Şimdi Ara

--- Motorola Droid Razr xt-910 ANAKONU --- (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.609
Cevap
37
Favori
283.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

stabilite testi

• Arkadaşlar bugün Vatan NB Ankamall Ankara mağazasına gittim. Telefonu sadece elime alabildim. Siyah ve beyaz olmak üzere iki adet teşhir ürünü mevcuttu. İkisininde de batarya boştu, açıp bakamadım.

İlgilenen (daha doğrusu ilgilenemeyen) satış görevlisine ölü piksel ve ışık sızması sorunlarından bahsettim. Bakışları nereden açıyorsun teknik konuları dercesineydi. Herhangi bir şikayet gelmedi bize dedi.

Telefonların neden şarjı yok dediğimde bataryaları takılı değil dedi. Bunların bataryası entegre değil mi dedim. Lafı çevirdi.

Sizlere yine bazı sorularım var. Bazı arkadaşlarım telefon çok eski, iki yıl olmuş çıkalı, 4.1'i alıp almayacağı bile kesin değil dediler. İlk android telefonum olacak bu yüzden biraz titiz davranmaya çalışıyorum. Tamam güncelleme almayabilir ancak sizce de sağlamlık çok önemli değil mi? Bugün teknosada baktığım bütün s3-s3 minilerin arkası çatlamıştı. HTC sensation XL'ye falan baktım ancak Razr'ra göre tatmin etmedi.

Sizce sağlamlık konusunda yanlış mı düşünüyorum, bütçemi zorlayacak olması sebebi ile çok titiz davranıyorum, çok kararsız kaldım..

• quote:

Orijinalden alıntı: Night Hawk

Arkadaşlar bugün Vatan NB Ankamall Ankara mağazasına gittim. Telefonu sadece elime alabildim. Siyah ve beyaz olmak üzere iki adet teşhir ürünü mevcuttu. İkisininde de batarya boştu, açıp bakamadım.

İlgilenen (daha doğrusu ilgilenemeyen) satış görevlisine ölü piksel ve ışık sızması sorunlarından bahsettim. Bakışları nereden açıyorsun teknik konuları dercesineydi. Herhangi bir şikayet gelmedi bize dedi.

Telefonların neden şarjı yok dediğimde bataryaları takılı değil dedi. Bunların bataryası entegre değil mi dedim. Lafı çevirdi.

Sizlere yine bazı sorularım var. Bazı arkadaşlarım telefon çok eski, iki yıl olmuş çıkalı, 4.1'i alıp almayacağı bile kesin değil dediler. İlk android telefonum olacak bu yüzden biraz titiz davranmaya çalışıyorum. Tamam güncelleme almayabilir ancak sizce de sağlamlık çok önemli değil mi? Bugün teknosada baktığım bütün s3-s3 minilerin arkası çatlamıştı. HTC sensation XL'ye falan baktım ancak Razr'ra göre tatmin etmedi.

Sizce sağlamlık konusunda yanlış mı düşünüyorum, bütçemi zorlayacak olması sebebi ile çok titiz davranıyorum, çok kararsız kaldım..

Kasim 2011 de cikti, Maxx 2012 mayis ayinda. O kadar cihaz icinde seyrek de olsa olu piksel ekranli cihaz cikmasi normal bana gore. Isik sizmasi ise sadece bu forumda bir kardesimizin iddiasindan ibaret.

Saglamlik ise kusursuz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Buraya sadece sorunu olan gelip yazdığı için telefonda sorunlu imajı oluşmuş durumda. Ama anlamadığım bir şey var sorunu yazıp kaybolanlara inanılıyor sürekli yok diyenlere inanilmiyor bile. Benim bildiğim bu tarz başlıklar altında custom rom kernel paylaşımları yapılır ama custom rom kullanan sayısı 2/3 kişiden fazla değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lepanto

quote:

Orijinalden alıntı: hicrin

quote:

Arkadaşlar bataryanız bitmeye yakın ayarlar kısmından batarya istatistiğinizi ve özellikle ekran kısmına dokununca çıkan ekran istatistiğinizi paylaşabilir misiniz?

Cihazı düşüren falan var mı darbeye karşı gerçekten hissettirdiği kadar korumalı mı?

Son olarak kulaklıkla ses kalitesi diğer telefonlara kıyasla nasıl?

http://forum.donanimhaber.com/m_61670517/mpage_6/key_/tm.htm

bu sayfada var bakabilirsin

daha önce e71 kullanıyordum aynı kulaklıkla razr da ses daha yüksek geliyor ses kalitesi kulaklığa göre değişir tabi..

Baktım şimdi istatistiği de siz paylaşmışsınız hocam teşekkürler. 3 gün bekleme ve 2 buçuk saat kadar ekran süresi cihazın bataryasına göre iyi. Peki senkronizasyon açık mıydı telefonda, internete bağlı mıydı sürekli senkronizasyon için? Mail, facebook, whatsapp vb. senkronizasyonundan bahsediyorum. Ve ekran parlaklığı hangi seviyede idi?

