Şimdi Ara

--- Motorola Droid Razr xt-910 ANAKONU --- (284. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.609
Cevap
37
Favori
283.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 282283284285286
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar motoroladan bugun cevap geldi, biz sizin isteklerinizi iletmek icin burdayiz 4.2 guncellemesinin turkiyeye gelmesi konusunu motorola yonetimine ilettiklerini soylediler. motorolanin onlari geri cevirmeyecegi konusunda emin olduklarini ve guncellemenin gelebilecegini soylediler. sanirim cabalarimiz bosa cikmayacak gibi gozukuyor ugrasmaya devam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rbyygt2

arkadaslar motoroladan bugun cevap geldi, biz sizin isteklerinizi iletmek icin burdayiz 4.2 guncellemesinin turkiyeye gelmesi konusunu motorola yonetimine ilettiklerini soylediler. motorolanin onlari geri cevirmeyecegi konusunda emin olduklarini ve guncellemenin gelebilecegini soylediler. sanirim cabalarimiz bosa cikmayacak gibi gozukuyor ugrasmaya devam

ben de attim insallah yeni güncelleme alacak telefonlarimiz

• quote:

arkadaslar motoroladan bugun cevap geldi, biz sizin isteklerinizi iletmek icin burdayiz 4.2 guncellemesinin turkiyeye gelmesi konusunu motorola yonetimine ilettiklerini soylediler. motorolanin onlari geri cevirmeyecegi konusunda emin olduklarini ve guncellemenin gelebilecegini soylediler. sanirim cabalarimiz bosa cikmayacak gibi gozukuyor ugrasmaya devam

Hobaaaa, 4.0'dan direkt olarak 4.2'ye geçerse bomba olur bizim telefonlar.
  • quote:

mesajın orjinalini gösterebilir misiniz? türkiye de 4.1 alamazken 4.2 almak bana pek inandırıcı gelmedi doğrusu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: warcry144

quote:

mesajın orjinalini gösterebilir misiniz? türkiye de 4.1 alamazken 4.2 almak bana pek inandırıcı gelmedi doğrusu...

bilgisayara geçince orjinalini gosteririm. bende cok tesekkur ettim yardimlari icin motorolayi ovup durdum

• quote:

Orijinalden alıntı: canr

quote:

Sayin Musterimiz,

Turkiye cihazlarinin bu guncellemeyi alisina dair bir plan olmadigini tekrarlamak zorundayim fakat yorum ve gorusleriniz icin cok tesekkur ederiz.

Diger sorulariniz icin lutfen bize ulasmaktan cekinmeyiniz. Gelecekteki sorularinizda size en iyi hizmeti verebilmemiz adina lutfen referans numaranizi kullaniniz.

Saygilarimizla,

Yasemin Motorola Mobilite

• quote:

quote:

quote:

Sayin Musterimiz,

Turkiye cihazlarinin bu guncellemeyi alisina dair bir plan olmadigini tekrarlamak zorundayim fakat yorum ve gorusleriniz icin cok tesekkur ederiz.

Diger sorulariniz icin lutfen bize ulasmaktan cekinmeyiniz. Gelecekteki sorularinizda size en iyi hizmeti verebilmemiz adina lutfen referans numaranizi kullaniniz.

Saygilarimizla,

Yasemin Motorola Mobilite

sitem dolu bir mesaj daha gönderdim. artık getirecekleri varsa da vermezler güncellemeyi

• EMEA bolgesi genelinde guncellemeyi sadece Fransa, Ingiltere ve Almanya icin uretilmis Razr'lar almis bulunmaktadir ve bu Marketing Departmaninin nihai bir karari olarak aktarildi.

cevap bu yönde. bu ülkelerde bizim kadar kullanici var midir

• canr C kullanıcısına yanıt
    Bu cevap 4.1 için miydi yoksa 4.2.2 için mi? Çünkü benimle olan yazışmasında 4.2.2 ile ilgili bu yönde resmi bir karar bulunmadığını söylemişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilbeyemre -- 31 Temmuz 2013; 17:20:07 >
  • bana gelen cevapta şuydu :

Merhaba Yigit Bey,

E-mailiniz icin cok tesekkur ederiz. Bizler burada sizin dusunceleriniz, isteklerinizi gerekli birimlere iletmek icin buradayiz. Motorola isteklerinizi degerlendirmeye alacaktir. Istekleriniz iletildi Yigit Bey.

