmet olmazsa

bende z6 var çalışma calıstı ama muzık atılamıyor o playere
  • quote:

KD Player isminde java program var ama bununla arkaplanda çalıştırma yapamazsın. Bence Z6'nın Mp3 çalıcısı gayet güzel. Neden başka şeyler arıyorsun ?

arkaplanda calısıp calısmaması onemlı degıl kd player var bende onada muzık atılmıyor z6 nın kendı mp3 playerı iyi ama benım pek hosuma gıtmedı ben alternatif bi player arıyorum arkadaşın verdiği walkmen player cok güzel ama onada müzik atılmıyor
  • Müzik eklemek için java programın izinlerine full erişimi sağlamak şart. MotoJadi isimli programla istediğin java programa MotoMaGX (Z6 dahil) telefonlar için full okuma yazma izini verebilirsin.

http://www.modmymoto.com/forums/showthread.php?t=348651
  • orda dediklerini anlasam alim olurdum
  • tüm dosyalar linki kırık diğerleri sağlam bi el atsan.. tabi n95e geçmediysen
  • Acaba ben bu yazılımları yüklesem garanti kapsamından cıkarmı ? z6 rokr kullanıcısıyım
  • yazıyor ya 38 punto ..garanti kapsamı dışına çıkar
  • MOTOROLA ROKR Z6 ( 5gün TATİL + TURKCELL 1000 KONTÖR KAMPANYALI )

Hepsiburada'da 330tl.Stokları tüketmeye çalışıyorlar artık.Bedavaya geliyor telefon veya tatil.Kontörü saymıyorum bile.
  • Elemanlar Z6'da quake oynamaya başlamışlar haberiniz olsun. Bu rehberdeki bilgiler baya eskidi,güncellemeler var modmymoto.com a bakınız.
  • Güzel bir Mp.. (Haberi olmayan için)

http://www.modmymoto.com/forums/showthread.php?t=507541
  • quote:

Orjinalden alıntı: inanki

Güzel bir Mp.. (Haberi olmayan için)

http://www.modmymoto.com/forums/showthread.php?t=507541

bu mod cok güzel acaba türkçe dil desteği varmı
  • Türkçe LP0039 dil paketi flashlarsan Türkçe olacaktır fakat mpkg programları Türkçe olmaz. Mp sadece
    A3.CC noRSA ihtiyacı duyuyor.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.