Yüzbaşı
31 Mayıs 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 73 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhaba benim abra a5 v15.5.8 cihazım var yeni aldım, klaveyenin en üstündeki f tuşlarına atanmış işlemlere FN + tuş kombinasyonu ile erişebiliyorum fakat diğer laptoplardaki fn lock olayını ,yani fn'e basmadan direk tuşların özelliklerini kullanmayı yapamadım. nasıl yapabilirim bilgisi olan var mı.
Anker Soundcore Spirit veya Anker Soundcore Spirit X kullanan var mı,
huawei am61 alacaktım baktım aşa yukarı aynı fiyatlar karasız kaldım
yorum yapacak var ise ankerler hakkında makbule geçer.
merhaba benim merak ettiğim şey video pass aldıktan sonra youtube uygulamasından girince sıkıntı yok ama bu pass paketi direk siteden girincede geçerli mi acaba
bunu sormamın nedeni bilgisayardan tarayıcıdan girdiğimde kotadan düşüp düşmeyeceğine emin olmak
taahhüütsüz internet sağlayan bir kampanya var mıdır acaba.
türknetin var fakat modem almamızı bekliyorlar modem ücretide fazla alternatifi var mı merak ettim
modeli bilen kullanan var mı acaba yorum yapacak bir arkadaş
doğru düzügn bilgi bulamadım hiç bir yerde inecelemeleri izledim güzel bahsediyorlar ama alan yok sanki
normal konuyada yazdım kusura bakmayın arkadaşlar
benim kafam çok karıştı özür dileyerek soruyorum
yanlışsam düzeltin
samsung sensörü olan model sony sensörü olandan daha iyi ? değil mi

birde snapdragon işlemci de samsung sensör var

yani snapdragonlu model her türlü iyi

şimdi ben hepsiburadan sipariş vericem 64 gblik modeli için 4 mü 4x mi alıcam

snapdragonlu almak için
arkadaşlar iki telefon arasında kaldım moto g5 biraz hoşuma gitti ama tam kara veremiyorum kullanan arkadaş var mı acaba özellikle moto g5 , çünkü p9 lite konusu var ama moto g5 için hiç başlık yok
Merhaba arkadaslar bana yurt disindan samsung s5 active telefonu geldi operator telefonu oldugu icin yazılımında tr dil secenegi yok ve biraz kisitlama var hosuma gitmedi ondan dolayi acaba bu telefona s5 romunu atsam bir sıkıntı çıkar mi ayni ozelliklere sahip gibi s5 ile . Daha önce hic rom atmadigim icin farkli telefonda sorun olur mu bilemedim
arakdaşlar merhaba şuan telefon alma arifesindeyim 1200 lira civarına bakıyorum gerçekten değen bir model olursa 1600 e kadar çıkabilirim
ama şuan araştırmamla elimde bir hiç var
sony x e baktım yorumlar stabilite biraz kötü kamerası kötü
sony z5 e baktım ısınıyor , pil ömrü iyi dğeil , ekran süresi düşük
xiaomi mi5 e baktım servisi sıkıntılı sorunlu çıkabiliyor
diyorlar
elle tutulur başka bir model göremdim
p9 lite 2017 vardı birde kasa yamuluyor , kamerası çok iyi değil muhabbeti oldu

lütfen bana stabilite sorunu olmayan , buyuk boyutta olmayan , batarya konusunda üzmeyecek (5 saat bir ekran süresi olsa güzel olur)
kamerası en azındna paranın hakkını vercek bir telefon önerebilir misiniz , oyun cok nadir oynarım genelde internette takılır müzik dinlerim sosyal medya vs.

lütfen diyorum artık çünkü eski telefon can çekişiyor kendi kendine açılıp kapanıyor yakın zamanda değiştirmeye çalışıyorum ama cidden bir modelde karar kılamadım telefonlar hakkında iyi kötü çook zıt yorumlarvar kafası karışıyor insanın

suanda aklima takilan modeller
Huawei gr5 2017
sony x compact
arkadaşlar merhaba eskiden kalma bir telefonum var htc windows phone 8s kullanmadığım için anneme vermiştim fakat
telefonda ben kullanırken olmayan acayip sorunlar baş göstermeye başladı telefon durup duruken kendi kendine kapanıp açılıyor hiçbir neden yok
ayrıca şöyle bir saçmalığıda oldu telefon 3g bağlantıda kendi kendine şebeke ile bağlantıyı kesiyor garip olan bağlantı ayarlarından 2g ye alınca öle bir sorun olmuyor
telefonda eskiden böyle sorunlar yoktu nerden çıktı anlamadım da , düzeltmenin yolu var mıdır arkadaşlar bilen eden yarıdm etsin lütfen
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 11 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.175
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 35.846 (Bu ay: 756)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 45 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.