Şimdi Ara

Motorin Alacaksanız Yarın alın. 9 kuruş daha inecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.443
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Motorin Alacaksanız Yarın alın. 9 kuruş daha inecek

http://ekonomi.haberturk.com/enerji/haber/791726-motorine-indirim

• Bilgilendirme için teşekkürler arkadaşım...
  • Benim arac lpg li. 2,5 ay önce 1.98 den aldığım lpg yi şimdi 2.7 den almak zorundayım . Lpg ye %30 zam yapılmış burda 9 kuruş motorine indirim yapılmış seviniliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperixx

Benim arac lpg li. 2,5 ay önce 1.98 den aldığım lpg yi şimdi 2.7 den almak zorundayım . Lpg ye %30 zam yapılmış burda 9 kuruş motorine indirim yapılmış seviniliyor

Yüzde 30 değil %35 en az. Senin verdiğin rakamda da %36 çıkıyor.
  • Gaz kullananlar arabalarını satsın motorine geçsinler. Bu nedir arkadaş hiçbir cazibesi kalmadı gazın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hekimoglu19

Gaz kullananlar arabalarını satsın motorine geçsinler. Bu nedir arkadaş hiçbir cazibesi kalmadı gazın.

Merak etme öyle bir durum olunca motorine de gerekli ayarı verirler.Hatta suyla çalışan araba olsun içmeye su bulamayız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: portakal

quote:

Gaz kullananlar arabalarını satsın motorine geçsinler. Bu nedir arkadaş hiçbir cazibesi kalmadı gazın.

Merak etme öyle bir durum olunca motorine de gerekli ayarı verirler.Hatta suyla çalışan araba olsun içmeye su bulamayız

%100 haklisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Motorin de 2-3 ay önce 3.8lere alabiliyordum şimdi 4.3 civarı oda uçtu gitti. Varil fiyatları düşerken bizimkiler açık var diyerek %30 bindirim yapıyor sonra %2 %2,5 indirim yapıyorlar.
  • eşşeğe binsek saman zamlanır...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • temmuzda dizel 3.5 lira seviyesinde iken petrolun varil fiyatı 84 dolarmış.şimdi 88 dolar bu durumda 3.6 liraya mazot satılması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: portakal

quote:

+1921321
  • benzine de indirim söz konusu olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperixx

Benim arac lpg li. 2,5 ay önce 1.98 den aldığım lpg yi şimdi 2.7 den almak zorundayım . Lpg ye %30 zam yapılmış burda 9 kuruş motorine indirim yapılmış seviniliyor

ekonomimiz büyüyor ya hep bundan kaynaklanıyor...
  • buda hep iniyor.. bu forumdaki kaçıncı konu
  • Bugün iner yarın çıkar,kasmaya gerek yok nasılsa her zaman almak zorundayız...
  • ekonomimiz büyüyor

• ekonomi büyüyor ceblerimiz kücülüyor, hayat kalitemiz yok oluyor
  • Bir yaşıma daha girdim. Böyle başlıkların hortlaması için 1 gün bile yetiyor sanırım. Hortlatmayın şunları arkadaşım duygularımızla oynamaya ne hakkınız var (Sabah ilk iş petrole gidecektim az daha )
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.