Şimdi Ara

--- Motorola Droid Razr xt-910 ANAKONU --- (281. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.609
Cevap
37
Favori
283.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 279280281282283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • galeri uygulaması olarak quickpic tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zerosoap

quote:

Orijinalden alıntı: holyjohn

Telefonum rootluydu. Kamerasını sevmediğim için dondurmuştum. Başka bir kamera ve galeri uygulaması yüklemiştim. Fabrika ayarlarına çevirdiğimde orijinal kamera ve galeri uygulamaları yoktu. Dondurulmuş bile değildi. Yüklü değildi. Eski Xperia Arc telefonumda hiç böyle bir olay yaşamamıştım. Ben hiçbir orijinal uygulama silmem, dondururum. Herneyse, zaten sevmiyordum onları. Düzgün çalışan kamera ve galeri uygulaması bilen varsa söylerse çok memnun kalırım.

snap camera gayet iyi galeri uygulamasıda güzeldir
    ayrıca nexus 4 camera uygulaması çıkmıştı ben denedim ama yükleyemedim belki sen yüklersin http://d-h.st/jky

Çok teşekkür ederim kardeşim. Galeri de kamera da sade ve çok kullanışlı. Snap kamerasından çok daha iyi geldi bana kalitesi. Telefonla da uyuşuyor baya. Xperia Arc'taki kaliteyi şimdi yakalayabildim oh :D

• Servisten bana gelen iki resim. Servisi aramadan sizlere de bi sorayım dedim. Normal telefoncuya götürsem iflah olur mu bu telefon, anlayan var mı? Öbür türlü 400-500 TL kitleyecekler en az.

--- Motorola Droid Razr xt-910 ANAKONU --- --- Motorola Droid Razr xt-910 ANAKONU ---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Something -- 18 Temmuz 2013; 13:53:05 >

• Something kullanıcısına yanıt
    Normal telefoncuya değil de bu tip telefonlarda uzmanlaşmış telefoncular var onlara götürdükten sonra her türlü yaparlar. Sirkeci-Doğubank-Tahtakale civarındaki telefoncularda yaptırabilirsin. Arızanın tam olarak ne olduğunu bilmiyorum ama... Gördüğüm kadarıyla titreşim motoru bozuk galiba. Bir de oksitlenme türü bir şey var. 100-150 liradan fazla bir masraf çıkaracaklarını sanmıyorum.
  • Evet, 2-3 sn kadar denize girdim telefonla oksitlenme o yüzden, başka bir sorunu yok ama sıvı temasıyla bir çok sorun oluşmuş da olabilir. Umarım dediğiniz gibi o civarlarda bir masrafla kurtarılabilir cihaz.
  • iyi günler. yardımlarınıza ihtiyacım var. 1 adet razr xt910 um var vatan computer den alınma ve su an 4.0.4 ics orjinal haliyle duruyor. ekranin ve bataryanin 3-5 dakikalık internet gezinmesinden veya oyundan sonra aşırı ısınma sebebiyle servise gönderdim. servis herhangi bir ısınma tespit edemedi ve cihazı aynen geri gönderdi. kullanıcı uygulama sebepli ısınma olabilir diye arıza formuna yazmışlar. googleplay den telefon termometresi kurarak ısıyı ölçtüm ve 50 derecelik termometrede 47 dereceyi gösterip tehlike uyarısı verdi (6-7 dakikalık internet gezinmesinden sonra). telefon sanki fırından yeni çıkmış gibi oluyor. bu ölçüm degeri normalmidir anormalmidir tam olarak bilemiyorum. ölçüme ne kadar güvenilir onu da bilemiyorum. ne yapmamı önerirsiniz ? sağlıklı ölçüm yapabileceğim bir yöntem varmıdır, tekrar servise göndermeliyim, göndermem gerekiyorsa bu problem ile ilgilenmeleri için ne yapmam gerekir ? yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• ben cpu-z programıyla kontrol ediyorum sıcaklığı ara sıra. normal kullanım sırasında 29-30 derece arası sıcaklık. bazen uzun süre oyun oynayınca veya özellikle 3g ile internette takıldığımda 43-44 derece gördüm ama 47 dereceye o kadar kısa sürede ulaşması normal gözükmüyor. bence ölçüm yaptığınız programın ekran görüntülerini alın ve o şekilde gönderin servise. hatta video çekip bile gönderebilirsiniz.
  • Biliyorum bana kızacaksınız ama xt910'un son batarya performansı:
    6 gün 7 saat 6 dakika 7 saniye...

