Şimdi Ara

MOTOR TEMİZLEME SPREYİ hangisi!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
43.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: samet0647

WD40 isviçre çakısıdır.Her derde deve

Not:''Disklere sıkmayınız''

Bugün arabanın içini temizlerken jantlara baktım araları paslanmış gibiydi, pas olmadığı zaten bellide işte garip bir kir birikiyor zamanla cantlar arasında suyla falan geçmiyor, wd40 ı güzelce bir sıktım pislik olan yerlere sonra bir sünger bez ile sildim hemen çıktı kirler tabi wd40 ı sıkarken disklerede biraz gitti ama frenlemede bir sıkıntı olmadı tabi direk disklerin üstüne boca edip denemeyin :)
  • **M O T O R A S U T U T U L M A Z **
  • bende kararsız kaldım yıkatmak bi dert yıkatmamak başka
  • WD40 Marc Kireç sökücünün sprey halidir
    Her kireç çözücüde asir vardır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu wd 40 kafamıza sürsek saçta çıkarırmı.? Kelliğe belki çözümü olur diye düşünüyorum ama.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: novinovi

bu wd 40 kafamıza sürsek saçta çıkarırmı.? Kelliğe belki çözümü olur diye düşünüyorum ama.?

kayganlaştırıcı niyetine kullansak ne olur acaba
  • quote:

bu wd 40 kafamıza sürsek saçta çıkarırmı.? Kelliğe belki çözümü olur diye düşünüyorum ama.?

Çıkarmasa bile keli parlatır, ışıl ışıl
  • wd40 atasözü if something moves and it shouldn't, use duct tape. if something doesn't move and it should, use wd40
  • bence jant temizleyici parlatıcı alın iki iştede kullanırsınız. Tabi sıkıp bekleyip su ile yıkamanız lazım.
  • Wd40 cokiyi pas sökücü ve yaglandirici olabilir ama islemden sonra cok toz tuttugu gercek. Silahi hem temizlemek hem de yaglamak amacli iki kere kullanirim wd 40 'ı. o an on numara oluyor makine ama aradan bi iki gun gecmeden toz katmani kapatiyor wd40 sıkılan aksamları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: weycell1905

quote:

Çıkarmasa bile keli parlatır, ışıl ışıl

• quote:

Orijinalden alıntı: Tacox

quote:

kayganlaştırıcı niyetine kullansak ne olur acaba

Bak buda enteresan bir fikir

• Motordaki yağları temizlemek istiyorsanız markalı ürünlere aşırı para vermenize gerek yok. Bim'den Güldal markalı yağ çözücülerden alın 1 şişeyi yağlı olan yerlere sıkın 10 dakika bekleyin ve basınçlı suyla yıkayın motorunuz tertemiz olur. Bu işlemi yaparken motorunuzun soğuk olmasına dikkat edin sıcak motor üzerine kesinlikle hiçbir zaman temizleyici kimyasal sıkmayın.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.