Şimdi Ara

--- Motorola Droid Razr xt-910 ANAKONU --- (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.609
Cevap
37
Favori
283.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ugri28

Q klavyeden başka olmuyor mu mesajları arkadaşın gösterdiği gibi normal tuşlu telefonlar gibi 5800'ımda var benim ama gerçekten yok mu bu çok önemli bir ayrıntı..

farklı klavyelerin bu özelliği oluyor bi marketi yoklayın bulursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marcuse

1080 çözünürlükte video izlerken sesi bluetooth ile bilgisayar aracılığıyla dinleyince senkron kayması oluyor. Ve altyazılı film izleyebileceğimiz bir yazılım var mı bu cihaz için bunu merak ettim.

mx player ve dice player i deneyebilirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

quote:

Orijinalden alıntı: ugri28

Q klavyeden başka olmuyor mu mesajları arkadaşın gösterdiği gibi normal tuşlu telefonlar gibi 5800'ımda var benim ama gerçekten yok mu bu çok önemli bir ayrıntı..

farklı klavyelerin bu özelliği oluyor bi marketi yoklayın bulursunuz.

Yani normal tuşlu telefon gibi yok yani orjinalinde ki zaten ben daha telefonu almadım
  • go weahter yükledikten sonra zaman zaman reklamlar almaya başladım. Bunu yükleyin başka bedava uygulama ister misiniz tarzında. Şu anda baktım yine üst ekrana birşey gelmiş "play reign or dragons free tap to start installation" diyor. tıklayınca yükleme sayfası açılıyor. Bunlardan kurtuluş yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumnik

go weahter yükledikten sonra zaman zaman reklamlar almaya başladım. Bunu yükleyin başka bedava uygulama ister misiniz tarzında. Şu anda baktım yine üst ekrana birşey gelmiş "play reign or dragons free tap to start installation" diyor. tıklayınca yükleme sayfası açılıyor. Bunlardan kurtuluş yok mu?

Ben go weather kullanırken hiç böyle bir şeyle karsilasmamistim. Bence başka şeylerden kaynaklanıyor olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus88

quote:

go weahter yükledikten sonra zaman zaman reklamlar almaya başladım. Bunu yükleyin başka bedava uygulama ister misiniz tarzında. Şu anda baktım yine üst ekrana birşey gelmiş "play reign or dragons free tap to start installation" diyor. tıklayınca yükleme sayfası açılıyor. Bunlardan kurtuluş yok mu?

Ben go weather kullanırken hiç böyle bir şeyle karsilasmamistim. Bence başka şeylerden kaynaklanıyor olabilir

aynı zamanda yüklediğim bir de temple run oyunları var. goweather widget açık olduğu için ondan şüphelenmiştim. bunları nerden kontrol edebiliriz ayarlardan kapatmak mümkün mü bulamadım.

• arkadaşlar xt910 için lisanslı security programı kullanan var mı, ben Trend Micro Mobile Security for Android alabilirim fiyatı 19tl/yıl. ama kurup denemedim

bir de ekran koruyucu filmlerden taktıran kaç kişi var acaba, koruyucu film ile telefon deneyimi nasıl oluyor, ultra şeffaf olanlarından kullanan var mı?
  • telefonu 2.el olarak yeni aldım arkadaşlar, telefon rootlu, orjinal ics romunu nasıl kurabilirim yardımcı olabilirmisiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marcuse

1080 çözünürlükte video izlerken sesi bluetooth ile bilgisayar aracılığıyla dinleyince senkron kayması oluyor. Ve altyazılı film izleyebileceğimiz bir yazılım var mı bu cihaz için bunu merak ettim.

senkron kayması bilgisayarının donanımı yetmediğinden de olabilir
  • Arkadaşlar yaklaşık bir aydır araştırma sürecindeyim. Burayı sürekli takip ediyorum. 850 TL verecek olmam sebebiyle yaşadığınız bu sorunların olması beni alıp almama konusunda çok kararsız bırakıyor.

Alırken Vatan Bilgisayar'daki görevliler incelememize izin veriyor mu? Ankara'dan alıcam, internette yazdığına göre ankamall NB mağazasında varmış.

Bir de beyaz olanların sorunsuz seri olduğuna dair yorumlar var. Doğru mu bu yorumlar? Beyaz olanlarda ölü-sıkışmış piksel, ışık sızması gibi sorunlar gerçekten yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hicrin

quote:

Orijinalden alıntı: osmanyavuz35

quote:

quote:

selam arkadaşlar msj yazarken bu q klavye yi değiştirmenin bir yolu var mı

boşluk tuşuna basılı tut

olmadı kardeş yaa otomatik boşluk yok sekme falan yazıyor

benim istediğim hani 2 kere 2 ye basınca "b" yazsın 3 kere 6 ya basınca "o" yazsın

edit:

bu şekilde

hocam bu özelliğe ben hiç rastlamadım :) ama android markette vardır büyük ihtimal bi bak istersen.

