Şimdi Ara

--- Motorola Droid Razr xt-910 ANAKONU --- (105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.609
Cevap
37
Favori
283.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: warcry144

quote:

beylr aCil yardım lazım custom rom yüklemeye çalısıyorum su an. nandroid backup klasörünü clockworkmod diye bi klasöre attım. eras cis yaptm bmm de backup&restoreden restore diyince no files found diyor.ne yapmam lazım varmı yardımcı olabilecek?

yokmu yardımcı olacak beyler acil!!!

Bilsem eyvallah ama costum romlarla ilgili hemen hemen hiçbir bilgim yok maalesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: anticor

quote:

quote:

beylr aCil yardım lazım custom rom yüklemeye çalısıyorum su an. nandroid backup klasörünü clockworkmod diye bi klasöre attım. eras cis yaptm bmm de backup&restoreden restore diyince no files found diyor.ne yapmam lazım varmı yardımcı olabilecek?

yokmu yardımcı olacak beyler acil!!!

Bilsem eyvallah ama costum romlarla ilgili hemen hemen hiçbir bilgim yok maalesef

eyv. hocam düşünmen yeter. yok mu bu kOnuda bilgisi olan biri?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

arkadaşlar ışık sizmasi arkadan aydinlatmali sistemlerde olur.led yada LCD gibi.amoledde arkada bir aydınlatıcı floresan yada led yoktur.her piksel aynı plasma tvlerdeki gibi kendi ışığını kendi üretir. şu ışık sizmasi olayı sağ alt çerçevede aşağı doğru. aktiginizda görülen iğne ucu kadar bir parildamadir razrda. yoksa ekranda ışık sizmasi bilsigim kadari Ileana olamaz.oh parildamada ekranla alakali degil orada ekran Cama Tam temas etmemiş arkadaki donanıma ait bir led büyük ihtimal hayırlı gunler

Aynen öyle alttaki 4 dokunmatik tuşun ledinden çıkan ışığın bazı tam oturtulmamış ekranına alt taraftan nokta kadar sızmasınır. o da gündüz normal gözle görünmez zaten. Işığı falan boşverin de next launcher yükledim fena ya 55 mb ram yiyor ama donma falan yok mükemmel birşey.Bugüne kadar gördüğüm en güzel arayüz derim size.

Hocam, next launcher ile ilgili bir resim atar mısınız nasıl bir şey merak ettim?

http://c1302.hizliresim.com/16/q/kctmr.png
    http://c1302.hizliresim.com/16/q/kctms.png

http://c1302.hizliresim.com/16/q/kctn0.png

Bu da pil durumunu merak edenlere gelsin... Gece 6-7 saat kadar uyku moduna aldım..
    Düzeltme: Pil parlaklığı otomatik modda bu arada..

http://c1302.hizliresim.com/16/q/kctm9.png

Güzel değişik bir şeye benziyor. Denemek lazım aslında.

• arkadaşlar yardım telefon bimcell sim kartı görmüyor ama turkcell sim kartı çalıştırıyor
    bimceli 6300 da denedim gayet güzel çalışıyor ama razr da çalışmıyor acaba telefon neden simkartlarda seçicilik yapıyor

sağdaki turkcell
  • Daha önceki mesajları inceledim , sizin görüşlerinize güvendim ve iki gün önce hb den sipariş ettim . Bugün elime geçti şarja taktığım için pek inceleme fırsatım olmadı ama kasa olarak yok böle bi telefon diyorum .Gerçekten çok şık bir tasarımı var , fotoğraflarından 2 kat daha hoş geliyor göze .Telefonu tanıtan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum . Donanım haber sayesinde her ürünün artı eksisini almadan önce görüyoruz .
  • İlk alınca şarza takmak gerekli mi?Zaten içinden dolu geliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _DeadlyPride_

İlk alınca şarza takmak gerekli mi?Zaten içinden dolu geliyor

alır almaz şarja takmak yanlış ilk önce içindeki şarjı tamamen bitirmeli sonra 10-12saat şarj etmelisiniz, o şarj bittikten sonra 5-6 saat, bu 5-6saatlik yaptığınız şarjda bittikten sonra tekrar 10-12 saat şarj yapın pil kendini toplar. 2uzun 1 kısa şarj yani. Tabi telefonda "pil dolu" yazsa bile şarjdan çıkarmayın bu ilk 3 şarjda çok çok önemli bir nokta bu ilk 3 şarj aynı arabanın rodajı gibi düşünebilirsiniz. DH de bir incelemeden okumuştum bende ilk 3şarj çok önemli diye link bulamadım da bulunca eklerim