--- Motorola Droid Razr xt-910 ANAKONU ---

• freeze-bee kullanıcısına yanıt
    ilginiz için teşekkür ederim. cpu-z programını deneyeceğim. ekran görünütüsünü alacağım. sizin kendi cihazınızı uzun süre kullanımdan sonra 43-44 derece oluyor demişsiniz, uzun süreden kastınız kaç dakika ortalama ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Matematik

Biliyorum bana kızacaksınız ama xt910'un son batarya performansı:

• rica ederim, 3g açık ve aynı anda oyun oynarsam ortalama yarım saat içinde 43-44 dereceye çıkıyor.
  • Güzel adamım
  • Geçtiğimiz hafta tatildeydim, benim de cihazım çok fazla ısınıyordu (Razr Maxx) Hatta ekrana dokunurken neredeyse parmağımı yakacak kadar... Açıkcası çok korktum ve araştırdım belli başlı sebepleri şunlar olarak yazıyordu;

1-Çok iyi çekmeyen yerlerde 3G'nin açık olması ve havanın çok sıcak olması
    2-Yüklenen bir uygulamanın işlemciyi fazla zorlaması

Ben ne yaptım? Gerçekten de bulunduğum yerde çok iyi çekmiyordu 3G, bir E'ye düşüyor, bir 3G ye çıkıyordu. Telefonu da yoğun kullanınca ateş gibi oluyordu. Wipe Cache yaptım. Sonra 2G modunda kullandım. Isınma olayı azaldı. Şimdi de İstanbul'a döndüğüm için tekrar aynı şeyi yaşamadım.

@Prof.Matematik, benim cihazım Naxx, herhalde 12 günü falan görmem lazım değil mi? :) Ama en fazla 2 gün falan görmüştüm TABİ TELEFONU KULLANARAK!
  • Swype'ın deneme sürümünü kullanıyorum. Bayağı kaliteli hale gelmiş son sürümü ile. Swiftkey gibi olmuş. Fiyatı da gayet uygun. 99 cent.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercan Ç. -- 21 Temmuz 2013; 4:17:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Matematik

Biliyorum bana kızacaksınız ama xt910'un son batarya performansı:

Beyler Prof. telefonu yastık altı yapmış

• BackConnect kullanıcısına yanıt
    mesajınızı okuduktan ve son bir kaç gündür yaptığım denemelerden sonra geriye yönelik düşününce gerçekten de şebeke sıkıntısı olan yerde ısınma konusunun daha fazla olduğunu anladım.
    dün yarım saat fast racing oynadım (sırf ısınmayı denemek için) 43-44 derecelerde kaldı. fakat bahsettiğiniz 2. madde ile ilgilide şüphelerim var özellikle dolphin ile internette gezinirken
    ısınma sorunu olduğunu düşünüyorum. diğer tarayıcılarla da denedikten sonra bunu daha net söyleyebilirim heralde. ilgi ve bilgileriniz için teşekkürler.
  • arkadaşlar sormak istediğim diğer bi konu daha var. benim telefon da ics var. 672.180.41.xt910.nonefigretail.en.eu yüklü. şimdi ben herhangi bir custom rom u yüklesem daha sonra servislik bir problem olduğunda, servise göndermem gerektiğinde tekrar aynı nonefigretail.en.eu " yu nerden bulabilirim, biraz araştırdım 672.180.... yazmama rağmen "Blur_Version.651.167.26.XT910.Retail.en.EU.zip" bunu buluyor. aynı rom u bulup servise göndersem garanti konusunda sıkıntı olmaz heralde dimi ?
  • Beyler merhaba razrda internet radyosu bağlantı hatası veriyor, bağlantıda sorun yok. Çözümünü bilen var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar,lütfen yardım edin.Telefonu alalı 2 ay oldu.Otomatik güncelleme geldi 4.1.2 ye.Kabul edeyim mi diye burdan sordum cevap veren olmadı.Bizde de eşşeklik araştırma yapmadık.Garanti gitti.Şİmdi telefon ingilizce.Ve telefonun yüzde onunu ancak kullanabiliyorum belkide kuanmıyorum bile.Teknoloji özürlü olmam bir yana buda benim ilk akıllı telefonum.En azından telefonu türkçe ye çevireyim diyorum.Root vs araştırdım biraz ama pek anladım sayılmaz.Şöyle adım adım a türkçe terimlerle yardım edebilirseniz ne yapmam gerektiği hakkında sevinirim.Üstelk benim konumumda olan arkadşlarda vardır.,onlarada yardım olur.
  • hocam garantinizin gittiğini düşünmeyin, sizin yerinizde olsam telefonu servise götürür veya aldığım yeri arar, durumu açıklar türkçe ics yüklenmesini talep ederim, garanti dışı falan derlerse de tüketici hakem heyetine başvururum.siz herhangi bir illegal yazılım yüklemediniz telefona sadece gelen resmi güncellemeyi yüklediniz. haksız bulunma gibi bir ihtimaliniz yok.
  • 
Sayfa: önceki 279280281282283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.