Şimdi Ara

--- Motorola Droid Razr xt-910 ANAKONU --- (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.609
Cevap
37
Favori
283.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: iqarus

Herkese selam, bende geçen hafta aranıza katıldım, vatandan 849 a aldım, önceki cihazım iphone4 tü, ilk android deneyimim alışmaya çalışıyorum cihaz güzel,ben kamerayla ilgili birşey soracağım, geçen gün video çekimi yaptım, cihaz videoyu kaydederken ekranı çevirdiğiniz noktada netleme yapmaya çalışıyor, yani kayıt sürerken görüntü bir net oluyor bir puslu bunu fark eden ya da karşılaşan var mı ne yapabilirim, teşekkürler.

Yakin bir nesneye netlik yapip sonra genele ciktigimda bendede oluyor. Netlik yapiyor normal. Ve bence gayet hizli yapiyor netligi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulas_sly

quote:

Herkese selam, bende geçen hafta aranıza katıldım, vatandan 849 a aldım, önceki cihazım iphone4 tü, ilk android deneyimim alışmaya çalışıyorum cihaz güzel,ben kamerayla ilgili birşey soracağım, geçen gün video çekimi yaptım, cihaz videoyu kaydederken ekranı çevirdiğiniz noktada netleme yapmaya çalışıyor, yani kayıt sürerken görüntü bir net oluyor bir puslu bunu fark eden ya da karşılaşan var mı ne yapabilirim, teşekkürler.

Yakin bir nesneye netlik yapip sonra genele ciktigimda bendede oluyor. Netlik yapiyor normal. Ve bence gayet hizli yapiyor netligi.

bu telefonu henüz kullanmadım fakat android kullanıcısıyım genelde kamera ayarlrında odaklama seçenekleri oluyor otomatik odaklama falan tabi telefon modeline göre değişebilir var ise ordan devre dışı bırakabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: recepyarmali

quote:

Orijinalden alıntı: fatih_ogu

quote:

arkadaşlar bende var bu telefondan fakat sesim çok az ve boğuk gidiyor karşı tara bnm merak ettiğim sizde de mi bu böyle yoksa bnm telde bi sorun mu var ?

aynı sorun bende de var. sesim karşı tarafa kulaklıkla konuşuyormuş gibi uzaktan gidiyormuş.

internette araştırdım yabancı formlarda bi kaç kişinin de başına gelmiş sanırım rom değiştirerek çözmüşler bazıları bi taneside sag elimle konustgumda sesim daha iyi gidiyor diyordu, mikrofonun yeri yüzünden bende bi ara hard reset yapmayı planlıyorum belki işe yarar yaramassada yollamıcam garantye hiç açtırmaya niyetim yok makineyi . Bende sag elimle konusmaya ve agzıma daha yakın tutmaya çalışarak halletmeye çalışıyoruum ama yinede sinir bozucu oluyor

hocam, ilk ayı dolmadıysa zaten tamir etme gibi bir hakları yok. ya ayıplı ürün deyip değişim diyecekler ya da sapasağlam sen yanlışsın diyecekler.

• Telefonun konuşma yani ahize sesini boğuk bulan arkadaşlar. Şebeke seçimini 2G olarak değiştirdiğinizde, sesiniz daha berrak ve net gidiyor. Bende yeni aldım cihazı. Bu paraya alabileceğiniz başka bir cihaz yok. Üstelik çok kaliteli ve karizmatik bir kasası var... Herhangi bir sorunla karşılaşmadım. İşlemci ve Ram çok iyi durumda, kastığını tıkandığını görmedim telefonun...
  • quote:

Hocam bahsettiğiniz olay devamlı otomatik odaklanma yani contuinuous auto-focus özelliği bu bir sorun değil hatta yararlı bir özellik. Cihazda bu özelliğin bulunması güzel açıkçası. Ama odaklamayı çok yavaş yapıyorsa belki problem olabilir, odaklama hızı normalse sıkıntı yoktur.
  • Arkadaşlar telefonumdaki aramayı reddettikten sonra çıkan otomatik mesaj
    kapandı tekrar nerden açabilirim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: El Fuego

quote:

Beyler bir sey sorucam: ben instagrami kapatiyorum. Alttaki tusa basili tutupta kapatiyorum. Ama yinede bildirimler gelmeye devam ediyor! Uygulamayi kapatinca kapanmiyor mu? Nasil kapatabilirim?