edit: yazmayı unutmuşum telefon ilk 3 şarjda mutlaka kapalı olacak buda çok önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi modifiyesiz -- 22 Şubat 2013; 18:14:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: modifiyesiz

quote:

alır almaz şarja takmak yanlış ilk önce içindeki şarjı tamamen bitirmeli sonra 10-12saat şarj etmelisiniz, o şarj bittikten sonra 5-6 saat, bu 5-6saatlik yaptığınız şarjda bittikten sonra tekrar 10-12 saat şarj yapın pil kendini toplar. 2uzun 1 kısa şarj yani. Tabi telefonda "pil dolu" yazsa bile şarjdan çıkarmayın bu ilk 3 şarjda çok çok önemli bir nokta bu ilk 3 şarj aynı arabanın rodajı gibi düşünebilirsiniz. DH de bir incelemeden okumuştum bende ilk 3şarj çok önemli diye link bulamadım da bulunca eklerim

edit: yazmayı unutmuşum telefon ilk 3 şarjda mutlaka kapalı olacak buda çok önemli

Ben sarj ederken açıktı

• Arkadaşlar, vodafone hattından 7542 telesekreter servisini kullanabilen var mı? Şifre tuşlayamıyorum hiçbir şekilde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Bitirip kapatıcaz 12 saat bitirip 6 saat sonra bitirip tekrar 12 dimi yanlış anlamadım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Crow312

Daha önceki mesajları inceledim , sizin görüşlerinize güvendim ve iki gün önce hb den sipariş ettim . Bugün elime geçti şarja taktığım için pek inceleme fırsatım olmadı ama kasa olarak yok böle bi telefon diyorum .Gerçekten çok şık bir tasarımı var , fotoğraflarından 2 kat daha hoş geliyor göze .Telefonu tanıtan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum . Donanım haber sayesinde her ürünün artı eksisini almadan önce görüyoruz .

Ben teknoloji hastasıyım hatta elektronikte okuyorum. Elimden geldiğince teknolojiyi takip ederim. Alamasam bile en azından bir bimeks vatanbilgisayara teknosaya gider incelerim cihazı. Bir de olmazsa olmazım FORUM DONANIMHABER. İlk bilgisayarımı aldığımda buradan incelemiş ve vatandan almıştım. Bu telefonu da burada inceleyip vatandan elimle aldım. Bu forumdan öğreniyorum teknolojiyle ilgili bilgileri ve elimden geldiğince yardım ediyorum. Hepsi bu. iyiki var DONANIMHABER:

• Telefonun şarjı % 100 dolu . 12 saat şarjda durması gerekirmi ? Çıkartsak sorun olur mu ?
  • quote:

quote:

quote:

Bitirip kapatıcaz 12 saat bitirip 6 saat sonra bitirip tekrar 12 dimi yanlış anlamadım.

şöyle hocam;

1-kutudan çıkınca içindeki şarjı bitirip telefonu kapatıp 10-12 saat şarj (uzun)
    2- kullanım sonucu şarj bittiğinde tekrar telefonu kapatıp 5-6 saat şarj (kısa)
    3- kullanım sonucuşarj bitince tekrar telefonu kapatıp 10-12 saatlik şarj (uzun)

zaten bahsettiğim bu şarj programı takriben 4-5 günlük kullanım demek. 2uzun 1 kısa yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi modifiyesiz -- 22 Şubat 2013; 19:32:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Crow312

Telefonun şarjı % 100 dolu . 12 saat şarjda durması gerekirmi ? Çıkartsak sorun olur mu ?

hocam benim bahsettiğim yeni bir telefonun bataryasını açmak telefonun şarj tutmasını sağlmak için yapılması gereken için söylediğim bir konu çünkü hepimiz bir an önce telefonu alığ kullanmak için can atıyoruz gözümüzden kaçıyor. İlk 3 şarjda (telefonu uzun süre kullanmak isteniyorsa) yapılması gerekir diye düşünüyorum ha yapan yapar yapmayan yapmaz o herkesin kendi bileceği iş hatta şöyle bir bilgi vereyim işin üstadları şöyle hesaplıyor sizin telefonun şarj aletinin üzerinde yazan mah değeri kaç örneğin motorola şarj aletinin out değeri 600mah olsun (tamamen atıyorum) bu demek oluyor ki saatte 600mah dolduruyor motorolanın bataryası ne kadar bilmiyorum ama diyelim ki (tamamen atıyorum) 1800mah olsun
    telefonun üzerindeki bataryanın mah değerini, şarj aletinin üzerindeki mah değerine bölersen (1800/600= 3 ) yani telefonun en az 3 saat şarjda kalmalı ki pil tam dolsun. Yani ekranda pil %100 dolu yazısının hiçbir anlamı yok. Batarya gitmiyor diyenler birde bu hesabı denesin ondan sonra konuşalım bence yani bu hesabı yapıp gerçekte telefonun dolması için kaç saat gerektiğini bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi modifiyesiz -- 22 Şubat 2013; 19:25:27 >

• Cevabınız için sağolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar telefonu inceleyip almak istiyordum ancak Vatan sadece mağazaya indirim yapıyor şu an. Ve pazar gününe kadar değişmeyecekmiş. Hafta içi zaten malum pahalı satıyorlar.