Ara ara cihazı kullanan arkadaşlar batarya ve ekran istatistiklerini paylaşırlarsa iyi olur bence zira diğer cihazların başlıklarında genellikle yapılıyor bu ancak bu başlıkta neredeyse hiç görmedim yukarıdaki örnek dışında.

Ses kalitesi de yeterli olacak sanırım, standardın pek üstünde değil tahminimce, cevap için teşekkürler.

yok hocam sürekli internete bağlı değildi telefondaki ayarlamalarım aşağıdaki gibi
    3g,gps yi mecbur kalmadılça açmıyorum ekran parlaklığı yaklaşık %30-%40 ta saat 23.00-06.00 arasıda akıllı işlemlerde pilgücü arttırıcı ve gece pil tasarruf modlarını aktif ediyorum, uygulamalardada gereksiz olan veya kullanmadığım uygulamaları durduruyorum yada devre dışı bırakıyorum, ekran kararma süresinide kısaltıyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar bataryanız bitmeye yakın ayarlar kısmından batarya istatistiğinizi ve özellikle ekran kısmına dokununca çıkan ekran istatistiğinizi paylaşabilir misiniz?

Cihazı düşüren falan var mı darbeye karşı gerçekten hissettirdiği kadar korumalı mı?

daha önce e71 kullanıyordum aynı kulaklıkla razr da ses daha yüksek geliyor ses kalitesi kulaklığa göre değişir tabi..

Baktım şimdi istatistiği de siz paylaşmışsınız hocam teşekkürler. 3 gün bekleme ve 2 buçuk saat kadar ekran süresi cihazın bataryasına göre iyi. Peki senkronizasyon açık mıydı telefonda, internete bağlı mıydı sürekli senkronizasyon için? Mail, facebook, whatsapp vb. senkronizasyonundan bahsediyorum. Ve ekran parlaklığı hangi seviyede idi?

Ara ara cihazı kullanan arkadaşlar batarya ve ekran istatistiklerini paylaşırlarsa iyi olur bence zira diğer cihazların başlıklarında genellikle yapılıyor bu ancak bu başlıkta neredeyse hiç görmedim yukarıdaki örnek dışında.

Ses kalitesi de yeterli olacak sanırım, standardın pek üstünde değil tahminimce, cevap için teşekkürler.

yok hocam sürekli internete bağlı değildi telefondaki ayarlamalarım aşağıdaki gibi
    3g,gps yi mecbur kalmadılça açmıyorum ekran parlaklığı yaklaşık %30-%40 ta saat 23.00-06.00 arasıda akıllı işlemlerde pilgücü arttırıcı ve gece pil tasarruf modlarını aktif ediyorum, uygulamalardada gereksiz olan veya kullanmadığım uygulamaları durduruyorum yada devre dışı bırakıyorum, ekran kararma süresinide kısaltıyorum.

Anladım hocam biraz kısıtlı kullanmışsınız ama yine de batarya istatistiği bana göre kötü değil. Yoğun kullanımda bir günü çıkarır sanırım. Yoğun kullandığınızda bir günü çıkardı mı yoksa yarı yolda bıraktığı oldu mu?

Bir de sağlamlık konusunda yorum yapabilir misiniz, darbe aldığında diğer cihazlardan daha sağlam durabiliyor mu? Yoksa sağlamlık tasarımdaki kevlardan mı ibaret, sembolik mi yani? Elime aldığımda bana da güven hissi verdi ancak önemli olan düşmelerde vs. nasıl dayanıklılık sergilediği bence.

• motorolanın orjinal araba şarj cihazı var mı? sokakta satılan uyduruklardan almayacağım.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Anladım hocam biraz kısıtlı kullanmışsınız ama yine de batarya istatistiği bana göre kötü değil. Yoğun kullanımda bir günü çıkarır sanırım. Yoğun kullandığınızda bir günü çıkardı mı yoksa yarı yolda bıraktığı oldu mu?

Bir de sağlamlık konusunda yorum yapabilir misiniz, darbe aldığında diğer cihazlardan daha sağlam durabiliyor mu? Yoksa sağlamlık tasarımdaki kevlardan mı ibaret, sembolik mi yani? Elime aldığımda bana da güven hissi verdi ancak önemli olan düşmelerde vs. nasıl dayanıklılık sergilediği bence.

yarı yolda bıraktığını hiç hatırlamıyorum yoğun kullanımda bir günü hertürlü çıkartır. sağlamlık konusundada bu cihazın üstüne tanımam ekrana sert bi darbe almadıkça kesinlikle sıkıntı olmaz. motorola özelliklede kasa kalitesine çok önem veriyor önceki cep telefonlarındanda belli kasa kaliteleri...

