Şimdi Ara

--- Motorola Droid Razr xt-910 ANAKONU --- (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.609
Cevap
37
Favori
283.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ziya126

quote:

Motorola Razr Xt910 almaya niyetlendim. Ama arayüz pek hoşuma gitmedi. Özellikle yukardan çektiğimiz bildirim ekranında wi-fi, bluetooth gibi kısayollar yok sanırım. Ana menüde de bu kısayollar yok. Youtubedaki tüm videolarını izledim neredeyse ama kesin birşey anlayamadım.

İstediklerinin hepsi Power Toggles uygulamasıyla yapılıyor:
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.painless.pc&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5wYWlubGVzcy5wYyJd

quote:

Donanım haber Huawei Ascend P1 incelesinde Huawei nin arayüzü çok hoşuma gitti.

İki telefonu buradan karşılaştırabilirsin: (P1'i bulamadım P1 S)
    http://geekaphone.com/compare/Huawei-Ascend-P1-S-vs-Motorola-RAZR

Buradan da özelliklerini inceleyebilirsin:
    http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4273&idPhone2=4410

Ancak sağlamlık ve dizayn açısından razr bana göre bir kaç adım önde.

quote:

Son olarak garantili sıfır Razr Maxx bulabilir miyim yoksa Razr yeterli mi uğraşmıyim mi

Hayır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prof.Matematik -- 22 Şubat 2013; 9:14:56 >

• Telefonun ahize sesindeki boğukluğu düzeltmek için 3G'yi kapatıp 2G'yi açmak gerekli... Bunun için ayarlara giriyoruz, açılan pencerede 'DİĞER' sekmesini açıyoruz, açılan menüden 'MOBİL AĞLAR' a giriyoruz, açılan menüden 'AĞ SEÇİN' sekmesini tıklıyoruz ve buradan 2G'yi seçiyoruz... Bu şekilde hem ses düzeliyor hemde batarya performansı artıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: raif86

Telefonun ahize sesindeki boğukluğu düzeltmek için 3G'yi kapatıp 2G'yi açmak gerekli... Bunun için ayarlara giriyoruz, açılan pencerede 'DİĞER' sekmesini açıyoruz, açılan menüden 'MOBİL AĞLAR' a giriyoruz, açılan menüden 'AĞ SEÇİN' sekmesini tıklıyoruz ve buradan 2G'yi seçiyoruz... Bu şekilde hem ses düzeliyor hemde batarya performansı artıyor...

peki 2g yi seçince internet hızında bir değişme olurmu?
  • Evet internet hızınız EDGE olarak değişir.... Aslında 3G yi kapatıp açmak için WİDGET ler mevcut... Marketten bunun için Widget indirin... Hızlı internete ihtiyaç duyduğunuzda 3G yi tek dokunuşla aktif edersiniz... Telefon görüşmeleri için 2G kullanmak batarya performansını artırıyor çünkü...
  • Arkadaşlar bugün telefonu almaya niyetlenmiştim. Vatan Bilgisayar internet mağazasında 849'a indirmişler ve 12 taksit yapıyorlar. Mağazalarda ise hala 899 TL ve 10 taksit.

Mağazalarda ne zaman indirime girecek bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Night Hawk

Arkadaşlar bugün telefonu almaya niyetlenmiştim. Vatan Bilgisayar internet mağazasında 849'a indirmişler ve 12 taksit yapıyorlar. Mağazalarda ise hala 899 TL ve 10 taksit.

Mağazalarda ne zaman indirime girecek bilgisi olan var mı?

haftasonu 849 a inecektir. ben 2 hafta önce haftasonu 849 a almıştım.
  • Hepsiburada'da 849 idi, bugün hediye çeki kampanyası çıkınca 899 yapmışlar.
  • Nisan ayında stokta kalır mı sizce vatanda ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugri28

Nisan ayında stokta kalır mı sizce vatanda ??

risk belli olmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih_ogu

quote:

Orijinalden alıntı: ugri28

Nisan ayında stokta kalır mı sizce vatanda ??

risk belli olmaz...