Log out yapmalisiniz.

Instagramdan cikis yapinca tekrar kullanici adi sifre girmem gerekiyor! Arka planda calismasini engellemek icin baska bir yol varmi? Kusura bakmayin. Ilk kez androidli bir telefon kullaniyorum. Cozmeye calisiyorum. :)

Android iste... Cozumu yok

Arka plan verilerinden.sadce wifi esitlemesini secerseniz ise yarayabilir, deneyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: buzvesu

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar bende var bu telefondan fakat sesim çok az ve boğuk gidiyor karşı tara bnm merak ettiğim sizde de mi bu böyle yoksa bnm telde bi sorun mu var ?

aynı sorun bende de var. sesim karşı tarafa kulaklıkla konuşuyormuş gibi uzaktan gidiyormuş.

internette araştırdım yabancı formlarda bi kaç kişinin de başına gelmiş sanırım rom değiştirerek çözmüşler bazıları bi taneside sag elimle konustgumda sesim daha iyi gidiyor diyordu, mikrofonun yeri yüzünden bende bi ara hard reset yapmayı planlıyorum belki işe yarar yaramassada yollamıcam garantye hiç açtırmaya niyetim yok makineyi . Bende sag elimle konusmaya ve agzıma daha yakın tutmaya çalışarak halletmeye çalışıyoruum ama yinede sinir bozucu oluyor

hocam, ilk ayı dolmadıysa zaten tamir etme gibi bir hakları yok. ya ayıplı ürün deyip değişim diyecekler ya da sapasağlam sen yanlışsın diyecekler.

nasıl yok ayıplı urun mu oluyor boyle olunca ama servise gitmesi gerekiyor sanırım onlar kontrol edecek sonra deişim olacak yada yok bu düzgün diyip geri verecek sanırım bide vatanbilgisayardan aldım ben oraya mı götürmem lasım geriye

• quote:

Orijinalden alıntı: raif86

Telefonun konuşma yani ahize sesini boğuk bulan arkadaşlar. Şebeke seçimini 2G olarak değiştirdiğinizde, sesiniz daha berrak ve net gidiyor. Bende yeni aldım cihazı. Bu paraya alabileceğiniz başka bir cihaz yok. Üstelik çok kaliteli ve karizmatik bir kasası var... Herhangi bir sorunla karşılaşmadım. İşlemci ve Ram çok iyi durumda, kastığını tıkandığını görmedim telefonun...

walla bide boyle deneyelim ama boguk bulmuyorum cidden bi sıkıntı varmıs gibi duruyor.... bu arada bende cok memnunum.. umarım duzeltirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

ics in razr a olumsuz hiç bir katkısı yok.

bende de xperia mini pro vardı. oda ics e geçince baya yavaşlamıştı.

ama bu cihazda bir sorun yok.

sadece geçtikten sonra bir kez fabrika ayarlarına sıfırlayın tekrar.

sd cardı da ics ile tekrar silmeyi unutmayın.

hayırlı günler.

Nasıl biçimlendireceğiz ben bulamadım da :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: raif86

Telefonun konuşma yani ahize sesini boğuk bulan arkadaşlar. Şebeke seçimini 2G olarak değiştirdiğinizde, sesiniz daha berrak ve net gidiyor. Bende yeni aldım cihazı. Bu paraya alabileceğiniz başka bir cihaz yok. Üstelik çok kaliteli ve karizmatik bir kasası var... Herhangi bir sorunla karşılaşmadım. İşlemci ve Ram çok iyi durumda, kastığını tıkandığını görmedim telefonun...