• quote:

Orijinalden alıntı: yunus88

Buraya sadece sorunu olan gelip yazdığı için telefonda sorunlu imajı oluşmuş durumda. Ama anlamadığım bir şey var sorunu yazıp kaybolanlara inanılıyor sürekli yok diyenlere inanilmiyor bile. Benim bildiğim bu tarz başlıklar altında custom rom kernel paylaşımları yapılır ama custom rom kullanan sayısı 2/3 kişiden fazla değil.

varolan ics ten bir şikayetimiz yok ki custom romlarla uğraşalım.

bir tek bize 4.1 vermezlerse gene fabrika sürümü ( başka ülke için) 4.1 mevcut onu yükleriz.

hayırlı günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByFuNNy

vatan bilgisayardan daha once telefon degisimi yapan oldumu arkadaslar.degisim icin vatana goturdum razrimi oda teleservice gonderdi teleservis degisim karari verdi anlamadigim olay vatan mi degistircek telefonumu teleservismi ? ikisinide aramama rahmen bu bilgiyi tam alamadim daha once degisim yasayan varmi?

Hocam aynı problemle ben de karşı karşıyayım.

Değişimi Motorola Türkiye namına Teleservis yapacakmış bana verilen bilgi bu şekilde. Halbuki ben Teleservis'in vereceği bir belge ile değişim için Vatan Bilgisayar'a gidilicek zannediyordum. Fakat Vatan Bilgisayar tamamen olayın dışında kalıyor. Değişim Teleservis tarafından yapılacak şeklinde bilgi verildi.
  • "play reign or dragons free" bildiriminden nasıl kurtulabilirim. Acayip sinir oldum . kapatıyorum yine çıkıyor. Sonunda bana fabrika ayarlarına döndürecek. Bu durumda rehber silinir mi?
  • Arkadaşlar telefonu daha fazla met etmeyin ben nisanda alıcam inşallah stoklarda kalsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: hbsezer

quote:

vatan bilgisayardan daha once telefon degisimi yapan oldumu arkadaslar.degisim icin vatana goturdum razrimi oda teleservice gonderdi teleservis degisim karari verdi anlamadigim olay vatan mi degistircek telefonumu teleservismi ? ikisinide aramama rahmen bu bilgiyi tam alamadim daha once degisim yasayan varmi?

Değişimi Motorola Türkiye namına Teleservis yapacakmış bana verilen bilgi bu şekilde. Halbuki ben Teleservis'in vereceği bir belge ile değişim için Vatan Bilgisayar'a gidilicek zannediyordum. Fakat Vatan Bilgisayar tamamen olayın dışında kalıyor. Değişim Teleservis tarafından yapılacak şeklinde bilgi verildi.

Hocam cep telefonundaki sorun neydi? Yani neden götürdünüz garantiye ve değişim kararı çıktı? Ben de gönderebilirim birkaç sorun var da cihazda. O nedenle sordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: anticor

quote:

Orijinalden alıntı: hbsezer

quote:

Hocam cep telefonundaki sorun neydi? Yani neden götürdünüz garantiye ve değişim kararı çıktı? Ben de gönderebilirim birkaç sorun var da cihazda. O nedenle sordum.

Arka kapak oynaması vardı sıcalık arttıkça daha fazla oynuyordu bir manada daha fazla gevşiyordu diyebilirim .Ayrıca hoparlör bas sesleri patlatarak ve cızırtılı çalıyordu.

selamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: dellino

@YUHANNAtr

Şarj aletinden kaynaklı bir sorun da ekran sapıtması yapabiliyor. (yan sanayi ürünlerde oluyor)
    Usb ile bilgisayar üzerinden şarj ederken sorun yaşıyor musun?

Kutunun içinden çıkan Usb şarj aletini kullandım ilk başta.
    Bugün Usb den ve İTouch şarj ettiğim Trust marka usb şarj ı kullandım ikisindede sorun olmadı.
    İçinden çıkan orj. şarj aleti sorunlu sanırsam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YUHANNAtr

quote:

Orijinalden alıntı: dellino

@YUHANNAtr

Şarj aletinden kaynaklı bir sorun da ekran sapıtması yapabiliyor. (yan sanayi ürünlerde oluyor)
    Usb ile bilgisayar üzerinden şarj ederken sorun yaşıyor musun?

Kutunun içinden çıkan Usb şarj aletini kullandım ilk başta.
    Bugün Usb den ve İTouch şarj ettiğim Trust marka usb şarj ı kullandım ikisindede sorun olmadı.
    İçinden çıkan orj. şarj aleti sorunlu sanırsam.

Aldığınız yere götürüp değişim isteyin

• arkadaşlar bu ürünün hafızası hakkında bi sorum olacak 16gb ikiye bölünmüş şekilde bir kısmını sistem kullanıyoru bize kalan 8gb diğer bölümdende 3gb sanırım toplamda 12gb ama diğer 3gb ı nasıl kullanıcaz yani 12gb kullanmak için
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumnik

motorolanın orjinal araba şarj cihazı var mı? sokakta satılan uyduruklardan almayacağım.

Burda var orjinal...

Motorola P513 Araç Şarjı

• Bi seffaf ekran jelatini bulamadim suna. 1 aydir mat jelatinle aci cekiyorum, hangi saticiya sorsam stokta kalmadi diyor.

• 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.