Saygilarimizla,

Sevgul

banada böyle dediler attıgınız mesaja bağlı olarak cevap veriyorlar. siz bunlara motorola yönetimine 4.2 güncellemesinin türkiyeye getirilmesi gerektiğini bi çok kişinin bunu istediğini marka değerinin düşmemesi için bunu yapmaları gerektiğini söyleyin benim gibi, hepimiz bir olursak iletirler motorolada bizi geri çevirmez. bizim konuştuğumuz motorola yönetimi değil onların sadece aracısı bizim isteklerimizi iletiyorlar bide bilgi falan veriyorlar. sert olmayın kibar olun tatlı dil neler yaptırıyor bakın

• quote:

Orijinalden alıntı: ilbeyemre

Bu cevap 4.1 için miydi yoksa 4.2.2 için mi? Çünkü benimle olan yazışmasında 4.2.2 ile ilgili bu yönde resmi bir karar bulunmadığını söylemişti.

4.2.2 ile ilgili yazmistim ancak umut yok gibi

• CyonagenMod 10,1,2 stable AKARR... Gayet güzel tavsiye edilir. istediğiniz bir tane de tema atın mesela lg optimus G nin veya galaxy s4 ün temasını sonra çok iyi ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: anticor

CyonagenMod 10,1,2 stable AKARR... Gayet güzel tavsiye edilir. istediğiniz bir tane de tema atın mesela lg optimus G nin veya galaxy s4 ün temasını sonra çok iyi ya

tema işini seviyorsan bir de Avatar Romu dene. pişman olmazsın :)
  • bana motorola dan gelen cevapta şu; Resmen başından savmış beni. bizde biliyoruz ordan bakmayı.

gelmeyecekse gelmeyecek desinler bende ona göre artık motorola almam, aldırtmam...

Merhaba,

Email'iniz icin tesekkur ederiz. Razr'in guncelleme almasi yonunde su ana kadar resmi bir aciklama yok. En dogru ve guncel bilgiye ulasmaniz icin asagidaki link'i kullanmanizi tavsiye ederiz:

https://motorola-global-en-roe.custhelp.com/app/software-upgrade-news/g_id/1995

Saygilarimizla,

Yasemin
    Motorola Mobilite

• quote:

Orijinalden alıntı: accaip

bana motorola dan gelen cevapta şu; Resmen başından savmış beni. bizde biliyoruz ordan bakmayı.

gelmeyecekse gelmeyecek desinler bende ona göre artık motorola almam, aldırtmam...

Merhaba,

Email'iniz icin tesekkur ederiz. Razr'in guncelleme almasi yonunde su ana kadar resmi bir aciklama yok. En dogru ve guncel bilgiye ulasmaniz icin asagidaki link'i kullanmanizi tavsiye ederiz:

https://motorola-global-en-roe.custhelp.com/app/software-upgrade-news/g_id/1995

Saygilarimizla,

Yasemin
    Motorola Mobilite

evet yasemin gelmeyecegini söylüyor maalesef. bir umut kirintisi bile yok

• quote:

Orijinalden alıntı: anticor

CyonagenMod 10,1,2 stable AKARR... Gayet güzel tavsiye edilir. istediğiniz bir tane de tema atın mesela lg optimus G nin veya galaxy s4 ün temasını sonra çok iyi ya

birader, bir önceki sürümde kamera problemi(video kayıt ) vardı ve bir kaç problem daha vardı sanırım ama hatırlayamadım onları şimdi...

bunda herhangi bir problem var mı göze çarpan? tamamen stabil çalışıyor mu?

ayrıca 4.0.4 rootsuz cihaza, CyonagenMod kurulum için izleyeceğim adımları anlatan bir kaynak var mıdır?
    veya sen yardımcı olabilir misin?

