Şimdi Ara

--- Motorola Droid Razr xt-910 ANAKONU --- (283. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.609
Cevap
37
Favori
283.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 281282283284285
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4.1 vermeyen zihniyet 4.2 verir mi sizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marcuse

4.1 vermeyen zihniyet 4.2 verir mi sizce

Kardesim o yasemin hanimla bende chat sayfasindan gorustum turkiyeyi gozden cikarmislar bosa umitlenmeyin bence. Keske onu bu foruma yonlendirseydin oyle daha etkili olurdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • slm arklar. Avast-anti-theft'i yetkilendirilmiş (root) olarak nasıl yükleyebilirim? yardımlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baymirza

slm arklar. Avast-anti-theft'i yetkilendirilmiş (root) olarak nasıl yükleyebilirim? yardımlarınızı bekliyorum.

Root etmenizi istiyor. Ben de bir ara yüklemiştim Avast'ı. Bazı özelikleri için root istiyordu.

@ilbeyemre Hocam haberin linkini bulabilirseniz atabilir misiniz. Çok merak ettim gerçekten hatta araştırdım ama bulamadım. Bu arada 4.2.2 inşallah düzgün çıkar da jb'nin eksiklerini kapatır ve inşallah Avrupa ülkelerinde Türkçe dil desteği olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercan Ç. -- 29 Temmuz 2013; 0:56:14 >

• Arkadaşlar, yaklaşık 2 aydır 672.300.404.XT910.ChinaRetail.en.CN versiyon rom'u kullanıyorum, kısaca bildiğiniz china 404 romu. Daha önceden birçok stock JB rom denedim, verizon, vodafone, au... Tek kelimeyler bu rom diğerlerinin kat ve kat ötesinde. Birçok artısı var, en başta akıcı ve hızlı menüler, geçişler, bataryadaki iyileşme olmak üzere. Şu an için başka bir rom denemek bile saçma geliyor bana, Çinliler yeni bir versiyon yayınlarlarsa ancak onu yüklerim:) Türkçe dil yok romda, morelocal ile idare eder derecede Türkçeleşiyor. Bu sizin sorun yaratmayacaksa denemediğinize pişman olmayın derim ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sercan Ç.

quote:

slm arklar. Avast-anti-theft'i yetkilendirilmiş (root) olarak nasıl yükleyebilirim? yardımlarınızı bekliyorum.

Root etmenizi istiyor. Ben de bir ara yüklemiştim Avast'ı. Bazı özelikleri için root istiyordu.

@ilbeyemre Hocam haberin linkini bulabilirseniz atabilir misiniz. Çok merak ettim gerçekten hatta araştırdım ama bulamadım. Bu arada 4.2.2 inşallah düzgün çıkar da jb'nin eksiklerini kapatır ve inşallah Avrupa ülkelerinde Türkçe dil desteği olur.

yani telefonu root edip avastı tekrar mı kuracağım?

• Sercan Ç. kullanıcısına yanıt
    http://www.epiblog.in/2013/03/jellybean-4.2.2-update.html

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2264026

Ben XDA'da görmüştüm. Tabi bunlar resmi yayınlar değil farkındayım. Bu bilgi resmileşmeden de Motorolaya talepte bulunmak istedim. İsteyenin bir yüzü kara vermeyenin iki yüzü misali. Daha çok kişinin talepte bulunması hiçbir şey yapmamaktan daha iyi olacağı kanaatindeyim.

@Sercan Ç.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilbeyemre

Ayrıca bu gün Motorola ile yaptığım yazışmayı aşağıya ekliyorum. 4.2.2 ile ilgili talepte bulundum. Sizlerde bunun gibi talepte bulunursanız fazydası olabilir.

Response Via Email (Yasemin) 26/07/2013 11.36 PM
    Musteri referans numarasi: X

Merhaba X Bey,

Turkiye'deki cihazlarin bu guncellemeyi alacagina dair resmi bir aciklama yok fakat talep ve gorusleriniz ilgili departmanlar tarafindan gorulecektir. Tesekkur ederiz.

Diger sorulariniz icin lutfen bize ulasmaktan cekinmeyiniz. Gelecekteki sorularinizda size en iyi hizmeti verebilmemiz adina lutfen referans numaranizi kullaniniz.