İnşallah kalırda kalmazsa huawei P1 mi alayım ? o ayarlarda gerek 800-850 liralık
  • quote:

Orijinalden alıntı: buzvesu

quote:

Orijinalden alıntı: recepyarmali

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fatih_ogu

quote:

arkadaşlar bende var bu telefondan fakat sesim çok az ve boğuk gidiyor karşı tara bnm merak ettiğim sizde de mi bu böyle yoksa bnm telde bi sorun mu var ?

aynı sorun bende de var. sesim karşı tarafa kulaklıkla konuşuyormuş gibi uzaktan gidiyormuş.

internette araştırdım yabancı formlarda bi kaç kişinin de başına gelmiş sanırım rom değiştirerek çözmüşler bazıları bi taneside sag elimle konustgumda sesim daha iyi gidiyor diyordu, mikrofonun yeri yüzünden bende bi ara hard reset yapmayı planlıyorum belki işe yarar yaramassada yollamıcam garantye hiç açtırmaya niyetim yok makineyi . Bende sag elimle konusmaya ve agzıma daha yakın tutmaya çalışarak halletmeye çalışıyoruum ama yinede sinir bozucu oluyor

hocam, ilk ayı dolmadıysa zaten tamir etme gibi bir hakları yok. ya ayıplı ürün deyip değişim diyecekler ya da sapasağlam sen yanlışsın diyecekler.

nasıl yok ayıplı urun mu oluyor boyle olunca ama servise gitmesi gerekiyor sanırım onlar kontrol edecek sonra deişim olacak yada yok bu düzgün diyip geri verecek sanırım bide vatanbilgisayardan aldım ben oraya mı götürmem lasım geriye

vatan gönderiyor hocam. benimkinde servis son test aşamasındaymış, iki taraftaki ışık sızmasını görmeyi becerememiş, belirtilen sorunlara rastlamamış. son testte de bir şey bulamazlar eminim. ne yapacağıma nihai kararlarından sonra karar vereceğim.

Alıntıları Göster
    @recepyarmali
    hocam bir de garantiye göndereceksen, teleservice ilgili çok fazla şikayet gördüm. eksisözlükte, şikayetvar.com'da o sebepten ciddi şikayetlerin varsa gönder derim. adamlar test edip iki taraftaki ışık sızmasını görmemişler düşün. öyle zor falan görülecek bir şey değil. Tüketici hakem heyeti denenebilir, bilirkişi ürünü ayıplı sayabilir, saymayabilir de. Emin değilim açıkçası kendi adıma, telefon güzel ama forumda da pek çok kişinin karşılaştığı ışık sızması olayı neyse de gri ekrandaki çizgiler, sinir bozucu. öte yandan da servis aleti cılkını çıkarıp gönderir diye de çok korkuyorum, test ediyoruz sebebine. yaparlar, muz cumhuriyeti burası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buzvesu -- 22 Şubat 2013; 12:13:33 >

• Işık sızmasını nasıl kontrol ettiniz.... Tamamen siyah bir fotograf ile denedim... Ekran ışığını %100 e getirip baktım ve ekran simsiyahtı yani bir sızma yoktu... birde menüde tonlama farkı var, zaten bu bir menü efekti... Söylemek istediğim menüde dolaşırken ekranın üst kısmında siyah tonlar simsiyahken, aşağıya doğru kademeli olarak tonu açıyor... Bu bir ışık sızması değil bir menü efektidir... Tabi ışık sızması sorununu yaşayanlar olabilir, ama her gri tonlama ışık sızması değil...
  • quote:

@recepyarmali
    hocam bir de garantiye göndereceksen, teleservice ilgili çok fazla şikayet gördüm. eksisözlükte, şikayetvar.com'da o sebepten ciddi şikayetlerin varsa gönder derim. adamlar test edip iki taraftaki ışık sızmasını görmemişler düşün. öyle zor falan görülecek bir şey değil. Tüketici hakem heyeti denenebilir, bilirkişi ürünü ayıplı sayabilir, saymayabilir de. Emin değilim açıkçası kendi adıma, telefon güzel ama forumda da pek çok kişinin karşılaştığı ışık sızması olayı neyse de gri ekrandaki çizgiler, sinir bozucu. öte yandan da servis aleti cılkını çıkarıp gönderir diye de çok korkuyorum, test ediyoruz sebebine. yaparlar, muz cumhuriyeti burası.

Isik sizmasi var diye ortaligi velveleye veren vatandas yok oldu aniden, cok garip.

