Şimdi Ara

--- Motorola Droid Razr xt-910 ANAKONU --- (282. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.609
Cevap
37
Favori
283.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 280281282283284
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emrepasaa

Arkadaşlar,lütfen yardım edin.Telefonu alalı 2 ay oldu.Otomatik güncelleme geldi 4.1.2 ye.Kabul edeyim mi diye burdan sordum cevap veren olmadı.Bizde de eşşeklik araştırma yapmadık.Garanti gitti.Şİmdi telefon ingilizce.Ve telefonun yüzde onunu ancak kullanabiliyorum belkide kuanmıyorum bile.Teknoloji özürlü olmam bir yana buda benim ilk akıllı telefonum.En azından telefonu türkçe ye çevireyim diyorum.Root vs araştırdım biraz ama pek anladım sayılmaz.Şöyle adım adım a türkçe terimlerle yardım edebilirseniz ne yapmam gerektiği hakkında sevinirim.Üstelk benim konumumda olan arkadşlarda vardır.,onlarada yardım olur.

Motorola bu gibi durumlarda aldığınız yere iade için başvurun diyor. Daha önce bu konuyu konuştum onlarla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BackConnect

Geçtiğimiz hafta tatildeydim, benim de cihazım çok fazla ısınıyordu (Razr Maxx) Hatta ekrana dokunurken neredeyse parmağımı yakacak kadar... Açıkcası çok korktum ve araştırdım belli başlı sebepleri şunlar olarak yazıyordu;

1-Çok iyi çekmeyen yerlerde 3G'nin açık olması ve havanın çok sıcak olması
    2-Yüklenen bir uygulamanın işlemciyi fazla zorlaması

Ben ne yaptım? Gerçekten de bulunduğum yerde çok iyi çekmiyordu 3G, bir E'ye düşüyor, bir 3G ye çıkıyordu. Telefonu da yoğun kullanınca ateş gibi oluyordu. Wipe Cache yaptım. Sonra 2G modunda kullandım. Isınma olayı azaldı. Şimdi de İstanbul'a döndüğüm için tekrar aynı şeyi yaşamadım.

@Prof.Matematik, benim cihazım Naxx, herhalde 12 günü falan görmem lazım değil mi? :) Ama en fazla 2 gün falan görmüştüm TABİ TELEFONU KULLANARAK!

Yav arkadaşım siz işi bilmiyorsunuz.Ne wipe mayp yapıcaksız Bende baktım memlekette seninki gibi 3g açıkken deli gibi ısınıyor. Naylona sarıp 5 dakika no-frosta atıyorsun canavar gibi soğuyor. Zaten sürekli bu şekilde kullanıp ısıtmıyorsun telefonu. Birde telefon elden dolayı lekelendikçe sokuyorum muslugun altına yıkıyorum. Tek merak ettiğim bizim köyde sular çok kireçliydi acaba tele zarar verirmi

• Arkadaşlar china Rom .404 linkindeki rom'u çok övmüşler. Şuan 4.0.4 ICS kullanıyorum ve garantim bozulmamış durumda. Bir yenilik gereksinimi duyuyorum. Acaba linkteki romu deneyen var mı? Şuan hiçbir donanımsal sıkıntım yok yalnızca ICS'den kaynaklandığını düşündüğüm kasılmalar var. Sizce Garantiyi bozmaya değer mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SULZER

quote:

Orijinalden alıntı: BackConnect

Geçtiğimiz hafta tatildeydim, benim de cihazım çok fazla ısınıyordu (Razr Maxx) Hatta ekrana dokunurken neredeyse parmağımı yakacak kadar... Açıkcası çok korktum ve araştırdım belli başlı sebepleri şunlar olarak yazıyordu;

1-Çok iyi çekmeyen yerlerde 3G'nin açık olması ve havanın çok sıcak olması
    2-Yüklenen bir uygulamanın işlemciyi fazla zorlaması

Ben ne yaptım? Gerçekten de bulunduğum yerde çok iyi çekmiyordu 3G, bir E'ye düşüyor, bir 3G ye çıkıyordu. Telefonu da yoğun kullanınca ateş gibi oluyordu. Wipe Cache yaptım. Sonra 2G modunda kullandım. Isınma olayı azaldı. Şimdi de İstanbul'a döndüğüm için tekrar aynı şeyi yaşamadım.

