Şimdi Ara

MOTOROLA Moto G - ANA KONU - (1536. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30.888
Cevap
131
Favori
729.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15341535153615371538
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ztalan kullanıcısına yanıt
    Yakin zamanda değiştiren arkadaşlar biliyorsa iyi olur aslında b😌

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moto G gibi sağlam telefon görmedim ya. Hala kullanan varsa IDCrisis 6 romunu öneririm. Stock 6.0 olan.


     MOTOROLA Moto G - ANA KONU -



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FikirLideri -- 13 Aralık 2017; 11:14:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar servis müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum ekranım kırıldı nasıl ulaşabilirim ? Teleservice iletişim bilgilerindeki numaraları aradım bilgisayar cevap veriyor bağlanamadım bir türlü yardım edermisiniz _?
  • Ben anakart arızası için gönderdim. Yapamayacaklarını söyleyip gönderdiler. Ardığımda ulaştım ben. Tam hatırlamıyorum ama sitesinde yazan telefon değil. Ben genel merkezi aradım oradan yönlendirdiler. Eğer orayı, telefon için yazan numarayyı, aradıysanız çıkmaz. Bir de kendi sitelerinde servis kaydı oluşturun. Yazıcıda çıkarın telefona sarın kutuya koyup yurtiçine gidin. Lenovo maltepe teleservis' e göndereceğmm telefonumu diyin. Onlar anlaşmalı, adresleri onlarda var. Kendi isminizi alacaklar. Ücretsiz gönderip geri getiriyorlar. Servis tamir yapmazsa bakım ücreti bile almıyor. Benim anakart değişmesi lazımmış o yüzden yapamayacaklarını söylediler. Sizin arıza ne ise kayıt çıkarıp söylerler. Teleservis sitesini takip edin. Çok hızlı dönüyorlar. Bir haftada hallolur yakınsanız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ascani -- 13 Aralık 2017; 17:0:6 >
  • Ascani A kullanıcısına yanıt
    Lenovo yu aradim . Fiyat veremeyiz diyorlar...

    Dedim ona göre gondermeyi düşünüyorum bir ekran değişecek yok nuh derim perygamber demem diyorlar...



    Yaptıran var mı varsa ne kadar tuttu arkadaşlar?





    Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba.

    Sizce bu ekran nasıl alinirmi Uygunmu orjinal mi degilse orijinal den farki varmidir orjinalin linki varmi

    Yada servise filan mi yaptirayim ?

    Kafamda deli sorular ... Simdiden yanıtlar için teşekkürler.

     MOTOROLA Moto G - ANA KONU -

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emektar moto g mi iphone 5s ile değiştirmeyi düşünüyorum. Sizce ne kadar mantıklı olur. 5s gayet temiz hoşuma gitti ve takas usülü olacak bir akrabamız tarafından

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackNigga kullanıcısına yanıt
    Ne kadar pisman olacagini aldiktan sonra farkedersin. Ben neredeyse butun markalari kullandim. Samimi olarak soyluyorum Motorola kullanmis birisi telefon degistirecekse lenovo motorola xiaomi asus a baksin. Bunlar disindan memnun kalmayacaltir. Asustan da memnun kalmaz aslinda. Tekrar motorolaya ya da lenovo ya yonelmelisin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ascani A kullanıcısına yanıt
    Hocam haklısın da şu an yeni telefon alacak durumda değilim motorola yazılım olarak iyi ama kamerada beni tatmin etmiyor. Ve yavaşlamaya başladı telefon. Yoksa ben de değiştirmeye niyetli değilim. Motorolayı değiştirirken bir ücret ödemeyeceğim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackNigga kullanıcısına yanıt
    yani 5s i kullandım. Kullananlar da var tanıdığım. Ayfon kasmaz yavaşlamaz diyenlere bakma. Bilmiyorum motorola ne kadar kasıyor ama ayfonda da yavaşlama oluyor. Tabi gerçekçi olmak lazım motorola daki kadar olmaz. 1 sene seni idare eder. İhtiyacını karşılar. Şarj bitme durumundan kanser olursun. Motorolanın Sesine alıştığın için ayfon sana rezil gelir. Kamerası ayfonun daha iyi ama çok önemli değil. Ayrıyetten androidde yaşadığın rahatlığı bilgisayara başka aygıta bağlanma ve dosya indirme aktarma rahatlığını ayfonda yaşayamayacaksın. Ben sadece ses kalitesinden dolayı bile değişmezdim. İmkanın olacaksa biraz daha sabret kassın, sen para biriktir. O elinde kalsın yaza kendine başka telefon al. İmkanın yoksa ve değişmek istiyorsan değişmek mantıklı duruyor.
  • Fiyat vermezler zaten. Kargo ücretsiz bu arada gönderme konusunda çekinmeyin. Telefon sapa sağlam gidip geliyor. Benimkini yapmadılar anakart yok ellerinde.
  • geçen sene aliexpressten ben de 10 küsür dolara almıştım.ön ekranın komplesi şeklinde.yanlışlıkla sadece touch panel kısmını almaya kalkmayın.diğer arakadaşlar için söylüyorum.3 5 dolar ucuz ama kimse ısıtıp lcd den ayıramaz.bunu içinde kulaklık speakeri yok eskisini hemen atmayın.eskisinden sökülüp buna takılıyor.