• youtube izlerken veya dinlerken telefondaki diğer uygulamaları calistirmak mümkün olmuyor bunu saglayan bir program var mi

• benimde motorola ile ilgili görüşmelerim şöyle geçti sizde şunlara benzer bişeyler iletin belki yardımı olur...

ilk bu :

iyi günler. Ben xt910 cihazı hakkında sizden bir ricada bulanacaktım..
    > Bilindiği üzere Türkiye cihazları 4.1 jb güncellemesini almadı ve bir çok
    > insan bu güncellemeyi diğer yöntemlerle yükledi tabi garantisi iptal oldu
    > servisle ilgili sıkıntılar yaşandı, 4.1 jb romlarında orjinal Türkçe
    > versiyon olanı var bu neden Türkiyeye verilmedi ? Çok severek aldığım
    > cihazımdab soğutmaktasnız gerçekten motorola markasını severim ancak
    > telefonum eskidiğinde tekrar bi motorola almayı bu güncellemeler ve
    > Türkiyeye gösterilmeyen ilgi yüzünden düşünmüyorum bir çok kişide benimle
    > aynı fikirde. xt910 razrin diğer ülkelerde 4.2 güncellemesini alacağını
    > duydum bunu Türkiyeyede verirseniz eğerki marka değeriniz gerçekten
    > yükselecek bi çok kişi maduruyetten kurtulacaktır.. bunu tekrar tekrar
    > düşünmenizi temenni ederim. Sonuna kadar motorola.. iyi günler.

gelen cevap :
    Oncelikle Motorola ile ilgili guzel dusunceleriniz icin size cok tesekkur
    > etmek isterim. Sizinde belirttiginiz gibi, RAZR modelimiz sadece belirli
    > ulkerde JB guncellemesini aldi, maalesef Turkiye bu ulkelerin arasinda
    > degil. Diger guncellemelerle ilgili su ana kadar Motorola resmen bir
    > aciklamada bulunmadi. Asagida linkten guncellemeleri takip edebilirsiniz;

sonra bu :

Peki siz Türkiyenin 4.2 güncellemesi alması konusunda bişeyler
    yapamazmısınız? Çünkü gerçekten neredeyse tüm razr kullanıcıları madur
    durumda ve güncelleme istiyor. Gerçekten güncelleme konusunda Türkiyeye
    destek vermeye devam ederse ben dahil bir çok kişinin yeni alacağı
    telefonlar motorola olacaktır. Kalite, tasarım konusunda 1 numara
    olduğunuzu belirtmek ister, güncelleme konusunda yardımcı olmanızı rica
    ederim.

gelen cevap :

E-mailiniz icin cok tesekkur ederiz. Bizler burada sizin dusunceleriniz, isteklerinizi gerekli birimlere iletmek icin buradayiz. Motorola isteklerinizi degerlendirmeye alacaktir. Istekleriniz iletildi Yigit Bey.

en sonda teşekkür falan ettim. bir çok kişide böyle yaparsa geri döneceklerini sanmıyorum. sonuçta Türkiyeyi her ne kadar umursamasalarsada bi marka değeri ve bir çok kullanıcısı var..

• bu arada beterin beteri var portekiz 2.3 te kalmış :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcreis

youtube izlerken veya dinlerken telefondaki diğer uygulamaları calistirmak mümkün olmuyor bunu saglayan bir program var mi

Modlanmis youtube uygulamasi oluyor bir bakın derim.

• 
Sayfa: önceki 282283284285286
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.