Şimdi Ara

--- Motorola Droid Razr xt-910 ANAKONU --- (104. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.609
Cevap
37
Favori
283.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sweeney90

arkdasla telefon sarjdayken tuşkilidinde dokuyu girerken arada sırada istemedğim desen oluşuoyor boyle bı sorun var mı sızdede bi de ilk masaüstunde temaları değiştirrken ışık dalgalanması oluoyor bu sizlerde var mı?

Şarjdayken ara sıra sapıtabilir. ışık dalgalanması yok bende şahsen..
  • tesekkur boyle idare edeym bi sıkıntı dha cıkarsa garantıye yollarm.
  • arkadaşlar ışık sizmasi arkadan aydinlatmali sistemlerde olur.led yada LCD gibi.amoledde arkada bir aydınlatıcı floresan yada led yoktur.her piksel aynı plasma tvlerdeki gibi kendi ışığını kendi üretir. şu ışık sizmasi olayı sağ alt çerçevede aşağı doğru. aktiginizda görülen iğne ucu kadar bir parildamadir razrda. yoksa ekranda ışık sizmasi bilsigim kadari Ileana olamaz.oh parildamada ekranla alakali degil orada ekran Cama Tam temas etmemiş arkadaki donanıma ait bir led büyük ihtimal hayırlı gunler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fransa'da birine ota ile jellybean gelmiş yakında bize de gelir.
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2089455
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senbonzaku®a

Şu cihazda ne ışık sızması, ne tuhaf lekeler ne de başka bir sorun yaşamadım aldığım günden bu yana. Şikayetci olduğum tek konu var o da bazen kulaklık kullandıktan sonra çıkartsam bile hoparlör aktif olmuyor, ya telefonu kapatıp açmak gerekiyor yada yeniden kulaklığı takıp çıkartmak gerekiyor.

Al benden de o kadar

Kulaklık sorunu yok bende hiç takıp denemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApoCaLYpSe_35 -- 22 Şubat 2013; 15:51:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

arkadaşlar ışık sizmasi arkadan aydinlatmali sistemlerde olur.led yada LCD gibi.amoledde arkada bir aydınlatıcı floresan yada led yoktur.her piksel aynı plasma tvlerdeki gibi kendi ışığını kendi üretir. şu ışık sizmasi olayı sağ alt çerçevede aşağı doğru. aktiginizda görülen iğne ucu kadar bir parildamadir razrda. yoksa ekranda ışık sizmasi bilsigim kadari Ileana olamaz.oh parildamada ekranla alakali degil orada ekran Cama Tam temas etmemiş arkadaki donanıma ait bir led büyük ihtimal hayırlı gunler

• quote:

Orijinalden alıntı: gokturk010

Evet arkadaşlar,
    bir süredir login olmadan okuyordum bugün buraya birşeyler yazmaya karar verdim ve şifremi yeniledim. Bazılarınız bilir 43 yaşında bilişim personeliyim. Her neyse. Daha önce defy mini incelememi youtube'a koymuştum hatırlarsanız. Defy mini yi birine hediye ettiğim için fiyat da uygun olduğundan razr 910 aldım.

Aldıktan sonra 3-4 gün 2.3.6 ile kullandım sonra ICS'e geçtim. Bence fark büyük. Gerek hız gerek görsellik gerekse bazı arayüz kolaylıkları çok değişik. herkes geçmeli.

Ürünü VATAN dan krdi kartı ile mağazadan aldım. Herhangi bir açma kontrol etme yapmadım. Aldım çıktım. Eve geldim taktım herhangi bir arıza ışık sızması leke ölü nokta yok. Bence bu meseleler sadece problemli olanlar buraya yazdığı, diğerleri pek yazmadığı için görülmüyor. Motorolacılar benim gibi pimpirikli olduğu için en ufak şeyde forumlarda paylaşıyoruz. Bir galaksi s3 mini kullanıcısı muhtemelen çok pimpirikli (!) ve tekno meraklısı olmadığından (içlerinde vardır ama ana çoğunluk sıradna kullanıcı, bayii önerisi ile telefon alıyor geçiyor, internet hesabı bile kullanmıyor) sorunlar yok gibi hissediliyor.

Daha sonra hızımı alamadım ABD den VEHICLE NAVİGATION DOCK ve iki ayrı kılıf (birisi ince diğeri rugged iri kocaman birşey) aldım. Öncelikle söylemeliyim vehicle dock inanılmaz birşey. Türkiye'de olmaması büyük eksiklik. Araç programı otomatik başlıyor. Telefon bir anda araç teleonuna dönüşüyor. Dock ayrı kendi kablosu ile elektriğe (çakmak ama isterseniz sabit baülantı çekin) ve çakmak kablosunun ordan audio (yani özel usb kablosu gibi kablodan ses stereo gidiyor, cihazdan aşağı tek kablo iniyor) alıyorsunuz.

35 dolara mı ne aldım dock amazon.com dan. Kılıfladan biri 20 küsur dolar diğeri 6 dolar idi. Yurtdışı adrese siparişle geldi.