    fiyatlar çok değişken de olsa mal aynı gibi. pahalısını da alsanız karşınıza ne çıkacak bilemezsiniz.benim aldığım ekranın renk paleti çok kötüydü.yani sarıya kaçıyordu renkler.neyse dedik idare ederiz.malesef 4 gün sonra dokunmatik sapıttı.kendi kendine hareket etmeye başladı telefon..15 gün uğraştım paramı geri iade aldım.yani bence anakartı bozuk telefondan orjinal ekran bulursanız çok iyi olur.moto g nin sökülmesi çok zor değil.biraz dikkatle kendiniz bile yaparsınız.ben iyiki çatlak ekranımı atmamışım.yine ona döndüm.

    moto g den bi yere gidemiyorum.tek sorunum kamerası yetmiyor.1300tl ye yeni alacağım telefon bana ne verecek? ghost ekran sorunu olmasa moto g4plus a geçecektim.1500 sayfadaki sorun başlığı o kadar az ki.bu kadar sorunsuz bir telefon bi daha gelmeyecek herhalde.G5 plus ı bekledik gelmedi. moto z2 play desen 5.5 ekran tek el için baya büyük.

    tavsiyenizle 5.1 den 6.0 a geçtim. bootloader kilidi aç twrp yükle twrp den rom kur.bu kadar.ikinci nesilden port edilmiş 6.0 güzel oldu.pure versiyonu demek saf olanı.launcher bile yok.deviant sürümünde ışık çok kısıkken ekran titremesini kaldırmışlar.bence en mantıklısı Identity Crisis 6 (Dual-SIM) v1.5c GNL 'Deviant'.kaminari kernel yükleyeyim mi bilemedim.sorunu olan varmı acaba?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redalert2 -- 30 Aralık 2017; 14:48:43 >




  • Redalert2 kullanıcısına yanıt
    G5 plus 1590 lira şu an



    http://www.hepsiburada.com/lenovo-moto-g5s-plus-32-gb-lenovo-turkiye-garantili-p-HBV000008CYWP?magaza=Cepstop

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Redalert2 kullanıcısına yanıt
    Motorolanın orijinal launcherı var apk olarak. Ben deviant sürümünü kurup o launcheride kuruyorum güzel oluyor.
  • ismail0100 kullanıcısına yanıt
    Uyandırdığın iyi oldu.ben de şu ana ekrandaki Google arama çubuğunu kaldıramadığımdan launcher arayışı içindeydim.bilmediğim bir şeyi de kaynak pil tüketimi ve güvenlik yüzünden kurmak istemiyordum.ayrica Google launcher in menü arka planı beyaz renkteydi.xda dan launcher2apk yı indirip kurdum.arka plan siyah oldu menüler dörtlü sıra oldu.tahta arka plan geri geldi.ama ana ekrandaki arama çubuğu yine kalkmıyor.gnl siz sürümünü yükleyeceğim galiba.

    G5s plus ülkemize gelmiş haberimiz olmamış.f değeri 2.0 olduğu halde gece çekimleri kötü.tek kameralı G5plus olsaydı kafam karışırdı.bir de çok tombik bir telefon oldu bu yeni seriler.onu alacağıma z2play alırım.
    Aklıma ne geldi bu telefonun kameralarını değiştirsek çalışmazmı acaba.sonuçta programı moto gen2 oldu :oP



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redalert2 -- 1 Ocak 2018; 19:10:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Redalert2 kullanıcısına yanıt
    Şimdi deviantı kurunca launcherı da kur. Sonra google apssler için gapps kuruyon ya ordan picoyu seç gelmiyor. Yada telefon rootluysa system app remover kurup google uygulamasını kaldır olur gibi.
  • moto z play hakkında bilgisi olan var mı
    hiç bir yerde bulamadım görünüş ve büyüklüğü nasıl


    bu arada moto g hala çalışıyor babamda kullanıyor maşallahı var 4 sene oldu
  • İst içi elinde temiz kutulu moto g olupta satmayı dusunen arkadaslar varsa PM den ulaşabilir kolay gelsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar moto g mi yedek telefon olarak kullaniyorum.

    Kasmalar mevcuttu konudaki tavsiyeler uzerine identitycrisis 6 yukledim hizlandi, teşekkürler.

    Fakat Bir de kitkati deneyim diyorum.

    Konuda tavsiye verilmisti fakat geride kalmis bulamadim.

    twrp ile yukleyebilecegim en stabil stock kitkat romu tavsiyenizi alabilir miyim .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FikirLideri kullanıcısına yanıt
    Ben Moto G'yi şu an ikinci telefon olarak aktif bir şekilde kullanıyorum. Bugüne kadar hiçbir rom yüklemesi yapmadım. Bunun sebebi de bütün bu romları incelediğimde neredeyse her romda telefonun bazı ufak tefek özelliklerinin ya çalışmaması, ya da küçük sorunlar çıkartması şeklinde anlatımlar mevcuttu. Yalnız artık Android 6'yı Moto G'de denemek istiyorum. Sizin bu tavsiye ettiğiniz romda herhangi bir aksaklık yanda özellik çalışmaması yaşadınız mı? Moto G'de navigasyonu çok kullandığımdan GPS özelliği de son derece önemli benim için. Bilhassa GPS ile ilgili bir sorun var mı?



    Gene bu sayfayı takip eden arkadaşlar yukarıdaki açıklama çerçevesinde tavsiye edebilecekleri bir rom varsa belietirlerse çok memnun olurum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 15341535153615371538
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.