Şimdi Ara

◄ Motorola Atrix Kullanıcıları Ana Konu ► (1209. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
26.464
Cevap
119
Favori
1.161.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12071208120912101211
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • deneyelim de önceki sürüme göre değişen nedir. Şarj durumunu gelişmiş mi kamerada düzeltmeler var mı rom atmaktan şaftım kaydı.
  • ekran yirtilmasi icinmis galiba bu cekirdek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teleservice den daha önce para iadesi alan var mıydı acaba? geçtiğimiz ayın 24 ünde kayıt altına alınmıştı yarın 20 iş günü doluyor ve hala yedek parça beklemekte telefon.
  • Costum romdan orjinal roma geri gönünce benim google play kayboldu. Onun yerine market var. Google play'i nasıl geri getirebiliriz?
  • zibartan kullanıcısına yanıt
    abi ikisinin içerikleri aynı sorun yok yani herşey markette de var.
    zaten 3-5 kez marketten indirme yapdıktan sonra kendisi otomatik olarak güncelleme yapcan mı diye sorar. Siz de onaylarsınız.
  • Üstat tamamdır. İnternetten google playin dosyasını bulup elle yükledim. Sıkıntı halloldu. Sağolasın
  • 4.2.2'den devam. :) Nexus 5 alana kadar kesinlikle değiştirmeyi düşünmüyorum. Şarjı çok iyi olmasa bile, az kullanan birine yetiyor da artıyor.
  • Bana şu rom konusunda son olayları özetleyecek birisi ?
  • krydtian kollari sivamis beyler github da guncellemeler akmaya basladi emerson pinter de katilsa michel monthori birakti bana kalirsa
    GitHub
    CyanogenMod-Atrix/android_kernel_motorola_olympus
    https://github.com/CyanogenMod-Atrix/android_kernel_motorola_olympus/commits/ics

• quote:

Orijinalden alıntı: TheLastSummoner

Bana şu rom konusunda son olayları özetleyecek birisi ?

3-4 Farklı Rom denemiş birisi olarak son aşamada

4.2.2 JB ROM ve MROM ön planda bence MROM daha akıcı daha hızlı 4.2.2 şuan arkadaşımda yüklü

bende ise MROM yüklü yan yana kullanıyoruz ve 4.2.2 arada kasıyormuş gibi bir durum oluşuyor.

Denemek istersen

Cyanogenmod 10.1 for Moto Atrix
    ROM
    http://goo.im/devs/epinter/cm-10.1-20130826-UNOFFICIAL-epinter-olympus.zip

KERNEL (Ben kernelli de denedim kernelsizde 2 sinde de az da olsa telde yavaşlama hissettim)
    http://goo.im/devs/epinter/olympus/kernel-cm10.1-20130826_1436-epinter-olympus-hporch32.zip

Google Apps
    gapps:

MROM (2.3.7)

ROM

GAPPS

Yukarıda yazdıklarım şahsi görüşümdür yoksa her tel her rom farklı performans göstermektedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: SeWD@Li

Temiz bir kurulum lazım sana. MROM, JB'nin yanında kağnı gibi. Stabilite ve akıcılık sıfır. Donmaktan başka bir şey yapmıyordu, JB'ye geçince anladım. Her ROM her telefonda farklılık gösterebilir fakat aynı telefonda JB ROM, MROM'dan kat kat sağlam iş çıkarıyor. Tabi GB ROM'lar içinde MROM en iyisi bence, onu da yazayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Orijinalden alıntı: SeWD@Li

Temiz bir kurulum lazım sana. MROM, JB'nin yanında kağnı gibi. Stabilite ve akıcılık sıfır. Donmaktan başka bir şey yapmıyordu, JB'ye geçince anladım. Her ROM her telefonda farklılık gösterebilir fakat aynı telefonda JB ROM, MROM'dan kat kat sağlam iş çıkarıyor. Tabi GB ROM'lar içinde MROM en iyisi bence, onu da yazayım.