@Prof.Matematik, benim cihazım Naxx, herhalde 12 günü falan görmem lazım değil mi? :) Ama en fazla 2 gün falan görmüştüm TABİ TELEFONU KULLANARAK!

Yav arkadaşım siz işi bilmiyorsunuz.Ne wipe mayp yapıcaksız Bende baktım memlekette seninki gibi 3g açıkken deli gibi ısınıyor. Naylona sarıp 5 dakika no-frosta atıyorsun canavar gibi soğuyor. Zaten sürekli bu şekilde kullanıp ısıtmıyorsun telefonu. Birde telefon elden dolayı lekelendikçe sokuyorum muslugun altına yıkıyorum. Tek merak ettiğim bizim köyde sular çok kireçliydi acaba tele zarar verirmi

bende ısındıkça yıkıyorum, 10 dk falan hoparlor çalismiyor ama en azindan soğuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba arkadaşlar bugün biraz buradaki yorimlari okudum ve bazi arkadaşların garanti konusunda sikintiya dustugunu gördüm. Güncelleme nedeniyle İngilizceye donen cihazları mecburen ya iade almak yada sorunu çözmek mecburiyet indeler bu konuda hakkinizi arayin ayni olay benim basimdamda geçti garantiye başvurmadan evvel telefonun menüsünden yardim sekmesine tikladim ve Amerikadaki Motorola müşteri temsilcisine ulastim yazili chat olarak. Bayan haliyle İngilizce yaziyor bende halimi anlatamiyordum sonra yasemin isimli bir türk calisan bagladilar bana durumu anlattim verdiği cevap aynen su; kullandiginiz cihaz Fransaya kayitli siz tr den Satin almisiniz derhal iade edin paranizi isteyin bu cihazi size satmalari yasal değil.

Hepsicburadayi aradim dedimki durum boyle telefonun bu sürümüne tr dil istiyorum yani jb 4.1.2 gönderin halledelim dediler 10 günlük bir bekleyişin ardından cihazim FONOTEL den türkçe jb 4.1.2 olarak geldi. Üstelik root lu :) üstelik garanti dahili ve sorun cikarmadilar. Hakkinizi arayin pes etmeyin yok öyle dava hem Fransa mali telefonu getir tr de SAT sonra yok güncelleme yapmicaktiniz banane karismam de .hic bisey geçmiş değil arkadaşlar hakkinizi arayin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MekanSIzZ_IM -- 24 Temmuz 2013; 23:59:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MekanSIzZ_IM

Merhaba arkadaşlar bugün biraz buradaki yorimlari okudum ve bazi arkadaşların garanti konusunda sikintiya dustugunu gördüm. Güncelleme nedeniyle İngilizceye donen cihazları mecburen ya iade almak yada sorunu çözmek mecburiyet indeler bu konuda hakkinizi arayin ayni olay benim basimdamda geçti garantiye başvurmadan evvel telefonun menüsünden yardim sekmesine tikladim ve Amerikadaki Motorola müşteri temsilcisine ulastim yazili chat olarak. Bayan haliyle İngilizce yaziyor bende halimi anlatamiyordum sonra yasemin isimli bir türk calisan bagladilar bana durumu anlattim verdiği cevap aynen su; kullandiginiz cihaz Fransaya kayitli siz tr den Satin almisiniz derhal iade edin paranizi isteyin bu cihazi size satmalari yasal değil.

Hepsicburadayi aradim dedimki durum boyle telefonun bu sürümüne tr dil istiyorum yani jb 4.1.2 gönderin halledelim dediler 10 günlük bir bekleyişin ardından cihazim FONOTEL den türkçe jb 4.1.2 olarak geldi. Üstelik root lu :) üstelik garanti dahili ve sorun cikarmadilar. Hakkinizi arayin pes etmeyin yok öyle dava hem Fransa mali telefonu getir tr de SAT sonra yok güncelleme yapmicaktiniz banane karismam de .hic bisey geçmiş değil arkadaşlar hakkinizi arayin.

