Şimdi Ara

--- Motorola Droid Razr xt-910 ANAKONU --- (280. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.609
Cevap
37
Favori
283.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 278279280281282
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fb_caner

quote:

Orijinalden alıntı: french press

quote:

Arkadaşlar telefonu hepsiburadadan alalı daha 2 ay falan oldu. Bugün arabadan indiğimde cebimdeki telefonumun ekranının çatladığını gördüm. hoporlörün olduğu yerden çatlak başlıyor. hoparlörün orası baya bir parçalanmış ekranın. Servise nasıl gönderebilirim? normalde istanbulda oturuyorum fakat su an tatildeyim. Birde servis karşılar mı acaba? Ekran durup dururken çatladı düşme falanda yok hiç.

Teleservice verin telefonu 250 TL ye değiştiriyorlar ekranı

daha taksidini ödemeye baslamadım ya lanet olsun nerden bulaştım. s3 alcaktım gidip 860 tl vrip bunu aldım. düşüp kırılsa birşey demieceğim. cebimde nasıl kırıldı onu anlamadım. gorillas cam diyorlar birde. hoporlörün oldugu yerde ekranın üstünde kırık var ama çatlak ekranın ortasına gidiyor. 3 - 4 ince çatlak var ekranın yarısına kadar. kullanabiliyorum su an ekranı. çatlaklar alttan gidiyor. istanbula dönene kadar böyle idare etcem artık. servise gönderem artk bakalım. eğer servis karşılamazsa, uygun bir tamir yapan yer bilen var mı acaba istanbul'da?

hayır köşebaşı telefoncularda yaptıramazsınız çünkü apple gibi samsung gibi populer cihaz olmadığı için ellerinde ekran yoktur olsa bile servisten daha fazla fiyat verirler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: anticor

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: french press

quote:

Arkadaşlar telefonu hepsiburadadan alalı daha 2 ay falan oldu. Bugün arabadan indiğimde cebimdeki telefonumun ekranının çatladığını gördüm. hoporlörün olduğu yerden çatlak başlıyor. hoparlörün orası baya bir parçalanmış ekranın. Servise nasıl gönderebilirim? normalde istanbulda oturuyorum fakat su an tatildeyim. Birde servis karşılar mı acaba? Ekran durup dururken çatladı düşme falanda yok hiç.

Teleservice verin telefonu 250 TL ye değiştiriyorlar ekranı

daha taksidini ödemeye baslamadım ya lanet olsun nerden bulaştım. s3 alcaktım gidip 860 tl vrip bunu aldım. düşüp kırılsa birşey demieceğim. cebimde nasıl kırıldı onu anlamadım. gorillas cam diyorlar birde. hoporlörün oldugu yerde ekranın üstünde kırık var ama çatlak ekranın ortasına gidiyor. 3 - 4 ince çatlak var ekranın yarısına kadar. kullanabiliyorum su an ekranı. çatlaklar alttan gidiyor. istanbula dönene kadar böyle idare etcem artık. servise gönderem artk bakalım. eğer servis karşılamazsa, uygun bir tamir yapan yer bilen var mı acaba istanbul'da?

Ekranı kullanabiliyorsan ekran çatlamamış sadece dokunmatik panel çatlamış. o da ebay.com sitesinde yaklaşık 20 dolar kargo ücretsiz fiyatı var. kendin değiştirebilirsen 20 dolara patlar sana.
     --- Motorola Droid Razr xt-910 ANAKONU --- şekildeki gibi. dokunmatikte hiçbir sıkıntı yok. hopörlörün olduğu yerde hasar cok işte. nasıl değiştirebilirim ki?

dokunmatik panel ile ekran birbirine birleşik ayırmanız mümkün değil mecbur tümden değişecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi french press -- 12 Temmuz 2013; 9:07:22 >

• french press kullanıcısına yanıt
    İNCELE
  • quote:

Orijinalden alıntı: anticor

İNCELE

EVET İNCELEDİM
    orda da denmiş takabiliyorsanız ekrandan ayırıp takın diye ..bu işler öyle iki civata sökmeye benzemiyor
  • french press kullanıcısına yanıt
    Açıkçası öyle :) el beceriniz varsa ( kendinize güvenebiliyorsanız çok ucuza gelir ama yapamam diyorsanız komple değişecek :) garantiye göndersen zaten 250-300 daha fazla belki isterler. Ama bence bir alıp deneyin. Arasında belki 2-3 toz kalabilir takarken ekran ve dokunmatik arasında. Ama tozsuz biryerde( Banyo olabilir ) denerseniz ve elinizde yatkınsa. alıp denemekte fayda var. zarara gireceğiniz 35-40 tl ama yapabilirseniz 250-300 tl kar kalır :) SOnuç: Garantiye gönderirseniz zaten ekranı değiştirecektir komple- Ama siz yaparsanız( Yapabilirseniz ) 20 dolar civarı masraf.( Yok yanlış yaptınız ekran zaten gitmiş olur :). bana kalsa ben 20 dolara göze alırdım. denerdim. ekranda sorun yok çünkü.
  • Dostum kendin yapamıyorsan da parçayı kendin al 20 dolara. Ardından bildiğin kaliteli bir tamirci varsa ver yapsın 20-30 lira işçilik ücreti alır altı üstü... İstanbul'da oturuyorsan Sirkeci, Tahtakale civarında gezin 20 dolardan ucuza dahi bulabilirsin ekranı. Ekranı değiştirmek için gerekli olan plastik tamir kitleri var onlar da 2-3 dolar civarında... Dediğim gibi kendin yapamıyorsan da gir bir telefoncuya 1 saatte ekranı değiştirirler maksimum 70-80 lirayla kalkarsın bu külfetin altından.
  • anticor kullanıcısına yanıt
    vallaha pek anlamam ben o işlerden. tatildeyim su an bir 15 gün falan daha böyle kullanıcam sonra istanbula döndügümde bakacağım artık. yakınmış teleservis zaten bana. götürürüm bakarsın garanti karşılar. belli olmaz. yoksada tahtakale falan bakacağım arkadaş demiş.
  • teşekkürler. garanti karşılamazsa giderim o taraflara. ama bizim telefonun parçaları bulunur mu ki acaba oralarda? cok kullanılan bir telefon değil sonuçta
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainbow05

motorola konusunda kolay yolla root konusunu ile root yapayım dedim ama remote storage diye birşey benim telefonda nasıl olur bu iş çözemedim

