Şimdi Ara

--- Motorola Droid Razr xt-910 ANAKONU --- (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.609
Cevap
37
Favori
283.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi gidiyorum siyah leke, geliyorum ışık sızdırması. Yetti garii Razr ile oynayabileceğimiz güzel oyunların isimlerini yazın da ona göre bir iki oyun bakalım. Normalde oyun oynamam ama telefonu biraz zorlayalım bakalım hangi oyunlar kastırıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Q2ID -- 20 Şubat 2013; 22:44:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marcuse

Abi gidiyorum siyah leke, geliyorum ışık sızdırması. Yetti garii Razr ile oynayabileceğimiz güzel oyunların isimlerini yazın da ona göre bir iki oyun bakalım. Normalde oyun oynamam ama telefonu biraz zorlayalım bakalım hangi oyunlar kastırıyor.

Ben de aynı şeyi söyleyecektim lafı ağzımdan aldın. Işık sızması normaldir denmeye başlanmış. Benim telefonda yok acaba anormal mi sorun olmaması.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir anormallik var servise yolla
  • Işık sızma sorunu nedir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulas_sly

quote:

Orijinalden alıntı: Sercan Ç.

Batarya bende 1 gün dayanmıyor. Batarya performansını nasıl arttırabiliriz?

Akilli islemlerden pil gucu arttiriciyi aktif ettim. Arka plan senkronizasyonu devre disi biraktim. Pil rahat bir gunu goruyor. Ekran isigi otomatikte...

Hocam ben dün wipe yaptım telefona ve telefon düzeldi diyebilirim. Normalde yarıya gelecek şarj wipe'tan sonra bir gıdım azalmış resmen. Smartaction önceden açıktı ama düşük pilde devreye giriyordu. Şimdi düzenledim ve her durumda kısıtlamaya çektim. Bakalım şarj daha fazla gidecek mi.
  • quote:

quote:

quote:

Akilli islemlerden pil gucu arttiriciyi aktif ettim. Arka plan senkronizasyonu devre disi biraktim. Pil rahat bir gunu goruyor. Ekran isigi otomatikte...

Hocam ben dün wipe yaptım telefona ve telefon düzeldi diyebilirim. Normalde yarıya gelecek şarj wipe'tan sonra bir gıdım azalmış resmen. Smartaction önceden açıktı ama düşük pilde devreye giriyordu. Şimdi düzenledim ve her durumda kısıtlamaya çektim. Bakalım şarj daha fazla gidecek mi.

wipe?

• quote:

Orijinalden alıntı: baymirza

quote:

quote:

quote:

wipe?

Wipe fabrika ayarlarına döndürmekmiş. Hard reset diye de geçiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Marcuse

Abi gidiyorum siyah leke, geliyorum ışık sızdırması. Yetti garii Razr ile oynayabileceğimiz güzel oyunların isimlerini yazın da ona göre bir iki oyun bakalım. Normalde oyun oynamam ama telefonu biraz zorlayalım bakalım hangi oyunlar kastırıyor.

Gta 3 te kasma flan yok 2 gb oyun

• Beyler bir sey sorucam: ben instagrami kapatiyorum. Alttaki tusa basili tutupta kapatiyorum. Ama yinede bildirimler gelmeye devam ediyor! Uygulamayi kapatinca kapanmiyor mu? Nasil kapatabilirim?

• Selam arkadaşlar, kardeşime bu telefonu hepsiburadadan 850 liraya aldım. telefon bence harika, daha önce amoled ekranlı telefon kullanmamıştım medya görüntüleme harika. Neyse bunlar zaten konuşulmuştur ben asıl soruma geçeyim. Ben xperia arc kullanıcısıyım telefon gingerbreadden ics ye geçtiğinde çok kasmıştı. Tabi xperia arc dan çok daha üstün motorolanın bu modeli fakat yinede telefonu update etme konusunda şüphelerim var. Aranızda ics ye geçince performans kaybı yaşayan oldu mu? Oyun performansı düşecekse, menüler kasacakca hiç güncellemeyim diyorum. Fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar....
  • quote:

Beyler bir sey sorucam: ben instagrami kapatiyorum. Alttaki tusa basili tutupta kapatiyorum. Ama yinede bildirimler gelmeye devam ediyor! Uygulamayi kapatinca kapanmiyor mu? Nasil kapatabilirim?

