Şimdi Ara

--- Motorola Droid Razr xt-910 ANAKONU --- (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.609
Cevap
37
Favori
283.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

Bi seffaf ekran jelatini bulamadim suna. 1 aydir mat jelatinle aci cekiyorum, hangi saticiya sorsam stokta kalmadi diyor.

İyi ki 6 tane almışım vakti zamanında.

Dealextreme gibi yurt dışı sitelerde free shipping şekilde satılıyordur, ordan bakın isterseniz, zaman kaybedeceğinize bir iki haftada gelsin daha iyi.
  • bu motorolanın içinde radyo donanımı varmı yada yurt dışı modellerinde aynı bu cihazın radyosu varmı, benim ideos x5 te radyo yoktu fakat rom yapanlar spirt fm yazılımyla programıyla bişeyler yapmaya çalışyorlardı içinde donanımı varmış çünkü..radyo yok geçen rom attım 4.0 şimdi radyom var artık telefonda gayet güzel çalışıyo.sizin bi bilginiz varmı bu konuda motorola razr için
  • bugün bende hb'den siparişi verdim.inşallah bi sorun çıkmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mnyx

arkadaşlar bu ürünün hafızası hakkında bi sorum olacak 16gb ikiye bölünmüş şekilde bir kısmını sistem kullanıyoru bize kalan 8gb diğer bölümdende 3gb sanırım toplamda 12gb ama diğer 3gb ı nasıl kullanıcaz yani 12gb kullanmak için

yokmu cevap verecek acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senbonzaku®a

quote:

Bi seffaf ekran jelatini bulamadim suna. 1 aydir mat jelatinle aci cekiyorum, hangi saticiya sorsam stokta kalmadi diyor.

İyi ki 6 tane almışım vakti zamanında.

Dealextreme gibi yurt dışı sitelerde free shipping şekilde satılıyordur, ordan bakın isterseniz, zaman kaybedeceğinize bir iki haftada gelsin daha iyi.

Turk kredi karti ile alisveris yapabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Elbette yapılabilir, forumda yüzlerce kişi yapıyor, yurt dışı alışveriş konularını biraz takip edin anlamadığınız noktaları oradan tamamlarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senbonzaku®a

quote:

Elbette yapılabilir, forumda yüzlerce kişi yapıyor, yurt dışı alışveriş konularını biraz takip edin anlamadığınız noktaları oradan tamamlarsınız.

Baktim dostum tesekkurler. Bu gece vericem siparis tek sorun satistaki urunlerin mat mi seffaf mi oldugunu anlayabilmeyek kaldi

• nasıl oluyor yahu bu satışlar kargo filan sıkıntı çıkmıyor mu arkadaşlar ... VATANda nisanda stok kalır mı tahminleri olanları var mı acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurabi89 -- 19 Şubat 2013; 19:04:34 >
  • 8GB sdcard (external olmayan) 4 GB app memory 4 gb internal storage
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugri28

nasıl oluyor yahu bu satışlar kargo filan sıkıntı çıkmıyor mu arkadaşlar ... VATANda nisanda stok kalır mı tahminleri olanları var mı acaba ?

para cinsini net olarak hatırlayamadım ama faturası 75$ geçmezse sıkıntı yok istediğini sokabilirsin.

hoş bu fatura işini de deliyor bizim forumdakiler ama
  • Batarya bende 1 gün dayanmıyor. Batarya performansını nasıl arttırabiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

quote:

nasıl oluyor yahu bu satışlar kargo filan sıkıntı çıkmıyor mu arkadaşlar ... VATANda nisanda stok kalır mı tahminleri olanları var mı acaba ?

para cinsini net olarak hatırlayamadım ama faturası 75$ geçmezse sıkıntı yok istediğini sokabilirsin.

kargo nasıl oluyor? Yani ne kadara geliyor kargo ücreti?
  • quote:

Orijinalden alıntı: anticor

quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

quote:

kargo nasıl oluyor? Yani ne kadara geliyor kargo ücreti?

satıcısına göre değişir belki kargo ücretsizdir belki 25$ belli değil yani.

