Şimdi Ara

--- Motorola Droid Razr xt-910 ANAKONU --- (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7.609
Cevap
37
Favori
283.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: forumnik

quote:

Orijinalden alıntı: yunus88

quote:

go weahter yükledikten sonra zaman zaman reklamlar almaya başladım. Bunu yükleyin başka bedava uygulama ister misiniz tarzında. Şu anda baktım yine üst ekrana birşey gelmiş "play reign or dragons free tap to start installation" diyor. tıklayınca yükleme sayfası açılıyor. Bunlardan kurtuluş yok mu?

Ben go weather kullanırken hiç böyle bir şeyle karsilasmamistim. Bence başka şeylerden kaynaklanıyor olabilir

aynı zamanda yüklediğim bir de temple run oyunları var. goweather widget açık olduğu için ondan şüphelenmiştim. bunları nerden kontrol edebiliriz ayarlardan kapatmak mümkün mü bulamadım.

Deneme yanılma yolundan başka careniz yok sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Night Hawk

Arkadaşlar yaklaşık bir aydır araştırma sürecindeyim. Burayı sürekli takip ediyorum. 850 TL verecek olmam sebebiyle yaşadığınız bu sorunların olması beni alıp almama konusunda çok kararsız bırakıyor.

Alırken Vatan Bilgisayar'daki görevliler incelememize izin veriyor mu? Ankara'dan alıcam, internette yazdığına göre ankamall NB mağazasında varmış.

Bir de beyaz olanların sorunsuz seri olduğuna dair yorumlar var. Doğru mu bu yorumlar? Beyaz olanlarda ölü-sıkışmış piksel, ışık sızması gibi sorunlar gerçekten yok mu?

Telefonum siyah ve hiç bir sorun yok. Ölü piksel tamamen şans işi.ışık sızması da karanlık ortamda belli olan küçücük bir nokta. Direk ışığın görünmesi şeklinde değil hatta sanki odadaki ışık ekrana çok az bir şekilde yansıma yapıyormuş gibi. Bence korkmayın ve telefonu alın bu fiyata daha iyisinin olduğunu düşünmüyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: osmanyavuz35

quote:

quote:

baktım kardeş 2 tane indirdim ama olmadı yaa

dokunmatiğe alışman lazım. Aynı tuşa üstüste basarak karakter yazmak butonlu telefonlar için. Dolayısıyle dokunmatiklerde çok pratik olmaz aksine zorlanırsınız yazarken. metin yazarken swype özelliği çok güzel mesela kelimeyi yazarken ekranda harflerin üzerine kaydırmak yeterli oluyor yanlış yazmalara karşı önermeler de çıkıyor.

alışamıyorum ya hep ya sağındaki yada solundaki harfe basıp duruyorum

alışmaktan başka çare yok. tıklama mantığı ile dokunmatikte çalışamazsınız. bu sefer de siz hafifçe bassanız dahi yazacak sıkıntı çekersiniz. çevirici modunda deneyin ve rakamlarla yazmak istediğiniz kelimeyi yazmaya çalışın daha zor bence. yanlış dokunsanız dahi geri tuşu ile düzeltmek daha kolay. çok yazı yazıyorsanız alışırsınız sorun olmaz. daha büyük tuşlu klayveleri de google playden araştırmak lazım. Belki büyük parmaklılar için birşey geliştirmişlerdir.

zamanla alışcaz o zaman nabalım yapcak bir şey yok

• yani normal q klavye değilde ... 2'de abc 3'te def harfleri olarak tuş kombinasyonu olmuyor mu bu telefonda mesajlarda ?
  • Hocam kutudan pil dolu geliyorya ne yapmak lazım şarzamı takalım bitirip mi takalım kaç saat kalsın bi yardım edin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugri28

yani normal q klavye değilde ... 2'de abc 3'te def harfleri olarak tuş kombinasyonu olmuyor mu bu telefonda mesajlarda ?

TouchPal klavye programında aradığınız şey mevcut

• quote:

Orijinalden alıntı: _DeadlyPride_

Hocam kutudan pil dolu geliyorya ne yapmak lazım şarzamı takalım bitirip mi takalım kaç saat kalsın bi yardım edin

Şarja takın dolunca çıkarın yaklaşık 10 15 döngü sonrası batarya performansı oturacaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: dellino

quote:

Orijinalden alıntı: fberen

eyw. saol.dostum birde benim güncelleme sıkıntım war olmuyo üst mesajlardada anlattım ama yapamadım bir önerin var mı

Motocast bilgisayara kuruluysa. Telefonda
    Menü
    Sistem Ayarları
    Depolama
    Burada tekrar menüye basıyoruz. Ekranın altında
    USB Bilgisayar Bağlantısı
    Medya Cihazı (MTP) yi işaretleyip çıkıyoruz.
    Telefonu yeniden başlatıp bilgisayara bağlayabilirsin. MotoCast otomatik olarak çalışacaktır.