Şöyle bir durum var çevremde 5 tane atrix var (hepsini de ben aldırdım) ve 2 tanesine de 4.2.2 JB kurdum dediğim gibi

arada hafif bir kasma söz konusu gibi şuan sadece 1 sinde JB yüklü arada programlara yüklenince oyun vb

Ram temizleme programı kullanılabilir RAM

miktarını 80-100 lere kadar düştüğünü görüyorum MROM da bul olay olmuyor.

3 tanesinde ise MROM yüklü ve kullanıyoruz.

Temiz kurulumdan kastınız nedir tam olarak?

• CM10.1 deki internet performansı şuan hiç bir rom'da yok ve piyasadki çoğu telefonu kıskandırır derecede
  • 10.1in ve cm9un ne eksikleri var ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Osman_E

10.1in ve cm9un ne eksikleri var ?

Abi şimdi, 4.0 ve üzeri sürümlerde kernel donanımla tam uyuşamadığı için(zaten 3.1 kernel projesi optimize odaklı yazılım geliştirmeden ibarettir) batarya süreleri sıkıntılıdır.
    Batarya süreli gündelik kullanım için iyi değildir. Şahsen ben günde 1,5 saat müzik, arada 3g açıp internette sörf yapıp whatsap kullanarak 1-2 saat mesajlaşınca şarjım yetmiyor.
    Ama cm7 ve neutrino ile bu şekilde 2 gün kullanıyorum. Ancak şu bir gerçektir ki, cm 10.1 de atrix tarayıcısını iphone 5 ile kapıştırdım siteyi sadece 2 sn geç yüklüyor.(yemin edebilirim kuzenimin ip5 i ile kıyasladım) Yani ben bu cihazı 420 tl ye aldım sıfır HB den ve kuzenimin 1999tl lik elmasına kafa tuttu. Atrix ölmedi hala içiniz rahat olsun. Tegra kapalı kutudur ama içi boş değildir.

• Merhaba...
    Benim elimde Motorola Atrix var. Geçen sömestr alındı üzerinde hiç bir değişiklik yap(a)madım. ( root edip sonrasında unroot ettim). Ben bu telefona 4.2 JB rom yüklemek istiyorum. İşlemler benim yapabileceğim düzeyde mi? Açıklayarak anlatabilir misiniz bu 4.2 JB rom kurmayı ? Yalova civarında bunu yaptırabileceğim biri var mı?
  • meraba arkadaslar bi sorum olucak telefonum orjinal hic bi root islemi gormedi simdi cm9 rom yuklesem 4.0 uzerine gelen vine,bbm gibi programlari kullanabiliemiyim? simdiden tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: KristalMeth

quote:

Abi şimdi, 4.0 ve üzeri sürümlerde kernel donanımla tam uyuşamadığı için(zaten 3.1 kernel projesi optimize odaklı yazılım geliştirmeden ibarettir) batarya süreleri sıkıntılıdır.
    Batarya süreli gündelik kullanım için iyi değildir. Şahsen ben günde 1,5 saat müzik, arada 3g açıp internette sörf yapıp whatsap kullanarak 1-2 saat mesajlaşınca şarjım yetmiyor.
    Ama cm7 ve neutrino ile bu şekilde 2 gün kullanıyorum. Ancak şu bir gerçektir ki, cm 10.1 de atrix tarayıcısını iphone 5 ile kapıştırdım siteyi sadece 2 sn geç yüklüyor.(yemin edebilirim kuzenimin ip5 i ile kıyasladım) Yani ben bu cihazı 420 tl ye aldım sıfır HB den ve kuzenimin 1999tl lik elmasına kafa tuttu. Atrix ölmedi hala içiniz rahat olsun. Tegra kapalı kutudur ama içi boş değildir.

Peki video çekme sıkıntısı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: KristalMeth

quote:

yemin ederim sizin yüzünüzden telefonu satamıyorum

• Video çekimi var ancak her 5 sn'de bir odaklama yapıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12071208120912101211
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.