baktım kardeş 2 tane indirdim ama olmadı yaa

• beyler tele tema yüklemek için root mu lazım?
  • telefonu 2.el olarak yeni aldım arkadaşlar, telefon rootlu, orjinal ics romunu nasıl kurabilirim yardımcı olabilirmisiniz ?
  • Arkadaslar widgetlerdeki guc denetimi butonlari ni anasayfaya ekledim fakat ekrani cevirme tusu calismiyor ekran ayarlarina girmem gerekiyor her video acacagimda nasil cozebilirim ics 4'0'0'4yuklu

• quote:

dokunmatiğe alışman lazım. Aynı tuşa üstüste basarak karakter yazmak butonlu telefonlar için. Dolayısıyle dokunmatiklerde çok pratik olmaz aksine zorlanırsınız yazarken. metin yazarken swype özelliği çok güzel mesela kelimeyi yazarken ekranda harflerin üzerine kaydırmak yeterli oluyor yanlış yazmalara karşı önermeler de çıkıyor.
  • quote:

quote:

dokunmatiğe alışman lazım. Aynı tuşa üstüste basarak karakter yazmak butonlu telefonlar için. Dolayısıyle dokunmatiklerde çok pratik olmaz aksine zorlanırsınız yazarken. metin yazarken swype özelliği çok güzel mesela kelimeyi yazarken ekranda harflerin üzerine kaydırmak yeterli oluyor yanlış yazmalara karşı önermeler de çıkıyor.

alışamıyorum ya hep ya sağındaki yada solundaki harfe basıp duruyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih_ogu

quote:

Orijinalden alıntı: hancer001

Arkadaslar cihazin siyah olanini hb.com dan aldim gayet guzel calisiyor ama biraz fazla isiniyor sizde de ayni soru. Varmi geri iade sansim varken iade mi etssem acaba.

ısınma işi bende de aynı. oldukça ince bir telefon ısınması normal gibi geliyor

Anlamadim gitti bakalim alistim artik

• quote:

Orijinalden alıntı: Night Hawk

Arkadaşlar yaklaşık bir aydır araştırma sürecindeyim. Burayı sürekli takip ediyorum. 850 TL verecek olmam sebebiyle yaşadığınız bu sorunların olması beni alıp almama konusunda çok kararsız bırakıyor.

Alırken Vatan Bilgisayar'daki görevliler incelememize izin veriyor mu? Ankara'dan alıcam, internette yazdığına göre ankamall NB mağazasında varmış.

Bir de beyaz olanların sorunsuz seri olduğuna dair yorumlar var. Doğru mu bu yorumlar? Beyaz olanlarda ölü-sıkışmış piksel, ışık sızması gibi sorunlar gerçekten yok mu?

Beyazlarin sorunsuz oldugu gibi bir durum yok.tamamen sans isiarkadasimda siyah renki var hicbir sorun yok jelatin ve kilf bile kullanmiyor

• quote:

quote:

quote:

alışamıyorum ya hep ya sağındaki yada solundaki harfe basıp duruyorum

alışmaktan başka çare yok. tıklama mantığı ile dokunmatikte çalışamazsınız. bu sefer de siz hafifçe bassanız dahi yazacak sıkıntı çekersiniz. çevirici modunda deneyin ve rakamlarla yazmak istediğiniz kelimeyi yazmaya çalışın daha zor bence. yanlış dokunsanız dahi geri tuşu ile düzeltmek daha kolay. çok yazı yazıyorsanız alışırsınız sorun olmaz. daha büyük tuşlu klayveleri de google playden araştırmak lazım. Belki büyük parmaklılar için birşey geliştirmişlerdir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lepanto

Arkadaşlar bataryanız bitmeye yakın ayarlar kısmından batarya istatistiğinizi ve özellikle ekran kısmına dokununca çıkan ekran istatistiğinizi paylaşabilir misiniz?

Cihazı düşüren falan var mı darbeye karşı gerçekten hissettirdiği kadar korumalı mı?

Son olarak kulaklıkla ses kalitesi diğer telefonlara kıyasla nasıl?

http://forum.donanimhaber.com/m_61670517/mpage_6/key_/tm.htm

bu sayfada var bakabilirsin

daha önce e71 kullanıyordum aynı kulaklıkla razr da ses daha yüksek geliyor ses kalitesi kulaklığa göre değişir tabi..

Baktım şimdi istatistiği de siz paylaşmışsınız hocam teşekkürler. 3 gün bekleme ve 2 buçuk saat kadar ekran süresi cihazın bataryasına göre iyi. Peki senkronizasyon açık mıydı telefonda, internete bağlı mıydı sürekli senkronizasyon için? Mail, facebook, whatsapp vb. senkronizasyonundan bahsediyorum. Ve ekran parlaklığı hangi seviyede idi?

Ara ara cihazı kullanan arkadaşlar batarya ve ekran istatistiklerini paylaşırlarsa iyi olur bence zira diğer cihazların başlıklarında genellikle yapılıyor bu ancak bu başlıkta neredeyse hiç görmedim yukarıdaki örnek dışında.

Ses kalitesi de yeterli olacak sanırım, standardın pek üstünde değil tahminimce, cevap için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lepanto -- 19 Şubat 2013; 3:12:30 >

• 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.