Güncellemeyi de wifi üzerinden yapacaksınız. Ama öncelikle motocast kimliği ve kurulumu şart. Sistem kendisi halledecektir gerisini.

Eğer telefonda iki tane gmail hesabı varsa ilk hesabı silseniz de telefon düzgün çalışmayabilir.
    En güzeli fabrika ayarlarına dönüp yeniden kurulum yapmak.
    Fabrika ayarları için
    Menu
    Ayarlar
    Gizlilik
    Fabrika verilerine sıfırla

dediklerini yaptım ama gene aynı sıkıntı var.wifiye bağlanıyorum.sonra
    ayarlar
    telefon hakkında
    sistem güncellemeri
    motorola hizmet hesabı gerekiyor diyo
    kur diyorum
    bağlantı başarısız. kurulumu tamamlamak için bir veri bağlantısına ihtiyacınız var.aşağıdaki seçeneklere sahipsiniz :
    -bir kablosuz bağlantı kur
    -mevcut bağlantıyı tekrar dene
    -kurulumu şimdilik atla.

ilk iki seçenek tekrar aynı yere geliyor. sonuncuda hiç bişi yapmıyo

• Evet arkadaşlar,
    bir süredir login olmadan okuyordum bugün buraya birşeyler yazmaya karar verdim ve şifremi yeniledim. Bazılarınız bilir 43 yaşında bilişim personeliyim. Her neyse. Daha önce defy mini incelememi youtube'a koymuştum hatırlarsanız. Defy mini yi birine hediye ettiğim için fiyat da uygun olduğundan razr 910 aldım.

Aldıktan sonra 3-4 gün 2.3.6 ile kullandım sonra ICS'e geçtim. Bence fark büyük. Gerek hız gerek görsellik gerekse bazı arayüz kolaylıkları çok değişik. herkes geçmeli.

Ürünü VATAN dan krdi kartı ile mağazadan aldım. Herhangi bir açma kontrol etme yapmadım. Aldım çıktım. Eve geldim taktım herhangi bir arıza ışık sızması leke ölü nokta yok. Bence bu meseleler sadece problemli olanlar buraya yazdığı, diğerleri pek yazmadığı için görülmüyor. Motorolacılar benim gibi pimpirikli olduğu için en ufak şeyde forumlarda paylaşıyoruz. Bir galaksi s3 mini kullanıcısı muhtemelen çok pimpirikli (!) ve tekno meraklısı olmadığından (içlerinde vardır ama ana çoğunluk sıradna kullanıcı, bayii önerisi ile telefon alıyor geçiyor, internet hesabı bile kullanmıyor) sorunlar yok gibi hissediliyor.

Daha sonra hızımı alamadım ABD den VEHICLE NAVİGATION DOCK ve iki ayrı kılıf (birisi ince diğeri rugged iri kocaman birşey) aldım. Öncelikle söylemeliyim vehicle dock inanılmaz birşey. Türkiye'de olmaması büyük eksiklik. Araç programı otomatik başlıyor. Telefon bir anda araç teleonuna dönüşüyor. Dock ayrı kendi kablosu ile elektriğe (çakmak ama isterseniz sabit baülantı çekin) ve çakmak kablosunun ordan audio (yani özel usb kablosu gibi kablodan ses stereo gidiyor, cihazdan aşağı tek kablo iniyor) alıyorsunuz.

35 dolara mı ne aldım dock amazon.com dan. Kılıfladan biri 20 küsur dolar diğeri 6 dolar idi. Yurtdışı adrese siparişle geldi.

İşin ilginç tarafı dock modunda telefonda değişim oluyor. EN güzeli GOOGLE NAVİGATION çalışıyor. İnanılmaz bir durum. Abartmıyorum süper zevkli bir navigasyon imiş. Ayrıca ekran elektrik bağlantısı varsa hep açık duruyor. Sesli arama yapabiliyorsunuz otomatik. Cihazda çaldığınız müzik vs aracın hoparlörüne bağlanıyor. Bunun için kulaklık fişi işgal edilmiyor. AUX a bağlantı çakmak soketinin dibinden çıkan ayrı bağlantı kablosu ile yapılıyor. Son arananlar, arayanların isimleri vs hepsi araç modunda gani gani geniş çıkıyor.