Yardim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: titta

Telefonu garantiye gönderdim, ekran bozulmuştu yapıp yolladılar. Hala sıkıntılarım devam ediyor telefon inadına SMS almıyor adeta. Burada 128 kb al düzelir diyenler var, Vodafone'a gittim bizde yok öyle bişey 128 kb-64kb farketmiyor diyorlar. Yani 128 kb olayı yalan kime sorsam sms sorunu yaşıyor.

Hadi ona alıştım tek isteğim resimdeki gibi bildirim çubuğu. Bunu nasıl yapabilirim root'tur vb. olaylara girmeden?

--- Motorola Droid Razr xt-910 ANAKONU ---

Arkadaş notification toggle diye bir programla buldum ben çareyi, bence ötekinden bile güzel, birsürüde ayar eklenebiliyo...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

teşekkürler. garanti karşılamazsa giderim o taraflara. ama bizim telefonun parçaları bulunur mu ki acaba oralarda? cok kullanılan bir telefon değil sonuçta

Yıldız Han var büyük ihtimal bulabilirsin. Eğer Yıldız Han'da yok ise çevrede birkaç han daha var oralara da bakmanı tavsiye ederim. Hanların dışında direkt gsm parçaları satan bir dünya gsm market var oralara da bak derim.
  • Merhaba arkadaşlar

internetten alabileceğim (gittigidiyor, sanalpazar vs.) kullanışlı bir kılıf arıyorum. kullandığınız veya tavsiye edebileceğiniz bir kılıf modeli var mı?
  • Telefonum rootluydu. Kamerasını sevmediğim için dondurmuştum. Başka bir kamera ve galeri uygulaması yüklemiştim. Fabrika ayarlarına çevirdiğimde orijinal kamera ve galeri uygulamaları yoktu. Dondurulmuş bile değildi. Yüklü değildi. Eski Xperia Arc telefonumda hiç böyle bir olay yaşamamıştım. Ben hiçbir orijinal uygulama silmem, dondururum. Herneyse, zaten sevmiyordum onları. Düzgün çalışan kamera ve galeri uygulaması bilen varsa söylerse çok memnun kalırım.
  • S.a Akradaşlar burası yerimi Bilmiyorum Ama Bi yardımcı Olurmusunuz...samsung ace 5830i ye and...4.1 yukledım...su menünün altında ana menüye ve menüye ayrıca sms yazma olan kısa yol var ya ben oraya arama ekranı ve rehberı eklemek ıstıyom nasıl yapa bılırım...wigetlerin oldugu ana ekrana degıl alt satırdakıne bı yardımcı olurmusunuz allah rızası ıcın..simdiden tşk ler
  • yok mu yardımcı olacak bi arkadas ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: holyjohn

Telefonum rootluydu. Kamerasını sevmediğim için dondurmuştum. Başka bir kamera ve galeri uygulaması yüklemiştim. Fabrika ayarlarına çevirdiğimde orijinal kamera ve galeri uygulamaları yoktu. Dondurulmuş bile değildi. Yüklü değildi. Eski Xperia Arc telefonumda hiç böyle bir olay yaşamamıştım. Ben hiçbir orijinal uygulama silmem, dondururum. Herneyse, zaten sevmiyordum onları. Düzgün çalışan kamera ve galeri uygulaması bilen varsa söylerse çok memnun kalırım.

snap camera gayet iyi galeri uygulamasıda güzeldir
    ayrıca nexus 4 camera uygulaması çıkmıştı ben denedim ama yükleyemedim belki sen yüklersin http://d-h.st/jky

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zerosoap -- 16 Temmuz 2013; 20:53:47 >

• bide bana yardımcı olsanız ?? [simage]http://i44.tinypic.com/11qh5xx.jpg [/simage] yuvarlak ıcıne aldıgım yerde sadece benım msj la menü butunu gorunuyo buraya rehberle arama tuslarını nasıl ekleye bılırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memo__ -- 16 Temmuz 2013; 20:57:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: memo__

bide bana yardımcı olsanız ?? [simage]http://i44.tinypic.com/11qh5xx.jpg [/simage] yuvarlak ıcıne aldıgım yerde sadece benım msj la menü butunu gorunuyo buraya rehberle arama tuslarını nasıl ekleye bılırım

menüden sürükle bırak yap
  • warcry144 kullanıcısına yanıt
    onu sormamısdım ama sonunda buldum :D yinede tşk...menuden duzenleye gelıyoz hatta menudekı ıkonları bıle sıralaya bılıyomusuz androidde daha yenıyım...omnia i900 kullanıyodum oda mutişdi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: memo__

onu sormamısdım ama sonunda buldum :D yinede tşk...menuden duzenleye gelıyoz hatta menudekı ıkonları bıle sıralaya bılıyomusuz androidde daha yenıyım...omnia i900 kullanıyodum oda mutişdi :)

sıralamayı nasıl yaptınız
  • 
Sayfa: önceki 278279280281282
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.