Hocam rica etsem
    Ayarlar > Telefon Hakkında > Sistem sürümü kısmında sürüm numarası ne yazıyor ekran görüntüsü veya yazabilme şansınız varmı?

• Arkadaşlar

Dün Atrix için aldığım Lapdock'u söktüm ve Razr'a takıp kullanmaya başladım. Şimdilik sökülmüş durumda kullanıyorum. İsteyen olursa resmini paylaşırım. Çok keyifli ve Atrix'e göre daha performanslı olarak çalışıyor.

Bu arada Çin Romu ile ilgili tavsiyelerinizi halen bekliyorum.
  • Beyler bu wifi ile güncelleyip ingilizce jb olan rom hangisi
    982.124.14.xt910.retail.en.eu bu mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi french press -- 25 Temmuz 2013; 10:13:20 >
  • quote:

Arkadaşlar,lütfen yardım edin.Telefonu alalı 2 ay oldu.Otomatik güncelleme geldi 4.1.2 ye.Kabul edeyim mi diye burdan sordum cevap veren olmadı.Bizde de eşşeklik araştırma yapmadık.Garanti gitti.Şİmdi telefon ingilizce.Ve telefonun yüzde onunu ancak kullanabiliyorum belkide kuanmıyorum bile.Teknoloji özürlü olmam bir yana buda benim ilk akıllı telefonum.En azından telefonu türkçe ye çevireyim diyorum.Root vs araştırdım biraz ama pek anladım sayılmaz.Şöyle adım adım a türkçe terimlerle yardım edebilirseniz ne yapmam gerektiği hakkında sevinirim.Üstelk benim konumumda olan arkadşlarda vardır.,onlarada yardım olur.

hocam güncelledikten sonra hangi rom oldu ?
    982.124.14.xt910.retail.en.eu bu mudur ?
  • 982.124..xt910 retail.en.au

• quote:

Orijinalden alıntı: french press

quote:

hocam güncelledikten sonra hangi rom oldu ?
    982.124.14.xt910.retail.en.eu bu mudur ?

Garantiye gönder yapsinlar kardeş senin hatan deilki kim olsa gunceller nitekim bende gunceledim ayni olay gönderdim servise türkçe oldu geldi. Baskin olacaksın tavrini net koyacaksin geri adim atmayacaksin niye mağdur olasinki gerekirse hakem heyetine basvur.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilbeyemre

Arkadaşlar

Dün Atrix için aldığım Lapdock'u söktüm ve Razr'a takıp kullanmaya başladım. Şimdilik sökülmüş durumda kullanıyorum. İsteyen olursa resmini paylaşırım. Çok keyifli ve Atrix'e göre daha performanslı olarak çalışıyor.

hocam resimlerini paylasin bende lapdock dusunuyorum.

• Arkadaşlar Sorun yaşayanlar gördüm fakat benim sorunum sanki home tuşu basılı kalmış gibi ana ekrana atıyor yada en son uygulamalar ekranını açıyor böyle bir problem yaşayan var mı? birde telefonu 2.el almıştım geri iade durumunda para bana mı gelir ilk sahibine mi gider acaba bir bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onrbrsaydn

Arkadaşlar Sorun yaşayanlar gördüm fakat benim sorunum sanki home tuşu basılı kalmış gibi ana ekrana atıyor yada en son uygulamalar ekranını açıyor böyle bir problem yaşayan var mı? birde telefonu 2.el almıştım geri iade durumunda para bana mı gelir ilk sahibine mi gider acaba bir bilgisi olan var mı?

iade olmazda teleservise götür baksınlar.
  • quote:

morelocale 2 diye bir uygulama var. googleplayden uygulamaları türkçe indirmeni sağlıyor. bende o şekilde kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fb_caner

Arkadaşlar telefonu hepsiburadadan alalı daha 2 ay falan oldu. Bugün arabadan indiğimde cebimdeki telefonumun ekranının çatladığını gördüm. hoporlörün olduğu yerden çatlak başlıyor. hoparlörün orası baya bir parçalanmış ekranın. Servise nasıl gönderebilirim? normalde istanbulda oturuyorum fakat su an tatildeyim. Birde servis karşılar mı acaba? Ekran durup dururken çatladı düşme falanda yok hiç.

