Şimdi Ara

◄ Motorola Atrix Kullanıcıları Ana Konu ► (1211. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.464
Cevap
119
Favori
1.161.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12091210121112121213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arada bir fark yok en baştaki ya da en sondaki olabilir. türkçe desteği mevcut evet. yalnız bu romlar android 2.3.7 yani gingerbread sürümleri, daha yeni (jellybean) bir sürüm isteğiniz varsa şu sayfadan seçim yapmak durumundasınız.
  • cm7 bu romun orijinal romdan avantajları varmı yüklemeye degermi neutron denen rom hangi rom
  • quote:

Orijinalden alıntı: hancı42

cihazı root yaptım diger işlemleri yapinca rom yükleyecegim orijinal rom üzerine her rom yüklenirmi yüklenmezmi yüklenirse hangi romu önerirsiniz şarji iyi olan takilmayan kasmayan hangi romu kurmaliyim birde önereceginiz romun linkinide verirseniz iyi olur şimdiden çok teşekkürler

Yüklenir. Kasmayan ROM 4.2.2, şarjı uzun giden MROM (2.3.7). Linkleri konudan veya Google'dan bulabilirsiniz.
  • teşekkürler usta
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limitless`

Arkadaşlar bu kılıfı nereden bulabilirim [simage]images.gittigidiyor.com/8648/Motorola-Atrix-MB860-Flip-Cover-Kilif-3xFilm__86488302_0.jpg[/simage]

+1
    bende aradım bulamadım bu kılıftan
  • FIFA 14 oynayıp da oyundan atma sorunu yaşayanlar oyuna girmeden önce kablosuz açıp (bağlantı olsun olmasın) girerlerse sorun çözülüyor. Oyundan kaynaklanan bir hata.
  • Arkadaşlar arkadaşımın telefonuna rom atıcaz.Rom atmadan önce Efs dosyasının yedeğini alıyo muyuz?Atrix rom atma konularında herhangi birşey göremedim bununla ilgili.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • root filan derken fastboot bölümüne geldim burayı aşamadım fastboot c ana dizine attım cihazı power ses kısma tuşuile fastboot yazusına getirdim ses açma tuşuna bastım pc ye bagladım cd cd. c fastboot fastboot oem unlock yazacagım yer açılmadı pcdeki başlattan fastboot klasörüne girdim cd cd.c fastboot fastboot oem unlock yazdım dosya tanımıyor hatası verdi ne yaptımsa olmadı burayı geçemedim ınternet cafede yapacaktım olmadı sorun nerde ne yapmalıyım
  • hizlial.com 'dan aldığım brightstar garantili telefonun tamiri için nereye yollamalıyım

telefonumda ekranın bi tarafı tam oturmamıştı, aldığımdan beri öyle kullandım. dokunmatik düzgün çalışmıyordu. ekranın yaklaşık yarısı dokunmatiği algılamıyordu. ayrıca hoparlörü çalışmıyordu. bunlara rağmen telefonu kullanmaya "çabalarken" düşürüp ekranını kırdım. şimdi ne yapmalıyım? mersin'de bir servise mi vermeliyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paint It Black -- 29 Ekim 2013; 15:54:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paint It Black

hizlial.com 'dan aldığım brightstar garantili telefonun tamiri için nereye yollamalıyım

telefonumda ekranın bi tarafı tam oturmamıştı, aldığımdan beri öyle kullandım. dokunmatik düzgün çalışmıyordu. ekranın yaklaşık yarısı dokunmatiği algılamıyordu. ayrıca hoparlörü çalışmıyordu. bunlara rağmen telefonu kullanmaya "çabalarken" düşürüp ekranını kırdım. şimdi ne yapmalıyım? mersin'de bir servise mi vermeliyim?

en başta iade etmeliydin aldığın yer ile iletişime geç

• replikan58 R kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar destek lütfen..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dursunyusuf77

Merhaba...
    Benim elimde Motorola Atrix var. Geçen sömestr alındı üzerinde hiç bir değişiklik yap(a)madım. ( root edip sonrasında unroot ettim). Ben bu telefona 4.2 JB rom yüklemek istiyorum. İşlemler benim yapabileceğim düzeyde mi? Açıklayarak anlatabilir misiniz bu 4.2 JB rom kurmayı ? Yalova civarında bunu yaptırabileceğim biri var mı?