Telefondan genel anlamda ise oldukça memnunum. Pil performansı iyi. (ki daha önce defy mini kullandım). 32GB sdkart taktım.
    igo yükledim 960x540 çalışıyor. youtube için wifi bağlantısı varken cache özelliği ile evde indirip sonra izle olarak işaretlediğim videoları araçta izliyorum (bunlar konferans yani izleyecek halim yok adamın yüzünü ama dinliyorum).

Grafik performansı, Telefon performansı özel arayüz güzellikleri bence çok iyi düşünülmüş.

Şimdi soruyorum galaksi taksi s3 ün böyle bir araç kiti var mı? Yine benzer şekilde HD dock (fare girişli felan) var mı? Bence bunlar çok iyi baştan düşünülmüş şeyler.

Telefonun 3G çekim kalitesi oldukça iyi. Görüşme kalitesi iyi. Isınma sorunu yok. Oyun oynarsanız (ben oynamam) ısınabilir tabi. Laptop bile ısınır.

internet paylaştırma işi blıetooth ile de yapılabiliyor ve az pil harcıyor. Daha önce defy internet paylaştırmada pek pil harcamazdı, bu ise daha çok harcıyor wifi paylaştırmada. Ama bluetooth daha güvenli olduğundan ona karar verdim. ayrıca aç kapa derdi yok. hep açık.

Yeni almak isteyen olursa motorola alsın diyorum. İsterseniz inceleme felan yaparım ama internette gani gani var. Biraz ingilizce öğrenirsiniz. Bunun ardından yeni motorola çıkarsa ona da güvenebilirsiniz.

Neden motorol aldım derseniz ben elektronik mühendisliği kökenliyim. Yıllarca motorola ürünler, motorola çipler kullandım. İlk cep telefonunu motrola'nın bulduğunu bilirim. Apple Macintosh ilk motorola ile başladı. Yine otomotiv işlemcilerinin çoğu motorola idi. (hala öyledir de adı freescale oldu). Verici alıcı ve transistör teknolojisindeki çok ileri durumu nedeniyle motorolayı her zaman tercih ettim. Bir ara arayüzleri sorunlu idi, gerekli önemi vermediler. Ama ürün donanım kalitesi apple çıkmadan önce en tepede oydu.

Apple ayfon bir kült olduğu için almadım almayacağım. Laptopum ise apple. samsung a hırsızlama fikirler kullandıkları ve ticari açıdan devlet desteği ve libya işçileri (libyaya asker diye işçi göndermişler zamanında) ile buraya geldikleri için kılım.

Bu nedenle motorola diyorum.

• quote:

ayarlar
    telefon hakkında
    sistem güncellemeri
    kur diyorum
    bağlantı başarısız. kurulumu tamamlamak için bir veri bağlantısına ihtiyacınız var.aşağıdaki seçeneklere sahipsiniz :
    -kurulumu şimdilik atla.

Hard reset denedin mi?

Hart reset.
    1.Ses kısma, ses açma ve power tuşuna bir kaç saniye basılı tut.
    2.Siyah seminde beyaz yasılar ile boot menü seçeneğini göreceksin
    3.Ses kısma tuşu ile menüde aşağıya doğru gidip Recovery seçeneğine gel.
    4. Ses yükseltme tuşu ile Recovery yi seç.
    5.Siyah ekranda android robotu resmi gelecek
    6.Ses yükseltme ve ses kısma tuşuna basılı tut.
    7.Ekran siyah zemine mavi yazı ile Recovery menüsü açılacak.
    8.Ses kısma tuşu ile "wipe data/factory reset" seçeneğine gel.
    9.Power tuşu ile "wipe data/factory reset" seçeneğini onayla.
    10.Açılan menüden ses kısma tuşu ile "delete all user data" üzerine gel.
    11.Power tuşu ile "delete all user data" seçeneğini onayla.
    12.Telefon fabrika ayarlarını yüklemeye başlayacak (Format)
    13.Format bittiğinde ekranda "reboot" yazacak.
    14.Telefon yeniden başladığında fabrika ayarlarına dönülmüş olacak.

Sonrasında telefonu ilk almış gibi, Google hesabı ile girerek devam edeceksin.

• quote:

quote:

ayarlar
    telefon hakkında
    sistem güncellemeri
    kur diyorum
    -kurulumu şimdilik atla.

Hard reset denedin mi?