Saygilarimizla,

Yasemin
    Motorola Mobilite
    Customer By Web Form () 26/07/2013 06.07 PM
    Merhabalar,

Bilindiği üzere Motorola Razr modeli için Türkiye'ye 4.1 jelly bean yayınlamadı. Şimdi okuduğum haberlerde Razr'ı 4.2.2 yükseltme listesine alınacağını okudum. Acaba Türkiye cihazları bu güncellemeye alınacak mı? Bu konuda bir talepte bulunmak istiyorum. Türkiyede insanlar 4.1 sürümünü kullanabilmek için başka ülkeler için verdiğiniz güncellemeleri telefonlarına yükleyip Telefonlarını garanti kapsamından çıkarıyorlar. Bu da çeşitli mağduriyetler yaratıyor ve bu da sizin marka değerinizi ve saygınlığınızı düşürüyor. Şuan belki Türkiye pazarında etkin bir şekilde yer almıyorsunuz ancak Türkiye'ye geri dönmek istediğinizde bunlar size olumsuz olarak yansıyacaktır. Bu mağduriyeti ortadan kaldırmak ve gelecekteki pazarınızı kaybetmemek adına bu güncellemeyi Türkiye cihazlarına da sunmanızı talep ediyorum.
    İlginiz için şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar ilbeyemre'nin mailine benzer bir mailde ben attım google gibi bir şirketin motorolayi almasıyla yeni güncellemelere Türkiye'nin dahil edilmesini talep ettim görüşlerimizin önemli olduğu ve gereken birimlere aktarılacağından bahseden bir cevap aldım hepimiz benzer mailler atarsak dikkate alınabileceğimiz kanısındayım

https://motorola-global-en-roe.custhelp.com/app/ask//session/L3RpbWUvMTM3NTA5ODMwOS9zaWQvWHVoT21xd2w%3D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sercan Ç.

quote:

yani telefonu root edip avastı tekrar mı kuracağım?

Avastı yeniden kurmana gerek yok. Önce root et. Sonra root isteyen özellikleri dene olacaktır. Olmazsa yeniden yüklersin.

@ilbeyemre Alması da gerek bence. Çünkü Motorola'nın üst kesim telefonları arasında Razr. İnşallah da gelir. İstediğin de iyi olmuş. Ben de mail atayım bi ara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercan Ç. -- 29 Temmuz 2013; 16:53:42 >

• arkadaşlar telefon son zamanda gereksiz yere kasmaya başladı.

ram kullanımına baktığımda bana 60-50mb hatta bazen 20mb alan kaldığını gösteriyor...

bazı uygulamalar ben açmadığım halde açıkmış gibi gözüküyor boşa ram harcayıp kasıyorlar telefonu.

normalde cihazı açtığımda yaklaşın 570-600 bilemedin 650mb ram harcardı ve bende hiç dokunmazdım. bana bu yetiyor zaten donma kasma yapmıyor ama cihaz 6-7 saat sonra şişiyor ve kasmaya başlıyor...

bu sorunu nasıl çözerim...

fabrika ayarlarına geri dönmek çözüm olur mu?

ayrıca fabrika ayarlarına dönmeden nasıl yedek yapmam gerekir...

not: cihaz rootsuz tr4.0.4 şu ingilizce de olsa 4.1 güncellemesi almayan HB ürünü :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: accaip

arkadaşlar telefon son zamanda gereksiz yere kasmaya başladı.

ram kullanımına baktığımda bana 60-50mb hatta bazen 20mb alan kaldığını gösteriyor...

bazı uygulamalar ben açmadığım halde açıkmış gibi gözüküyor boşa ram harcayıp kasıyorlar telefonu.

normalde cihazı açtığımda yaklaşın 570-600 bilemedin 650mb ram harcardı ve bende hiç dokunmazdım. bana bu yetiyor zaten donma kasma yapmıyor ama cihaz 6-7 saat sonra şişiyor ve kasmaya başlıyor...

not: cihaz rootsuz tr4.0.4 şu ingilizce de olsa 4.1 güncellemesi almayan HB ürünü :)

Fabrika ayarlarına döndür, bir sorunla karşılaşmazsın. Titanium BackUp ile program yedeklerini alabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ASiLKaN88

Arkadaşlar, yaklaşık 2 aydır 672.300.404.XT910.ChinaRetail.en.CN versiyon rom'u kullanıyorum, kısaca bildiğiniz china 404 romu. Daha önceden birçok stock JB rom denedim, verizon, vodafone, au... Tek kelimeyler bu rom diğerlerinin kat ve kat ötesinde. Birçok artısı var, en başta akıcı ve hızlı menüler, geçişler, bataryadaki iyileşme olmak üzere. Şu an için başka bir rom denemek bile saçma geliyor bana, Çinliler yeni bir versiyon yayınlarlarsa ancak onu yüklerim:) Türkçe dil yok romda, morelocal ile idare eder derecede Türkçeleşiyor. Bu sizin sorun yaratmayacaksa denemediğinize pişman olmayın derim ben.