Arkadaşlar cevap bekliyorum lütfen...
  • Arkadaşlar Motorola Atrixte root yaptıktan sonra bootloader kilidini açarken RSD kısmına geliyorum sonra RSD Lite programında connected yazısı gözükmesi lazım ama gözükmüyor.Bütün driverlar yüklü programa girmeden önce bilgisayar telefonu görmüştü.Nasıl çözebilirim?Aşağıdaki konuda anlatılanların aynısını yapıyorum ama olmuyor.

• quote:

quote:

Merhaba...
    Benim elimde Motorola Atrix var. Geçen sömestr alındı üzerinde hiç bir değişiklik yap(a)madım. ( root edip sonrasında unroot ettim). Ben bu telefona 4.2 JB rom yüklemek istiyorum. İşlemler benim yapabileceğim düzeyde mi? Açıklayarak anlatabilir misiniz bu 4.2 JB rom kurmayı ? Yalova civarında bunu yaptırabileceğim biri var mı?

Arkadaşlar cevap bekliyorum lütfen...

Buyrun bu konuda bütün bilgiler var. Bütün işlemleri dikkatli yaparsanız hiçbir sıkıntı çıkmaz

• Merhaba arkadaşlar birşey sormak istiyorum

Ben poweramp i satın almıştın bu programı yanlışlıkla kaldırırsam yeniden yüklemek istediğimde full sürümünü tekrar yükleyebilirmiyim veya tekrar satın alma işlemi yapmak zorunda mı kalırım?

• Merhaba
    Colornote de google entegrasyonu yaparken email alanına giriş yapacağım esnada sayfa kilitlenip kapanıyor.
    Çözümünü bilen var mı acaba, ekran görüntüsü aşağıda.E-posta alanına dokununca kilitlenip kapanıyor ekrandaki sayfa.

◄ Motorola Atrix Kullanıcıları Ana Konu ►

• quote:

Orijinalden alıntı: balley

Merhaba arkadaşlar birşey sormak istiyorum

Ben poweramp i satın almıştın bu programı yanlışlıkla kaldırırsam yeniden yüklemek istediğimde full sürümünü tekrar yükleyebilirmiyim veya tekrar satın alma işlemi yapmak zorunda mı kalırım?

gmail hesabına kaydediyor o hesapla girersen telefondan tekrar yüklersin
  • ARKADAŞLAR MERHABA ESKİ BİR ATRİX KULLANICISIYIM.. ESKİ DİYORUM ÇÜNKÜ CİHAZI BİR AY ÖNCE DOKUNMATİK SORUNUYLA TELESERVİCE E VERDİM.. BUGÜN İTİBARİYLE ÜCRET İADESİ YAPILACAKTIR YAZIYOR.. BUNDAN SONRAKİ SÜREÇLE İLGİLİ BİLGİSİ OLAN VAR MI?? HAKEM HEYETİNE BAŞVURMAMA GEREK VAR MI?? ATRİX KULLANICISI OLUP BU ŞEKİLDE PARASINI GERİ ALABİLEN BİLİYORMUSUNUZ?? YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM..
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolwerin84

ARKADAŞLAR MERHABA ESKİ BİR ATRİX KULLANICISIYIM.. ESKİ DİYORUM ÇÜNKÜ CİHAZI BİR AY ÖNCE DOKUNMATİK SORUNUYLA TELESERVİCE E VERDİM.. BUGÜN İTİBARİYLE ÜCRET İADESİ YAPILACAKTIR YAZIYOR.. BUNDAN SONRAKİ SÜREÇLE İLGİLİ BİLGİSİ OLAN VAR MI?? HAKEM HEYETİNE BAŞVURMAMA GEREK VAR MI?? ATRİX KULLANICISI OLUP BU ŞEKİLDE PARASINI GERİ ALABİLEN BİLİYORMUSUNUZ?? YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM..

bende aynı sorundan göndermiştim 20 işgünü dolalı 3-4 gün oluyor, hala parça bekleniyor yazıyor ama ben kendime yeni telefon aldım bile artık. hakem heyetine gidip şikayet edeceğim... para iadesi ile ilgili teleservice in sitesinde bir bölüm var, oradan bakabilirsiniz sanırım nasıl işlediğini. neler yaptığınızı buraya da yazarsanız bize de faydası olur.
  • Hayırlı olsun diyelim.... servis detaylı bilgi verir. onunlada sorunsuz bir cihaz alirsin. Daha güncel.

• 
Sayfa: önceki 12091210121112121213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.