• Arkadaşlar benim razrda facebooka girmiyor herşeyi doğru yazıyorum hesap yanlış diyor başka arkadaşımda aynı telde denedi olmadı Aynı sorunu yaşayan var mı ?
  • Bir arkadaş orjinal araba şarj aleti sormuştu. Mevcut şarj aletindeki kabloyu fiş kısmından çıkarıp usb ucunu usb girişli teybinize takarsanız da şarj olur. Benim de bir sorum olacak arkadaşlar. Telefonumuz gif dosyalarını oynatıyor mu, oynatıyorsa nasıl oynatıyor? Ayrıca bizim telefonum varsayılan oynatıcısı var mı, varsa nerde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: anticor

quote:

Orijinalden alıntı: hbsezer

quote:

Orijinalden alıntı: ByFuNNy

vatan bilgisayardan daha once telefon degisimi yapan oldumu arkadaslar.degisim icin vatana goturdum razrimi oda teleservice gonderdi teleservis degisim karari verdi anlamadigim olay vatan mi degistircek telefonumu teleservismi ? ikisinide aramama rahmen bu bilgiyi tam alamadim daha once degisim yasayan varmi?

Hocam aynı problemle ben de karşı karşıyayım.

Değişimi Motorola Türkiye namına Teleservis yapacakmış bana verilen bilgi bu şekilde. Halbuki ben Teleservis'in vereceği bir belge ile değişim için Vatan Bilgisayar'a gidilicek zannediyordum. Fakat Vatan Bilgisayar tamamen olayın dışında kalıyor. Değişim Teleservis tarafından yapılacak şeklinde bilgi verildi.

Hocam cep telefonundaki sorun neydi? Yani neden götürdünüz garantiye ve değişim kararı çıktı? Ben de gönderebilirim birkaç sorun var da cihazda. O nedenle sordum.

ekranin sol orta kisminda icten cizik vardi yani kenar ile ekran arasinda 1cm kadsr ayrica internette dolasirken ve video izlerken reset atiyordu sanirim en sorunlu bana geldi

• Teşekkürle. Ek olarak PC suiete hatası veriyor bilgisayar. Açınca "Pc süite bağladığınız cep telefonuna uygulanamıyor" diyor ne yapmalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hicrin

yarı yolda bıraktığını hiç hatırlamıyorum yoğun kullanımda bir günü hertürlü çıkartır. sağlamlık konusundada bu cihazın üstüne tanımam ekrana sert bi darbe almadıkça kesinlikle sıkıntı olmaz. motorola özelliklede kasa kalitesine çok önem veriyor önceki cep telefonlarındanda belli kasa kaliteleri...

Anladım hocam teşekkür ederim cevaplar için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByFuNNy

vatan bilgisayardan daha once telefon degisimi yapan oldumu arkadaslar.degisim icin vatana goturdum razrimi oda teleservice gonderdi teleservis degisim karari verdi anlamadigim olay vatan mi degistircek telefonumu teleservismi ? ikisinide aramama rahmen bu bilgiyi tam alamadim daha once degisim yasayan varmi?

Benim telefonun da ışık sızıntısı sorunu ve özellikle google play'e girerkenki gri ekranında yukardan aşağıya çizgiler belirgindi. haftasonu verdim. henüz cevap yok ama müşteri hizmetleri onay gelince biz değiştiriyoruz demişti vatan bilgisayardan için.
    eşimde de aynısı var, onda sadece ışık sorunu vardı, bunu umursamadığı için herhangi bir işlem yapmak istemedi; onun ekranında bu çizgi sorunu yok ayrıca karanlıkta görülen siyah noktalar da benim telefonunkine göre sınırlı oranda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buzvesu -- 20 Şubat 2013; 0:56:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Morpheus.

quote:

Orijinalden alıntı: forumnik

motorolanın orjinal araba şarj cihazı var mı? sokakta satılan uyduruklardan almayacağım.

Burda var orjinal...

Motorola P513 Araç Şarjı

teşekkürler hemen sepete ekliyorum. başka birşeyler daha bulayım da toplam sipariş edeceğim.

• 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.