Neye gore mukayese ettigini de hic belirtmedi. Muhtemelen ne oldugunu da bilmiyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fakat ben kulaklık performansını yeterli bulmadı sanırım... Ya da ayarları yapamadım, belkide orijinal kulaklığı yeterli değil tam emin değilim.... Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda...
  • Bence bu telefonda kronik bir sorun yok. Işık sızması var diyenler büyük ihtimalle menü efektinin tonlamasını ışık sızması olarak algılıyor... Test yaparken tamamen siyah bir fotografı telefona atın ve bir de öyle bakın... Eğer bu testte herhangi bir ışıklanma yok ise problemde yok demektir...
  • arkadaşlar merhaba, ben telefonu alalı 10 gün oldu hiçbir sorunu yoktu ama biraz önce şarjı yüzde 20ydi ve film izlerken birden kapandı telefon ve açılmıyo. şarja takıyorumyine açılmıyo. power ve ses açma-kapama tuşlarının tüm kombinasyonlarını denedim ama sonuç yok. sorun ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alitaro -- 22 Şubat 2013; 13:35:18 >
  • quote:

Bence bu telefonda kronik bir sorun yok. Işık sızması var diyenler büyük ihtimalle menü efektinin tonlamasını ışık sızması olarak algılıyor... Test yaparken tamamen siyah bir fotografı telefona atın ve bir de öyle bakın... Eğer bu testte herhangi bir ışıklanma yok ise problemde yok demektir...

quote:

Orijinalden alıntı: El Fuego

quote:

@recepyarmali

Isik sizmasi var diye ortaligi velveleye veren vatandas yok oldu aniden, cok garip.

Neye gore mukayese ettigini de hic belirtmedi. Muhtemelen ne oldugunu da bilmiyordu

quote:

Işık sızmasını nasıl kontrol ettiniz.... Tamamen siyah bir fotograf ile denedim... Ekran ışığını %100 e getirip baktım ve ekran simsiyahtı yani bir sızma yoktu... birde menüde tonlama farkı var, zaten bu bir menü efekti... Söylemek istediğim menüde dolaşırken ekranın üst kısmında siyah tonlar simsiyahken, aşağıya doğru kademeli olarak tonu açıyor... Bu bir ışık sızması değil bir menü efektidir... Tabi ışık sızması sorununu yaşayanlar olabilir, ama her gri tonlama ışık sızması değil...

Her cihazda olacak diye birşey yoktur. Kronik te değil tabiki ama arada sırada bütün telefon modellerinde çıkabilir. Bende var eminim. Hatta 2 alt tarafta da var. Her türlü inceledim. Menü efektii falan da değil. Çünkü Alttaki ışıklar sönünce gidiyor . yani o ışıklarla beraber hareket ediyor. Pek te takmaz oldum ama 1 kereye mahsus garantiye göndereceğim 10-11 gün sonra falan.Ne olur bilmem. Ama IŞIK SIZMASININ BENİM CİHAZDA OLDUĞUNA EMİNİM: VE ŞU DA DİĞER BİR GERÇEK TELEFONDAN ÇOOOKKK MEMNUNUM ALACAKLAR İNCELESİN SONRA GÜLE GÜLE SORUNSUZ KULLANSINLAR.MÜKEMMEL BİR CİHAZ::

• quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

quote:

Orijinalden alıntı: saldıray_16

Arkadaslar merhaba ana ekrana donme tuşuna 2 kere basınca voıce commands acılıyor bunu nasıl kapatabılırım....

ayarlar menüsünden erişebilirlik diye bir yer olması lazım oradan ayarlayabilirsiniz.

Çok tesekur ederım sureklı o lanet kadının ıgrenc sesını duymak cok canımı sıkıyodu
  • Şu cihazda ne ışık sızması, ne tuhaf lekeler ne de başka bir sorun yaşamadım aldığım günden bu yana. Şikayetci olduğum tek konu var o da bazen kulaklık kullandıktan sonra çıkartsam bile hoparlör aktif olmuyor, ya telefonu kapatıp açmak gerekiyor yada yeniden kulaklığı takıp çıkartmak gerekiyor.
  • arkdasla telefon sarjdayken tuşkilidinde dokuyu girerken arada sırada istemedğim desen oluşuoyor boyle bı sorun var mı sızdede bi de ilk masaüstunde temaları değiştirrken ışık dalgalanması oluoyor bu sizlerde var mı?
  • 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.