Sizce internet mağazından almak risk mi olur? Herhangi bir sorun olduğunda prosedür nasıl işliyor? Telefonu aldıktan birkaç gün sonra teoride iade edebiliyoruz sanırım ancak pratikte nasıl işliyor bu durum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Night Hawk

Arkadaşlar telefonu inceleyip almak istiyordum ancak Vatan sadece mağazaya indirim yapıyor şu an. Ve pazar gününe kadar değişmeyecekmiş. Hafta içi zaten malum pahalı satıyorlar.

Sizce internet mağazından almak risk mi olur? Herhangi bir sorun olduğunda prosedür nasıl işliyor? Telefonu aldıktan birkaç gün sonra teoride iade edebiliyoruz sanırım ancak pratikte nasıl işliyor bu durum?

Ben Vatan internet sitesinden bu zamana kadar alışveriş yapmış birisi değilim fakat emin ol iade konusunda mağazadan çok çok daha rahat iade edebilirsin. İade yöntemini bu konuda aktif olmuş kişilerden dinlemek daha doğru olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Fuego

quote:

Orijinalden alıntı: buzvesu

@recepyarmali
    hocam bir de garantiye göndereceksen, teleservice ilgili çok fazla şikayet gördüm. eksisözlükte, şikayetvar.com'da o sebepten ciddi şikayetlerin varsa gönder derim. adamlar test edip iki taraftaki ışık sızmasını görmemişler düşün. öyle zor falan görülecek bir şey değil. Tüketici hakem heyeti denenebilir, bilirkişi ürünü ayıplı sayabilir, saymayabilir de. Emin değilim açıkçası kendi adıma, telefon güzel ama forumda da pek çok kişinin karşılaştığı ışık sızması olayı neyse de gri ekrandaki çizgiler, sinir bozucu. öte yandan da servis aleti cılkını çıkarıp gönderir diye de çok korkuyorum, test ediyoruz sebebine. yaparlar, muz cumhuriyeti burası.

Isik sizmasi var diye ortaligi velveleye veren vatandas yok oldu aniden, cok garip.

Neye gore mukayese ettigini de hic belirtmedi. Muhtemelen ne oldugunu da bilmiyordu

sevgili arkadaşlar ışık sızması şu şekilde: menü tuşları yandığında siyah bir ekranda örneğin uygulamalar arka planı siyahsa sağ alt ve sol alt köşede ekranın bitimi ve çerçevenin başladığı o bir milimetrelik alanda ekrana ışık yansırmışçasına görülen bir nokta, menu tuşlarının ışıkları yandığında görebiliyorsunuz ama dikkatli bakmazsanız ışık yansıması gibi gelebilir. eşimin telefonunda sadece sağda var ben hem hem solda var. teleservice görememiş, hiç şaşırmadım. esnaflıktan kurumsallığa geçebilen olmayınca memlekette bizim malımızda olmaz öyle hata dediler muhtemelen ve bakmadılar bile.

• htc one s ile motorola arasında kaldım bende biri 1300tl biri 850tl özellikle hemen hemen aynı özellikler olmasına rağmen fiyat farkı çok aklımı çeliyor açıkçası fakat motorolanın özellikle servis desteği fazla yaygın değil ve sorunlu sanırım ayrıca şimi bunu alıpta 3-4ay sonra razr maxx modeli veya daha üst modelleri gelirse üzlürüm açıkçası . Yazılanları okudum bir koruyucu kılıf bile bulnması bu kadar zorken yarın birgün elimizde kalmasını istemem telefonun ki çok sık telefon değiştiren biri değilim hatta motorolayı da cem uzanın o zamanlar verdiği kapaklı telefonundan tanıyorum çık uzun yıllar sorunsuz kullanmıştım onu ama buda şimdi onun gibi olur mu vallaha çok soru işareti var kafamda.
  • telefon evdeki kablosuz modemi bir türlü görmedi nedendir acaba böyle bir sorun yaşayan oldumu hiç ya da çözüm konusunda yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı
  • 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.