İşin ilginç tarafı dock modunda telefonda değişim oluyor. EN güzeli GOOGLE NAVİGATION çalışıyor. İnanılmaz bir durum. Abartmıyorum süper zevkli bir navigasyon imiş. Ayrıca ekran elektrik bağlantısı varsa hep açık duruyor. Sesli arama yapabiliyorsunuz otomatik. Cihazda çaldığınız müzik vs aracın hoparlörüne bağlanıyor. Bunun için kulaklık fişi işgal edilmiyor. AUX a bağlantı çakmak soketinin dibinden çıkan ayrı bağlantı kablosu ile yapılıyor. Son arananlar, arayanların isimleri vs hepsi araç modunda gani gani geniş çıkıyor.

Telefondan genel anlamda ise oldukça memnunum. Pil performansı iyi. (ki daha önce defy mini kullandım). 32GB sdkart taktım.
    igo yükledim 960x540 çalışıyor. youtube için wifi bağlantısı varken cache özelliği ile evde indirip sonra izle olarak işaretlediğim videoları araçta izliyorum (bunlar konferans yani izleyecek halim yok adamın yüzünü ama dinliyorum).

Grafik performansı, Telefon performansı özel arayüz güzellikleri bence çok iyi düşünülmüş.

Şimdi soruyorum galaksi taksi s3 ün böyle bir araç kiti var mı? Yine benzer şekilde HD dock (fare girişli felan) var mı? Bence bunlar çok iyi baştan düşünülmüş şeyler.

Telefonun 3G çekim kalitesi oldukça iyi. Görüşme kalitesi iyi. Isınma sorunu yok. Oyun oynarsanız (ben oynamam) ısınabilir tabi. Laptop bile ısınır.

internet paylaştırma işi blıetooth ile de yapılabiliyor ve az pil harcıyor. Daha önce defy internet paylaştırmada pek pil harcamazdı, bu ise daha çok harcıyor wifi paylaştırmada. Ama bluetooth daha güvenli olduğundan ona karar verdim. ayrıca aç kapa derdi yok. hep açık.

Yeni almak isteyen olursa motorola alsın diyorum. İsterseniz inceleme felan yaparım ama internette gani gani var. Biraz ingilizce öğrenirsiniz. Bunun ardından yeni motorola çıkarsa ona da güvenebilirsiniz.

Neden motorol aldım derseniz ben elektronik mühendisliği kökenliyim. Yıllarca motorola ürünler, motorola çipler kullandım. İlk cep telefonunu motrola'nın bulduğunu bilirim. Apple Macintosh ilk motorola ile başladı. Yine otomotiv işlemcilerinin çoğu motorola idi. (hala öyledir de adı freescale oldu). Verici alıcı ve transistör teknolojisindeki çok ileri durumu nedeniyle motorolayı her zaman tercih ettim. Bir ara arayüzleri sorunlu idi, gerekli önemi vermediler. Ama ürün donanım kalitesi apple çıkmadan önce en tepede oydu.

Apple ayfon bir kült olduğu için almadım almayacağım. Laptopum ise apple. samsung a hırsızlama fikirler kullandıkları ve ticari açıdan devlet desteği ve libya işçileri (libyaya asker diye işçi göndermişler zamanında) ile buraya geldikleri için kılım.

Bu nedenle motorola diyorum.

Güzel bir inceleme bence tam Anakonuya yakışır...

• quote:

arkadaşlar ışık sizmasi arkadan aydinlatmali sistemlerde olur.led yada LCD gibi.amoledde arkada bir aydınlatıcı floresan yada led yoktur.her piksel aynı plasma tvlerdeki gibi kendi ışığını kendi üretir. şu ışık sizmasi olayı sağ alt çerçevede aşağı doğru. aktiginizda görülen iğne ucu kadar bir parildamadir razrda. yoksa ekranda ışık sizmasi bilsigim kadari Ileana olamaz.oh parildamada ekranla alakali degil orada ekran Cama Tam temas etmemiş arkadaki donanıma ait bir led büyük ihtimal hayırlı gunler

Aynen öyle alttaki 4 dokunmatik tuşun ledinden çıkan ışığın bazı tam oturtulmamış ekranına alt taraftan nokta kadar sızmasınır. o da gündüz normal gözle görünmez zaten. Işığı falan boşverin de next launcher yükledim fena ya 55 mb ram yiyor ama donma falan yok mükemmel birşey.Bugüne kadar gördüğüm en güzel arayüz derim size.