Log out yapmalisiniz.

• ics in razr a olumsuz hiç bir katkısı yok.

bende de xperia mini pro vardı. oda ics e geçince baya yavaşlamıştı.

ama bu cihazda bir sorun yok.

sadece geçtikten sonra bir kez fabrika ayarlarına sıfırlayın tekrar.

sd cardı da ics ile tekrar silmeyi unutmayın.

hayırlı günler.
  • Beyler merhaba bu telefon için taşınabilir klavye vs var mı Türkiyede ?

• quote:

Orijinalden alıntı: recepyarmali

arkadaşlar bende var bu telefondan fakat sesim çok az ve boğuk gidiyor karşı tara bnm merak ettiğim sizde de mi bu böyle yoksa bnm telde bi sorun mu var ?

aynı sorun bende de var. sesim karşı tarafa kulaklıkla konuşuyormuş gibi uzaktan gidiyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih_ogu

quote:

Orijinalden alıntı: recepyarmali

arkadaşlar bende var bu telefondan fakat sesim çok az ve boğuk gidiyor karşı tara bnm merak ettiğim sizde de mi bu böyle yoksa bnm telde bi sorun mu var ?

aynı sorun bende de var. sesim karşı tarafa kulaklıkla konuşuyormuş gibi uzaktan gidiyormuş.

internette araştırdım yabancı formlarda bi kaç kişinin de başına gelmiş sanırım rom değiştirerek çözmüşler bazıları bi taneside sag elimle konustgumda sesim daha iyi gidiyor diyordu, mikrofonun yeri yüzünden bende bi ara hard reset yapmayı planlıyorum belki işe yarar yaramassada yollamıcam garantye hiç açtırmaya niyetim yok makineyi . Bende sag elimle konusmaya ve agzıma daha yakın tutmaya çalışarak halletmeye çalışıyoruum ama yinede sinir bozucu oluyor

• Resmi olarak güncelleme gelecek mi arkadaşlar, var mı bir bilgi? Sanki Şubatın sonlarına doğru Avrupada başlanacaktı diye hatırlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: har3

jelly bean TIKLA

sizin gibileri bu forumdan uzaklaştırmak lazım
  • Ben daha telefonu almadım ama resmi güncelleme 3.çeyrekte gelecekmiş ama lg google nexus için çıkmış 4.1.1 sanırım herkesten önce malüm google malı :) ama motorolanın üstüne düşmüyorlar sanırım ya da telefon özelliğiyle alakalı bilmiyorum bildiklerim bunlar.

Acaba sesin az gitmesi hat(şebeke) ile alakalı olabilir mi ? 3G ile 2G filan :)
  • Herkese selam, bende geçen hafta aranıza katıldım, vatandan 849 a aldım, önceki cihazım iphone4 tü, ilk android deneyimim alışmaya çalışıyorum cihaz güzel,ben kamerayla ilgili birşey soracağım, geçen gün video çekimi yaptım, cihaz videoyu kaydederken ekranı çevirdiğiniz noktada netleme yapmaya çalışıyor, yani kayıt sürerken görüntü bir net oluyor bir puslu bunu fark eden ya da karşılaşan var mı ne yapabilirim, teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: El Fuego

quote:

Beyler bir sey sorucam: ben instagrami kapatiyorum. Alttaki tusa basili tutupta kapatiyorum. Ama yinede bildirimler gelmeye devam ediyor! Uygulamayi kapatinca kapanmiyor mu? Nasil kapatabilirim?

Log out yapmalisiniz.

Instagramdan cikis yapinca tekrar kullanici adi sifre girmem gerekiyor! Arka planda calismasini engellemek icin baska bir yol varmi? Kusura bakmayin. Ilk kez androidli bir telefon kullaniyorum. Cozmeye calisiyorum. :)

• 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.