Verizon ile kıyasladığında hangisi daha iyi peki. Uzun süredir Verizon kullanıyorum ve tek bir sorun yaşamadım başlangıçtaki cid hatası dışında. Dediğin gibi gerçekten Verizon'dan da daha iyi mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Marcuse

quote:

Orijinalden alıntı: ASiLKaN88

Arkadaşlar, yaklaşık 2 aydır 672.300.404.XT910.ChinaRetail.en.CN versiyon rom'u kullanıyorum, kısaca bildiğiniz china 404 romu. Daha önceden birçok stock JB rom denedim, verizon, vodafone, au... Tek kelimeyler bu rom diğerlerinin kat ve kat ötesinde. Birçok artısı var, en başta akıcı ve hızlı menüler, geçişler, bataryadaki iyileşme olmak üzere. Şu an için başka bir rom denemek bile saçma geliyor bana, Çinliler yeni bir versiyon yayınlarlarsa ancak onu yüklerim:) Türkçe dil yok romda, morelocal ile idare eder derecede Türkçeleşiyor. Bu sizin sorun yaratmayacaksa denemediğinize pişman olmayın derim ben.

Verizon ile kıyasladığında hangisi daha iyi peki. Uzun süredir Verizon kullanıyorum ve tek bir sorun yaşamadım başlangıçtaki cid hatası dışında. Dediğin gibi gerçekten Verizon'dan da daha iyi mi?

çin romu da cid silinerek yükleniyor hocam, aynı şekilde cid hatası ile açılıyor, mevzu değil tabi bu.
    verizon da oldukça stabil bir rom. ama çin romu stabilliğini yanında hız ve şarj süresindeki artış ile öne çıkıyor. denemekte fayda var derim ben.

• Eyvallah sağolasın. Şarj ile ilgili bir problemim yok. Aynı şekilde hız ve menülerin kayganlığıyla ilgili de problem yok. Cid de aslında problem sayılmaz. En iyisi uğraşmamak Verizon'dan devam edeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: accaip

arkadaşlar telefon son zamanda gereksiz yere kasmaya başladı.

fabrika ayarlarına dönmene gerek yok. Gplay den Greenify ı yükle(program root istiyor bu arada).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warcry144 -- 29 Temmuz 2013; 23:15:21 >

• Evet Arkadaşlar Bencede Burada Riskli işler yapıp telefonu brick yapıp üzülüp dertlenmek yerine MOTOROLA ya mail atıp 4.2.2 güncellemesine bizleri görmezden gelmemelerini rica etmek en mantıklısı. onun için yukarıda arkadaşımızın verdiği kısayoldan motorolaya bizde varız demeliyiz.90 küsür sayfa forumda konu açılmış yanıtlanmış hepside güncelleme problemleri üzerine. Burda Birlik olalım ve bu adrese herkes birer tane mail atsın. ben şuan hemen atıyorum.

buyrun kısayolu
    https://motorola-global...wOS9zaWQvWHVoT21xd2w%3D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MekanSIzZ_IM -- 30 Temmuz 2013; 0:55:28 >
  • bende mail attım 4.2 güncellemesi alması gerektiğini bundan sonraki motorola kullanıcıları için referans olacağımızı belirttim. cevap:

Oncelikle Motorola ile ilgili guzel dusunceleriniz icin size cok tesekkur etmek isterim. Sizinde belirttiginiz gibi, RAZR modelimiz sadece belirli ulkerde JB guncellemesini aldi, maalesef Turkiye bu ulkelerin arasinda degil. Diger guncellemelerle ilgili su ana kadar Motorola resmen bir aciklamada bulunmadi. Asagida linkten guncellemeleri takip edebilirsiniz;
    http://direct.motorola.com/hellomoto/support/update/

tekrar cevap verdim siz bu konuda yardımcı olamazmısız vs. cevap bekliyorum. umarım çabalarımız bu sefer boşa çıkmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rbyygt2 -- 30 Temmuz 2013; 0:46:19 >

• Aynı şeyi ben 4 ay önce söylemiştim tınlayan olmadı. Aynı şekilde tınlayan olmayacaktır. Bu tür organizasyon işlerinden anlayan birileri güzel bir mesaj yazıp tüm bu forumu takip edenlere durumu anlatmalı. Ardından Motorola Türkiye ve Avrupa/ABD ofislerine Türkçe-İngilizce toplu şikayet mesajları atılmalı.
  • valla kendileri bilir marka itibarı söz konusu sonuçta vede ben bunu attığım mailde tekrar tekrar dile getirdim. kalite tasarım dünyada en iyisi tamam ama güncelleme olmazsa tutmaz.. yapmazlarsa motoroladan bundan sonra tek alacaağım cihaz X olur, oda google destekli diye..
  • Arkadaşlar önceden ayarlara girip pile tıkladığımda hangi programın pili yüzde kaç kullandığı yazardı. Şimdi sadcce Android Is %100 yazıyor, başka hiç bir program yok. Ayrıca bu Android Is yazanın üstüne tıkladığımda 240 gündür çalışıyor gözüküyor. Az önce telefonu yeniden başlattım 10 saniye basılı tutarak ama gene aynı. Sizce neden kaynaklanıyor?
  • 
Sayfa: önceki 281282283284285
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.