Hart reset.

eyw usta deniyrum şimdi 10 .yu yaptım ama hala mavi yazılar var.ordanda reboot u onayladım tmm açılıyo.olur mu dersin hiç kimse yaşaşmamış sorun bir bende war bende çaresiz kaldım el ile güncelle diyolar motomod forumlarında bende korkuyorum sıkıntı çıkmasından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High_ToweR -- 18 Şubat 2013; 20:28:43 >

• quote:

quote:

ayarlar
    telefon hakkında
    sistem güncellemeri
    kur diyorum
    -kurulumu şimdilik atla.

Hard reset denedin mi?

Hart reset.

gene aynı sıkıntı war ekran resmi nasıl alınıyor alıp atayım bak bir istersen

• arkadaşlar vatandan yeni cihaz verdiler bana fakat 1 hafta geçti ses açma tuşum yine çalışmıyor?! hiçbir şekilde çalışmıyor çözümü olan varmı? yabancı forumlarda power tuşunun çalışmadığı söyleyenler ağırlıkta kimisi hardreset ile çözmüş kimisi servise vermiş? benden başka bu sorunu yaşayan yok galiba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokturk010
    Daha sonra hızımı alamadım ABD den VEHICLE NAVİGATION DOCK ve iki ayrı kılıf (birisi ince diğeri rugged iri kocaman birşey) aldım. Öncelikle söylemeliyim vehicle dock inanılmaz birşey. Türkiye'de olmaması büyük eksiklik. Araç programı otomatik başlıyor. Telefon bir anda araç teleonuna dönüşüyor. Dock ayrı kendi kablosu ile elektriğe (çakmak ama isterseniz sabit baülantı çekin) ve çakmak kablosunun ordan audio (yani özel usb kablosu gibi kablodan ses stereo gidiyor, cihazdan aşağı tek kablo iniyor) alıyorsunuz.

35 dolara mı ne aldım dock amazon.com dan. Kılıfladan biri 20 küsur dolar diğeri 6 dolar idi. Yurtdışı adrese siparişle geldi.

İşin ilginç tarafı dock modunda telefonda değişim oluyor. EN güzeli GOOGLE NAVİGATION çalışıyor.

Hangi ülkedesiniz? Google Navigation Türkiye'de çalışıyor mu? İgo da hangi çözünürlüğü kullanıyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre Yurdakul

arkadaşlar xt910 için lisanslı security programı kullanan var mı, ben Trend Micro Mobile Security for Android alabilirim fiyatı 19tl/yıl. ama kurup denemedim

bir de ekran koruyucu filmlerden taktıran kaç kişi var acaba, koruyucu film ile telefon deneyimi nasıl oluyor, ultra şeffaf olanlarından kullanan var mı?

önce silikon kılıf alarak kullandım telefonu ama içim elvermedi böyle bir tasarım harikasını kılıfla kullanmaya ve ipg nin ekran koruyucusunu aldım.piyasadaki 5-10 liralık jelatinler gibi değil.kenar çizgileri haricinde ekran üzerinde bulunduğu belli olmuyor ve parmak izi konusunda da çok başarılı.full body için olanını almayı düşünüyorum.

http://www.hizlial.com/u02.021.9382.0290/ipg-motorola-razr-gorunmez-cizilmez-ekran-koruyucu-kilif

• quote:

Hard reset oldu mu telefon? Tüm veriler silindi mi?

Ekran görüntüsünü almak için uygulama yüklemen gerekiyor. Screen Grabber iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReNeCaN

İyi bir kamera uygulaması önerecek var mı acaba

fxcamera ve pixlr express.ikisini aynı anda yükleyip beğenmediğimi silerim diye düşünmüştüm ama fxcamera daha pratik pixlr express ise daha detaylı ikisini de zaman zaman kullanıyorum. tavsiye ederim her ikisini de.
  • telefonu açtım ama gene aynı sıkıntı var.16 şubatta almıştım vatandan götürsem orda yaparlarmı yoksa başlarında mı savarlar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gokturk010

İşin ilginç tarafı dock modunda telefonda değişim oluyor. EN güzeli GOOGLE NAVİGATION çalışıyor.

Hangi ülkedesiniz? Google Navigation Türkiye'de çalışıyor mu? İgo da hangi çözünürlüğü kullanıyorsunuz?

Türkiyedeyim. igo tam çözünürlükte. 540x960 . normalde googla nav "bu ülkede çalışmıyor" diyordu. hala da diyor. araç kiti takınca demiyor.

• quote:

quote:

Hard reset oldu mu telefon? Tüm veriler silindi mi?

Ekran görüntüsünü almak için uygulama yüklemen gerekiyor. Screen Grabber iyidir.

telefon açıldı ama aynı sıkıntı devam ediyor birde markete giriyorum uygulamaların resmi gözükmüyor nedendir
  • 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.