Ebaya gir oradan al ekran telefoncuya yada elinden geloyorsa kendin tak.cok zor bisi degildir..mobilde olmasam ebay linki atardim.kal saglicakla

• quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

quote:

Orijinalden alıntı: fb_caner

Arkadaşlar telefonu hepsiburadadan alalı daha 2 ay falan oldu. Bugün arabadan indiğimde cebimdeki telefonumun ekranının çatladığını gördüm. hoporlörün olduğu yerden çatlak başlıyor. hoparlörün orası baya bir parçalanmış ekranın. Servise nasıl gönderebilirim? normalde istanbulda oturuyorum fakat su an tatildeyim. Birde servis karşılar mı acaba? Ekran durup dururken çatladı düşme falanda yok hiç.

Ebaya gir oradan al ekran telefoncuya yada elinden geloyorsa kendin tak.cok zor bisi degildir..mobilde olmasam ebay linki atardim.kal saglicakla

vallaha sağol ama simdi alırım olmaz falan ugrasmak istemiyorum birde onla. avrupa yakasında bakacagım uyguna yapan yer bulursam yaptırırım artık.

• Olmaz diye birşey yokki.Olmazsa paran ödenmiyor karşı tarafa zaten..Tr de 4 katı fiyatına yaptırırsın.Sadece dış cam çatladıysa 15 dolarmış şimdi baktımda...İçteki ekranda gittiyse o dahabi tuzlu oluyor 100 tl civarı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rbyygt2

quote:

Orijinalden alıntı: ilbeyemre

Arkadaşlar

hocam resimlerini paylasin bende lapdock dusunuyorum.

Hocam Lapdock'la ilgili konu açtım. Dileyen oradan inceleyebilir.

Atrix Lapdock'unu Razr'da kullanma

• Ayrıca bu gün Motorola ile yaptığım yazışmayı aşağıya ekliyorum. 4.2.2 ile ilgili talepte bulundum. Sizlerde bunun gibi talepte bulunursanız fazydası olabilir.

Response Via Email (Yasemin) 26/07/2013 11.36 PM
    Musteri referans numarasi: X

Merhaba X Bey,

Turkiye'deki cihazlarin bu guncellemeyi alacagina dair resmi bir aciklama yok fakat talep ve gorusleriniz ilgili departmanlar tarafindan gorulecektir. Tesekkur ederiz.

Diger sorulariniz icin lutfen bize ulasmaktan cekinmeyiniz. Gelecekteki sorularinizda size en iyi hizmeti verebilmemiz adina lutfen referans numaranizi kullaniniz.

Saygilarimizla,

Yasemin
    Motorola Mobilite
    Customer By Web Form () 26/07/2013 06.07 PM
    Merhabalar,

Bilindiği üzere Motorola Razr modeli için Türkiye'ye 4.1 jelly bean yayınlamadı. Şimdi okuduğum haberlerde Razr'ı 4.2.2 yükseltme listesine alınacağını okudum. Acaba Türkiye cihazları bu güncellemeye alınacak mı? Bu konuda bir talepte bulunmak istiyorum. Türkiyede insanlar 4.1 sürümünü kullanabilmek için başka ülkeler için verdiğiniz güncellemeleri telefonlarına yükleyip Telefonlarını garanti kapsamından çıkarıyorlar. Bu da çeşitli mağduriyetler yaratıyor ve bu da sizin marka değerinizi ve saygınlığınızı düşürüyor. Şuan belki Türkiye pazarında etkin bir şekilde yer almıyorsunuz ancak Türkiye'ye geri dönmek istediğinizde bunlar size olumsuz olarak yansıyacaktır. Bu mağduriyeti ortadan kaldırmak ve gelecekteki pazarınızı kaybetmemek adına bu güncellemeyi Türkiye cihazlarına da sunmanızı talep ediyorum.
    İlginiz için şimdiden teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 280281282283284
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.