• müzik kalitesi iyi değil çok sanki uğultu var hafiften tuvalette şarkı söyleniyor sanki. Ekran geçişlerinde takılma yok ama menü tusuna basınca ekran gelirken bazen takılmalar oluyor ayrıca son arananlar listesinde aşağı yukarı giderken de acayip takılıyor ama kişi listesinde takılma yok. Takılmalar android yüzünden ses motorola becerememiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottorehagel

müzik kalitesi iyi değil çok sanki uğultu var hafiften tuvalette şarkı söyleniyor sanki. Ekran geçişlerinde takılma yok ama menü tusuna basınca ekran gelirken bazen takılmalar oluyor ayrıca son arananlar listesinde aşağı yukarı giderken de acayip takılıyor ama kişi listesinde takılma yok. Takılmalar android yüzünden ses motorola becerememiş

Yarın alıcamda müzik benim için önemli cidden kötümü?Arayüz takılıyor mu?Dizi mizi izleyip oyun oynayacağım ayrıca ajanda gibi kullanacağım pilmdurumu nasıl?(Deatylı cevap verirseniz sevinirim 900tl çöpe gitmesin )

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonum geldi arkadaşlar ıcs ye güncelleyeceğim güncelledikten sonra fabrika ayarlarına dönmelimiyim ? Ayrıca bazı arkadaşlarda sorun olduğu için ölü pixel ve ışık sızması varmı diye kontrol ediyorum göremedim ışık sızması çok karanlıktamı farkediliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _DeadlyPride_

quote:

müzik kalitesi iyi değil çok sanki uğultu var hafiften tuvalette şarkı söyleniyor sanki. Ekran geçişlerinde takılma yok ama menü tusuna basınca ekran gelirken bazen takılmalar oluyor ayrıca son arananlar listesinde aşağı yukarı giderken de acayip takılıyor ama kişi listesinde takılma yok. Takılmalar android yüzünden ses motorola becerememiş

Yarın alıcamda müzik benim için önemli cidden kötümü?Arayüz takılıyor mu?Dizi mizi izleyip oyun oynayacağım ayrıca ajanda gibi kullanacağım pilmdurumu nasıl?(Deatylı cevap verirseniz sevinirim 900tl çöpe gitmesin )

Hoparlörde biraz öyle ama güzel bir kulaklık taktığın zaman güzel oluyor.(Kendi üzerindeki hoparlörü çok iyi değil yani. Kulaklık çıkışı güzel hoşuma gitti ama iyi bir kulaklık almalısınız)

• quote:

Orijinalden alıntı: anticor

quote:

Aynen öyle alttaki 4 dokunmatik tuşun ledinden çıkan ışığın bazı tam oturtulmamış ekranına alt taraftan nokta kadar sızmasınır. o da gündüz normal gözle görünmez zaten. Işığı falan boşverin de next launcher yükledim fena ya 55 mb ram yiyor ama donma falan yok mükemmel birşey.Bugüne kadar gördüğüm en güzel arayüz derim size.

Hocam, next launcher ile ilgili bir resim atar mısınız nasıl bir şey merak ettim?

• hayırlı olsun arkadaşım 3 -5 mesaj yukarıda ışık sızmasının ne olduğunu açıkladım oradan bakabilirsin

benimde bir sorum olacak.

apex launcher kullnıyorum.

apex kullnanaınız varsa menüdeki bir ikonu önceki bir sayfaya taşımak nasıl oluyor?

bir program kurdum hoşuma gitti menüyü ilk açtığımda gelsin istiyorum ama ne yaptıysam taşıyamadım.

hayırlı günler.
  • beylr aCil yardım lazım custom rom yüklemeye çalısıyorum su an. nandroid backup klasörünü clockworkmod diye bi klasöre attım. eras cis yaptm bmm de backup&restoreden restore diyince no files found diyor.ne yapmam lazım varmı yardımcı olabilecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

quote:

quote:

Hocam, next launcher ile ilgili bir resim atar mısınız nasıl bir şey merak ettim?

Bu da pil durumunu merak edenlere gelsin... Gece 6-7 saat kadar uyku moduna aldım..
    Düzeltme: Pil parlaklığı otomatik modda bu arada..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anticor -- 22 Şubat 2013; 17:13:00 >

• quote:

quote:

next launcher ücretli mi?

bu arada şarjdayken telefonu kullanmak bir hayli güçleşiyor, söylenenler doğruymuş, bu bence bir sorun. Bu telefonun kasası bu kadar sağlam olmasaydı ve fiyatı da bu denli cazip olmasaydı tercih sebebim olmayabilirdi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _DeadlyPride_

quote:

Hoparlörde biraz öyle ama güzel bir kulaklık taktığın zaman güzel oluyor.(Kendi üzerindeki hoparlörü çok iyi değil yani. Kulaklık çıkışı güzel hoşuma gitti ama iyi bir kulaklık almalısınız)

Var zaten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: warcry144

beylr aCil yardım lazım custom rom yüklemeye çalısıyorum su an. nandroid backup klasörünü clockworkmod diye bi klasöre attım. eras cis yaptm bmm de backup&restoreden restore diyince no files found diyor.ne yapmam lazım varmı yardımcı olabilecek?

yokmu yardımcı olacak beyler acil!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: baymirza

quote:

quote:

next launcher ücretli mi?

bu arada şarjdayken telefonu kullanmak bir hayli güçleşiyor, söylenenler doğruymuş, bu bence bir sorun. Bu telefonun kasası bu kadar sağlam olmasaydı ve fiyatı da bu denli cazip olmasaydı tercih sebebim olmayabilirdi.

Evet fakat googledan aratırsanız bulabilirsiniz. Ama bazen googleplay yakalayabiliyor ücretsiz olarak bulduğunuzu bazı sitelerde var apk sı ben oradan indirim. 15.99 $ ödeyemem ona

• 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.