Kusura bakmayın bulamadım nerden değişiyor bu acaba ?
  • arkadaşlar telefonu şarja koyuyorum yüzde 95te şarj oldu diyor.yüzde yüz olmuyor sizdede böylemi?

• quote:

Orijinalden alıntı: HackSerdaR

arkadaşlar telefonu şarja koyuyorum yüzde 95te şarj oldu diyor.yüzde yüz olmuyor sizdede böylemi?

95-85-75 gibi rakamlarda bir üste tamamlar yani 100-90-80 gibi. bu yüzden şarj dolu diyor
  • Peki HB'dan alan napıyor nasıl geri veriyor sıkıntı birşey olduğu takdirde ??
  • Arkadaşlar Ekran Koruyucu Filmi kullanıp tavsiye edebileceğiniz marka yada link varsa paylaşabilirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ApoCaLYpSe_35

Arkadaşlar Ekran Koruyucu Filmi kullanıp tavsiye edebileceğiniz marka yada link varsa paylaşabilirmisiniz?

Aynen ben de alacağım. Kullanan varsa link lütfen. mat olmasın ve parmak izi bırakmayan olursa çok makbule geçer
  • quote:

Orijinalden alıntı: gara murat

Arkadaşlar telefonumdaki aramayı reddettikten sonra çıkan otomatik mesaj
    kapandı tekrar nerden açabilirim.

yok mu arkadaşlar bi cevap ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: buzvesu

quote:

quote:

quote:

nasıl yok ayıplı urun mu oluyor boyle olunca ama servise gitmesi gerekiyor sanırım onlar kontrol edecek sonra deişim olacak yada yok bu düzgün diyip geri verecek sanırım bide vatanbilgisayardan aldım ben oraya mı götürmem lasım geriye

vatan gönderiyor hocam. benimkinde servis son test aşamasındaymış, iki taraftaki ışık sızmasını görmeyi becerememiş, belirtilen sorunlara rastlamamış. son testte de bir şey bulamazlar eminim. ne yapacağıma nihai kararlarından sonra karar vereceğim.

• Merhaba arkadaşlar,

Uzun bir araştırmadan sonra Motorola Razr Xt910 almaya niyetlendim. Ama arayüz pek hoşuma gitmedi. Özellikle yukardan çektiğimiz bildirim ekranında wi-fi, bluetooth gibi kısayollar yok sanırım. Ana menüde de bu kısayollar yok. Youtubedaki tüm videolarını izledim neredeyse ama kesin birşey anlayamadım.

Donanım haber Huawei Ascend P1 incelesinde Huawei nin arayüzü çok hoşuma gitti.

Daha önce android telefonum olmadı Nokia 5800 dan bu telefona geçeceğim. Pek bilgim olmadığı için soruyorum Motorola'nın arayüzü de bu Huawei kadar güzel mi? Bildirim ekranındaki kısayollar mevcut mu? Diğer menüler aynı mı?

Son olarak garantili sıfır Razr Maxx bulabilir miyim yoksa Razr yeterli mi uğraşmıyim mi

Beni aydınlatırsanız sevinirim. İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ziya126 -- 22 Şubat 2013; 4:18:01 >

• Arayüz meselesi kolay. Launcher programları var... Go launcher'i yükledim, telefon evrim geçirdi. Kalibrasyonunu çok iyi yaptım. Ram tüketimi harika ve stabil... Sürekli program ekleyip kaldırmadığım için telefon her geçen gün daha da iyi oluyor. wireless, ekran ışığı, mobil bağlantı gibi ayarların Orijinal Widget'i var. Ama ben daha şık olan go launcher'in widget'ini kullanıyorum. maxx'ın en büyük artısı bataryasıdır. Batarya performansına hayran kalıyorlarmış... ama Razr daha ince... çok erkeksi ve şık... Bu benim fikrim....
  • 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.