Şimdi Ara

--- Motorola Droid Razr xt-910 ANAKONU --- (380. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.609
Cevap
37
Favori
292.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 377378379380381
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. 3 sene once aldığım xt910 yavaslaya yavaslaya gunde 4 defa sarj ede ede geçtiğimiz günlerde tamamen gitti. Motorola M si çıkıyor devamı gelmiyor.ne yapmam gerekir. Üzerinde orjinal işletim sistemi var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hearthstone Battletags
    DaMaGe#21380
    PaMiRaZ#2242
  • Pili nasıl değiştircez nerden alcaz?

Orijinalden alıntı: subayt

Pili nasıl değiştircez nerden alcaz?

Ben ebay dan aldım. 3 haftada geldi. İnternetten izleyip kendim batarya ile gelen parçalarla topladım. Hatta ekranı bile değiştirdim. Ama şuanda acil durum çağrısı sorunu çıktı.Sanırım artık beni at çöpe diyor.

• razr xt910 telefona root atmak istedim ancak telefon açılmaz oldu. hali hazırda XT910 OFFICIAL CHINA 4.1.2 ROM 672.300.404 rom kuruluydu ancak root yoktu. root yapmak istedimhttp://motomodtr.forumcommunity.net/?t=54321993 bu konudaki MotoModTR CN404 Root Aracı ile root etmeye çalıştım ancak cmd ekranında

• ilk BP Tools Acilisi, Hazirmisiniz ?

• * SES KAPAMA + ACMA, tuslarina basili tutun ve BP tools secin

• Devam etmek için bir tuşa basın . . .
    rebooting...
    finished. total time: 0.007s
  • Waiting for device

şeklinde kaldı. BP tools modunda açıyorum telefonu ancak yok açılmıyor. bmm nin 3 saniyelik seçim şeysi geliyor geçiyor o ekranda kalıyor telefon.

bi yardım edin beyler.
  • _____________________________
    Lady luck is smilin'.

• bugün uğraşlarım sonucu telefona 4.0.4 yükledim açıldı telefon. cid yedeğimi geri yükleyim dedim. bu seferde Fastboot AP mode (S) (Flash Failure) bu hatayı alıyorum bunu nasıl aşabilirim ?

Benim droid RAZR da bazen beni catlatsa da hala canavar gibi calisiyor, isimi goruyor.

• teşekkürler hocam tavsiyen için arkadaşa yazarım pm si açıksa. bugün baya bir uğraştım. sonunda telefonu açtım ics 4.0.4 ü kurmayı başardım. bilgisayarımda şöyle bir rom vardı SPDREM_U_01.6.7.2-180_SPU-19-TA-11.6_SIGNEuropeAustralia flashlamayı başardım. bu seferde telefonda cid silinmiş olduğu için siyah ekranda kalıyordu bu sefer cid yedeğimi buldum onu yükledim. bu seferde invalid webtop gibi bir hata verdi. gerekli dosyaları buldum onu flashladım derken sonunda telefon açıldı.

şimdi de wifi çalışmıyor. ayarlara giriyorum wifi yeri böyle silinik duruyor açılmıyor. bu yüzden tekrar rom yükleyeceğim galiba. tavsiyen varsa alabilirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahseer898 -- 27 Ocak 2016; 22:36:40 >

öyle mi bilmiyordum. oraya sabahtan beri yazıyorum dönen olmadı. ilk kez yazdıklarıma cevap veren kişi sizsiniz onda da artık son bir adım kaldı galiba ama yinede tam olmadı. şimdi şöyle bir şey buldumhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2231289 burada 2 tane çalışan 4.1.2 dosyaları var bunlardan birini fastboot tan rsd lite aracalığıyla flashlasam olur mu ? jb ye geçmiş olur muyum ?

jb ye geçme isteğim wifi düzelirse diye şansımı denemek istiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Ya da telefon da bu halde satilik bilginiz olsun

Aşağıdaki linkten batarya aldım. Telefonuma taktım. Şarj süresi 10 numara oldu fakat 1 hafta sonra batarya da soru işareti çıktı ve ne yaptıysam kabul ettiremedim telefona. Orjinal olmadığı içinmiş araştırdığım kadarıyla. Önerisi olan var mı? Teşekkürler

http://www.aliexpress.com/snapshot/7479643869.html?orderId=73931601227614

Orijinalden alıntı: eraser89

Herkese Merhabalar ;

Aşağıdaki linkten batarya aldım. Telefonuma taktım. Şarj süresi 10 numara oldu fakat 1 hafta sonra batarya da soru işareti çıktı ve ne yaptıysam kabul ettiremedim telefona. Orjinal olmadığı içinmiş araştırdığım kadarıyla. Önerisi olan var mı? Teşekkürler

http://www.aliexpress.com/snapshot/7479643869.html?orderId=73931601227614

Imkanin varsa o bataryayi geri iade et. Bende bu telefonda benzer bir sorunu yasadim. Daha sonra linkte verdigim ürünü aldim. Simdi gayet mutlu mesut kullaniyorum.

http://www.patona.de/motorola-droid-razr-akku.html

• quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

Benim telefonda acilmiyor. Rot atarken Hata verdi oylece kaldi. Yoruldum. Anlamiyorum da.
    Beyler parayla yapacak biri var mi ?

Ya da telefon da bu halde satilik bilginiz olsun

Dostum merhaba, mesaji yeni gördüm yinede anlatayim belki yardimci olur...

1. RSD Lite ile cihaza JB 4.1.2 stock romunu kurmalisin. (Su asamada acilmayan cihazi ancak böyle kurtarirsin)
    2. Daha sonra Root king tarzi programla root edebilirsin, cok kolay.
    3. Daha sonra forumda paylasilan ArtMOD V4.31 kurup, gayet stabil ve türkce bir cihaza sahip olursun.
  • met.nar kullanıcısına yanıt
    aliexpress den aldığım birşeyi hiç iade etmedim daha önce, heralde süresi geçmiştir onun ama bakayım gene de. Satıcıyla mesajlaştım, olmaz öyle şey orjinal batarya o tarzı şeyler söyledi. teşekkürler
    DaMaGe#21380
    PaMiRaZ#2242
  • ankemir A kullanıcısına yanıt
    Peki sadece "battery door" diye geçen arka kapağı değiştirmek yeterli olur mu EB40 bataryası takmak için? Ben geçen yıl değiştirdim eb40 aldım aliexpress den fakat arka kapak patlayınca eskisini taktım. EB40'ı Kenarda bekletirken nasıl olduysa flex'ini koparmışım hayallerimde maxx arka kapağıyla kullanmak vardı Karşılaştırma yaptım orjinaliyle bariz kalite farkı var, orjinalinde flex kablo çıt çıtlı kutuyla çevriliydi örneğin neyse,
    Şimdi de eski bataryada soru işareti geliyor şarj edemiyorum. Ama ne hikmetse artı eksi kutup usb bağlamayla şarj edince batarya işlevini yapıyor, kullanıyorum şarj bitene kadar. Soru işareti göstergede devam ediyor ama halen... anlayamadım bir türlü nedir bu soru işareti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavikumbara -- 30 Haziran 2016; 16:25:01 >

• 
Sayfa: önceki 377378379380381
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.