Bildirim
--- Motorola Droid Razr xt-910 ANAKONU --- (379. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Teşekkür ediyorum yardımınız için fakat bu işlerden çok anlamadığım için çok karışık geldi. Elektronikçiye göstereyim bu şemayı belki o anlar. Bakalım becerebilecek miyiz. Sağolun. -
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var telefonun ekranı dağıldı telefon çalışıyor ama görüntü yok hiç bir şekilde. İçindeki verileri özellikle rehberdeki numaraları nasıl kurtarabilirim? Telefonda root falan yok varmıdır bunun bir yolu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ZEITGEIST
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var telefonun ekranı dağıldı telefon çalışıyor ama görüntü yok hiç bir şekilde. İçindeki verileri özellikle rehberdeki numaraları nasıl kurtarabilirim? Telefonda root falan yok varmıdır bunun bir yolu?
Geçmiş olsun. Rehber deki numaraları kurtarmak gibi bir durum yok. Zaten cihazın rehberi google ile senkronize ve yeni bir cihazda ayni mail adresi ile oturum açınca rehberin geri gelecek.
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Facebookta Telefonları Seviyoruz diye bir grup kurduk. Daha çok yeni. İsteyen varsa;
https://www.facebook.com/groups/713194208826266/
Bu linkten gelsin gruba arkadaşlarınız varsa onlarıda ekleyin orda da tartışırız sorunlarınız varsa çözeriz. Teşekkürler -
yeni konu açtım, bir arkadaşın açtığı konunun altına sordum fakat cevap alamadım. buraya da bir kere yazacağım bakalım yardımcı olabilen çıkacak mı? açtığım konuyu direk buraya kopyalıyorum.
"arkadaşlar sizden rica ediyorum şu factory cable nasıl yapılır birisi net bir şekilde anlatsın. 1 aydır teelefonu kullanamıyorum yapamadığım için. iki tane kablo açtım ama kablolar internetteki kablolar gibi değil. olayın bir mantığı var ona göre yapmam gerekiyor farkındayım ama işte mantığını çok çözemedim. açtığım kabloların ikisinin de içi aynı. telefona giren uç tarafından bahsediyorum. açınca o uçun bir yüzünde 4 kablonun gittiği pinler var evet, ama diğer yüzünde pin falan yok. yani köprüyü kurabilmem için bir yüzde pin yok. tıkandım kaldım. bilen birisi rica ediyorum, lüften yardımcı olsun. şimdiden teşekkürler. " -
Yukarıda bir şema ile yardımcı olmaya çalışmıştım pek açıklayıcı olmamış galiba. Şunu dene iyisi mi... Açtığın kablolardan kırmızı renkli olandan elektrik akımı geçiyor. Sen o kırmızı renkli olana bir 5-6 cm uzunluğunda kablo lehimle. Ardından lehimlediğin kabloyu elindeki usb'nin türüne göre öncelikli olarak boş pine daha sonra diğer dolu pinlere lehimle... En fazla 3-4 denemeden sonra doğru pinin hangisi olduğunu bulursun zaten. Bu şekilde de beceremezsen elindeki kabloyu gönder ben sana hazırlayıp geri göndereyim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Q2ID
Yukarıda bir şema ile yardımcı olmaya çalışmıştım pek açıklayıcı olmamış galiba. Şunu dene iyisi mi... Açtığın kablolardan kırmızı renkli olandan elektrik akımı geçiyor. Sen o kırmızı renkli olana bir 5-6 cm uzunluğunda kablo lehimle. Ardından lehimlediğin kabloyu elindeki usb'nin türüne göre öncelikli olarak boş pine daha sonra diğer dolu pinlere lehimle... En fazla 3-4 denemeden sonra doğru pinin hangisi olduğunu bulursun zaten. Bu şekilde de beceremezsen elindeki kabloyu gönder ben sana hazırlayıp geri göndereyim.
ilginiz için çok teşekkür ediyorum. dediğiniz gibi deneyeyim bakalım olacak mı?
ama dediğim gibi açtığım kısmın her iki yüzünde de pin yok. bir yüzünde pin var 4 adet, diğer yüzü ise boş. mecburen dediğiniz gibi kırmızı kablonun gittiği pin'e bir kablo lehimleyeceğim ve o lehimlediğim kablonun ucunu da yine aynı yüzde olan kalan 3 pin'e sırayla lehimleyeceğim. çünkü dediğim gibi videolardaki gibi arka yüzde pin yok. mecburen ikisi de aynı yüzde olacak, videodakiler gibi arkasından geçirip diğer yüze lehimlemeyeceğim.
sağolun.
