Şimdi Ara

Motor temizliğinde silikon kullanımı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    gecen gun aracıma camsuyu eklemek ıcın kaputu açtıgımda motorumun bayagı bır kırlendıgını gordum.motor temızlıgı ne kadar onemlı cok bır bılgım yok ancak gorunen kısmı cok canımı sıktı.20 ytl ye satılan motor temızleme kopugu gıbı bısı kullanmak yerıne süt silikon kullanmayı tercıh ettım.süt silikon yanıcı değil,yuksek sıcaklıklarda bozumuyor.metal ile tepkımeye gırmıyor,yaygın bır ınanısa gore plastıgı sertlestırıp catlatır denıyor ancak bu arabamdan oncekı emektar 13 yıllık broadwayın plastık ne kadar aksamı varsa 15 gunde bır sılıkon uygulamasıyla korudum.tamponlar ıc aksamda en ufak bır renk atması catlama vs. olmadı. yanı anlayacagınız cok uygun bir urun ve bır o kadarda ıyı bır kır cozucu.bununla beraber suya karsı suruldugu yuzeyı koruyor.

süt silikon ıle yarım saatlık bır calısma ıle motorun elımle ulasabıldıgım her noktası ter temız oldu ve pırıl pırıl parlıyor yenı gıbı oldu dıyebılırım.resımlerı aksama atıcam nete

• cok merak ettim fotoları bende satın alabilirim

bence motor temizligi cok önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi --alex-- -- 26 Nisan 2008; 14:08:07 >
  • alex torpıdo parlatıcısı süt silikon kullandıgım urun 3 ytl gıbı bır fıyatı var
  • tmm teşekkür ederim

hepsiburadada var mı acaba?
    quote:

Orjinalden alıntı: cenkmavi

alex torpıdo parlatıcısı süt silikon kullandıgım urun 3 ytl gıbı bır fıyatı var
  • süt silikon

bu lınktekıne benzer bır urun alabılırsın.benzıncılerde ve oto yıkmacılarda mevcut
  • wd 40 kullanıyorum.
    çok memnunum bende
  • Fotograf makinesi bozuldu sanırım veya motor tekrar kirlendi çekemeden

Şaka bir yana bende yeni duydum bu ürünü deneyip bir görelim bakalım... Teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • süt silikon sertleşmesinin aksine yüzeyin daha nemlenip kırılgan hale gelmesini engelliyor...
    göstergelerin üstkısımlarındaki malzemeleri falan güneşin etkilerine karşı korumak için üretilen bir madde olarak biliyorum...
    hem temizliyor hemde malzemenin zamanla yapısının bozulmasını engelliyor yani..

motor temizleyici spreyler var işe yarıyor...

wd40 da gayet güzel işe yarıyor...
    ancak abartmayın wd 40 ı manifoldun oraya gelmesin özellikle sonra 5 dak duman tütüyor ve wd40 ıın o mükemmel kokusunun aksine keskin bir koku oluyor
    tecrübeyle sabittir
  • Şu motor temizleme Spreyiyle 307 her yerine sıkarsam bir zararı olurmu ? beynine felan :S bide bu arabanın beyni nerde ki :S
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.