Şimdi Ara

--- Motorola Droid Razr xt-910 ANAKONU --- (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.609
Cevap
37
Favori
283.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yunus88

quote:

Orijinalden alıntı: _DeadlyPride_

Hocam kutudan pil dolu geliyorya ne yapmak lazım şarzamı takalım bitirip mi takalım kaç saat kalsın bi yardım edin

Şarja takın dolunca çıkarın yaklaşık 10 15 döngü sonrası batarya performansı oturacaktır

Bitirip mi?(Yardımınız için sağolun )

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Hocam kutudan pil dolu geliyorya ne yapmak lazım şarzamı takalım bitirip mi takalım kaç saat kalsın bi yardım edin

Şarja takın dolunca çıkarın yaklaşık 10 15 döngü sonrası batarya performansı oturacaktır

Bitirip mi?(Yardımınız için sağolun )

Farketmez yeni nesil bataryalar pek etkilenmiyor.ben bitirip takmıştım herhangi bir zararını görmedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bahsettiğim dock şudur:http://www.youtube.com/watch?v=p-WZkEHoCr4

benzeri galaxy s3 için de varmış ve fakat s3 ün yazılımı öyle özel değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokturk010
    Türkiye'deyim. igo tam çözünürlükte. 540x960 . normalde googla nav "bu ülkede çalışmıyor" diyordu. hala da diyor. araç kiti takınca demiyor.

Google Navigation' un durumu gerçekten enteresan Dock takınca kendini Amerikada mı sanıyor acaba? .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dellino -- 18 Şubat 2013; 21:16:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fberen
    telefon açıldı ama aynı sıkıntı devam ediyor birde markete giriyorum uygulamaların resmi gözükmüyor nedendir

Senin kablosuz bağlantında sorun var bence. Eğer erişim noktası ya da modeme uzakta isen sinyalin kuvvetli olduğu yerde tekrar denemelisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dellino

quote:

telefon açıldı ama aynı sıkıntı devam ediyor birde markete giriyorum uygulamaların resmi gözükmüyor nedendir

Senin kablosuz bağlantında sorun var bence. Eğer erişim noktası ya da modeme uzakta isen sinyalin kuvvetli olduğu yerde tekrar denemelisin.

dostum evdeki modemi kullanıyorum.son diş eksik sadece nerdeyse full aldığım gün modemin yanında denedim aynı hatayı vermişti.
  • quote:

quote:

haklısın bende öyle düşünüyorumda nasıl çözerim çünkü aldıgım hatada bir kablosuz bağlantı kur diyorum tekrar hata gelıyor. öbür taraftan ama forumlara felan girebiliyorum. şimdi bir tane facebook uygulaması indirdim fakat açmadı. giriş yapılamadı lütfen ağ bağlantıları kontrol et dedi. ama uygulamayı marketten indirebildim nasıl olcak bu iş

• quote:

quote:

tarayıcıdan açıyorum mobilden de klasikten de giriyorum google'a mesela youtube, facebook sitelerine girdiğimde web sayfası yok üzgünüz aygıtınızın sinyal aldığını ve veri bağlantısı bulunduğunu kontrol edin felan diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High_ToweR -- 18 Şubat 2013; 21:40:33 >
  • Ipg dışında cihazı korumak için ekran jelatini ve kılıf tavsiye eder misiniz?

• Yo bilgisayar donanımıyla alakalı değil. Telefondan bilgisayara data aktarımıyla alakalı diye düşünüyorum.
  • igo navigasyon için link verebilir misiniz. Ücretsiz navigasyon yazılımı var mı buna uyumlu çalışacak.

• linki unuttum ancak "razr igo nasıl" diye aratmıştım sanırım. İlk çıkan forumlardan birinde çıkmıştı.

sanırım şuydu:

http://motomodtr.forumcommunity.net/?t=50635906&st=30
  • igo bence ücretsiz kabul edilebilir. Çünkü satılmıyor. Satsalar zaten hemen kaç para ise alırım. Bize kızacaklarına son kullanıcıya da satsınlar..
  • Bende bugün MM den aldım cihazı. İlk başta çok korkuttu , şarjı % 100 dolana kadar dokunmatik işlemedi , işlesede farklı şeyler yaptı kafasına göre uygulamalara girdi.
    Şu anda % 100 şarjdan sonra deli gibi çalışıyor.
    Bende şu anda bu fiyat aralığında alınabilicek en iyi telefon.

Şansen S2 ve Nexus kulanan birisi olarak Xt 910 tam bir canavar.
  • quote:

quote:

quote:

tarayıcıdan açıyorum mobilden de klasikten de giriyorum google'a mesela youtube, facebook sitelerine girdiğimde web sayfası yok üzgünüz aygıtınızın sinyal aldığını ve veri bağlantısı bulunduğunu kontrol edin felan diyor

wifi ile baglandiginizda wifo celim gucundeki disler mavi mi yaniyor gri mi?

internete hucresel agdan baglanabiliyor musunuz?

• şarj edilirken dokunmatik çalışmıyor ise evinizdeki toprak hattı-faz-nötr problemi olabilir. Fişi 180 derece çevirip diğer polarite ile takmayı deneyin. Bende olmuyor ama anlatılanları okuyorum faz binmesi ve ripple kaçağı gibi geliyor kulağıma.
  • @YUHANNAtr

Şarj aletinden kaynaklı bir sorun da ekran sapıtması yapabiliyor. (yan sanayi ürünlerde oluyor)
    Usb ile bilgisayar üzerinden şarj ederken sorun yaşıyor musun?
  • vatan bilgisayardan daha once telefon degisimi yapan oldumu arkadaslar.degisim icin vatana goturdum razrimi oda teleservice gonderdi teleservis degisim karari verdi anlamadigim olay vatan mi degistircek telefonumu teleservismi ? ikisinide aramama rahmen bu bilgiyi tam alamadim daha once degisim yasayan varmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: YUHANNAtr

Bende bugün MM den aldım cihazı. İlk başta çok korkuttu , şarjı % 100 dolana kadar dokunmatik işlemedi , işlesede farklı şeyler yaptı kafasına göre uygulamalara girdi.
    Şu anda % 100 şarjdan sonra deli gibi çalışıyor.
    Bende şu anda bu fiyat aralığında alınabilicek en iyi telefon.

Şansen S2 ve Nexus kulanan birisi olarak Xt 910 tam bir canavar.

MM dediğiniz ?? Media Market mi acaba ? ben de inşallah nisanda alıcam telefonuda bileyim stokları kalır inşallah.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

wifi ile baglandiginizda wifo celim gucundeki disler mavi mi yaniyor gri mi?

internete hucresel agdan baglanabiliyor musunuz?

mavi yanıyor. hücresel ağ ne demek bilmiyorum

• 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.