-
Dostum dediğin gibi bir durum varsa fazla uğraşma... Olma ihtimali düşük gibi görünüyor. Standartlara uygun bir kablo bulup o şekilde dene bence. Elindeki kablo Çin malı telefonların kablosu gibi duruyor. Kaliteli bir kablo ile dene derim.
Beyler bu cihazı android 4.4'e nasıl yükseltebilirim. -
arkadaşlar selam ; eski telefonum idi xt 910 sorunsuz 2.5 sene kullandım ,telefonda şöyle bir sorun oluştu ekran görüntüsü filan herşey var normal ancak dokunmatik çalışmıyor bunun sebebi yazılımsalmıdır , değilse ekran değişimi veya gerektiren işlemler nelerdir ne kadar fiyatı var şimdiden teşekkürler :) -
arkadaşlar çin'den bir umut factory cable sipariş ettik telefonu ayağa kaldırırız diye yine olmadı. yani durduk yerde telefon nasıl çöker ve çalışmaz şu an bunu yaşıyorum. kabloyu taktıktan sonra yapmam gereken herhangi bir şey var mı? telefon tepki vermiyo. var mı böyle bir sorun yaşayan? telefon durduk yerde çöktü zamanında. şarj olmadı. ben de heralde bu brick olayı oldu diye düşündüm. fabrika kablosu yapmaya çalıştık o kadar, uğraştık, kaç tane kablo araya verdik ama olmadı. sorunun net olarak bu olduğunu düşünüp factory cable sipariş ettik çinden. günlerce bekledik geldi kablo yine sonuç alamadık. artık ne yapabilirim gerçekten bilmiyorum. -
-
Telefonum için e bay dan çinli bir satıcıdan siparis verdiğim bataryam elime ulaştı. Tam zamanında 20 günde geldi. Pek umudum yoktu aslında. 35 liraya aldım kargo dahil. Daha denemedim bakalım inşallah tefonda sorun çıkartmazda kullanmaya devam edebilirim. -
quote:
Orijinalden alıntı: SULZER
Telefonum için e bay dan çinli bir satıcıdan siparis verdiğim bataryam elime ulaştı. Tam zamanında 20 günde geldi. Pek umudum yoktu aslında. 35 liraya aldım kargo dahil. Daha denemedim bakalım inşallah tefonda sorun çıkartmazda kullanmaya devam edebilirim.
Ben de xt910 icin batarya aldim. Asagida verdigim adresten aldim vede cok memnunum.
http://www.pts-trading.de/motorola-c-165--3239-3205.html -
Adresini özelden PM at cihazı gönder, bir bakayım istersen. Yahut kablo gönder, factory cable yapıp göndereyim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Q2ID
Adresini özelden PM at cihazı gönder, bir bakayım istersen. Yahut kablo gönder, factory cable yapıp göndereyim.
çok teşekkür ediyorum ilginiz için. sorunu hallettim. -
Bu telefonu beş para etmez samsung serefsizlerinin urettigi ace 2 ile takas ettim.
Samsung a ana avrat sovmekten gunahkar oldum.
Razr xt910 umda kripto var onun etkisi olurmu bilmem programlar da hata veriyo.ondan sonra bekle mi ckk mi sorup duruyo.
Eksilerini anlatayim.
Tus klavyesi nin gorunumu basit
Kasma var programlarda
8mp kamera ama lumia 925 in carll zeiss lens i ile sakin karsilastirmayin.nokianin yaninda4 mp gibi kalir.ancak gayet is gorur.
Artilari
Super amoled ekranda 16milyondan fazla renk var.sadece bu almaniz icjn yeterli.video film vs cok zevk alirsiniz.
Gorme engelliler ickn konusan menu yapmalarinida ayrica tebrik ediyorum.İletisim icin i facebook.gokhan bostancioglu bostancioglu ndan soru sorabilirsiniz
.
-
Telefonum sadece acil çağrı yazmaya başladı. Telefon kaçak fakan değil faturalı. Hard reset bile attım başka sim kartlar denedim ama düzelmedi. Ne olmuş olabilir bir anda????
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X