Şimdi Ara

motor almak istiyorum fakat param yok önerileriniz neler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
21.452
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 5000-6000 civarında almak istediğim bir motor var. babam motora yanaşmıyor. yani ondan bana hayır yok. (halbuki 99 yılında bana ilk motorumu o almıştı.)

hiçbir yerde birikmişim söz konusu değil. aylık 600 civarı para geçiyor elime fakat doğal olarak ev giderleri faturalar mevcut. kenara maksimum ama maksimum 200 tl ayırabilirim. aslında şu anda o bile zor çünkü toplamda 500-1000 arası kredi kartı borcum var.

her türlü korumam mevcut motor için. motorum eksik sadece. motor hayalim, araba yerine motordan daha çok zevk alıyorum.

önerilerinizi bekliyorum. neler yapılabilir?

teşekkürler herkese

• Yapay Zekanın Yanıtı

Motor Almak İstiyorsun Ama Paran Yok: Ne Yapmalısın?

Hayallerindeki motora kavuşmak, özellikle de bütçen kısıtlıysa zorlu olabilir. Ancak endişelenme, motor almak istiyorsun ama paran yok diye bir şey yok. İşte senin için bazı öneriler:

• İkinci El Pazarını Keşfet: Yeni bir motor almak için yeterli paranız yoksa, ikinci el pazarını araştırmalısın. İndirimli fiyatlarla iyi durumda kullanılmış motorlar bulabilirsin.

• Sabırlı Ol: Rüyalarındaki motoru hemen bulamayabilirsin. Sabırlı ol ve piyasanın uygun fırsatları sunmasını bekle. İndirimli teklifler ve özel kampanyalar için gözünü dört aç.

• Birikim Yap: Bütçen kısıtlıysa, motor almak için birikim yapmayı düşünmelisin. Düzenli olarak biraz para ayırmak, zaman içinde önemli bir miktar biriktirmene yardımcı olabilir.

• Kredi Seçeneklerini Değerlendir: Kredi kullanmak, bütçen dışında bir motor alman için bir seçenek olabilir. Ancak aylık ödemeleri ve faiz oranlarını dikkatlice değerlendirmen önemlidir.

• Takas Et: Mevcut bir aracın varsa, onu bir motorla takas etmeyi düşünebilirsin. Bu, motor almak için gereken nakit miktarını azaltmana yardımcı olabilir.

• Yardım İste: Ailenizden veya arkadaşlarınızdan motor almak için finansal yardım istemeyi düşünebilirsin. Onlar sana borç verebilir veya bir motor satın almana katkıda bulunabilirler.

• Esnek Ol: Rüyalarındaki motoru hemen alamayabilirsin. Esnek ol ve daha uygun fiyatlı veya daha eski bir model seçmeyi düşün. Motor sürme tutkun, hayalindeki motora sahip olmaktan daha önemlidir.

Sonuç:

Motor almak istiyorsun ama paran yok diye bir şey yok. İkinci el pazarı, birikim, kredi seçenekleri ve yardım istemek gibi yöntemleri inceleyerek, bütçenizi aşmadan hayallerindeki motora kavuşabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bosver motoru

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardes gel bu sevdadan vazgec ınan , bende delısıyım ama ımkanım olsa dahı almam , ılerıde araba al kendınebak dalgana , motor herseyıyle tehlılekı zararlı , kalıte elbıse almak lazım kalıte kask almak lazım lazım da lazım , bosver sen motor almayı ılerıde araba alırsın ıstedıgın gıbı
  • Peki ehliyetin,koruların var mı?
  • Başlık sakat ( oh bee sonunda ilk ben dedim )
  • evet 2 senelik a2 ehliyetim var.

bir adet bering marka montum var. airoh marka kaskım. dizliklerim ve eldivenlerim var.

aktif motor gezileri yapıyorum başka arkadaşların motorlarıyla da.

ama kendi motorum yok maalesef. motor ayrı bir sevda bence. alıp götürüyor beni. arabada o zevki alamıyorum.

motor üstünde de başıma birşey gelirse çok çok üzülmem. bu arada söyleyeyim hız tutkunu falan değilim.
  • borcun varsa bulasma derim... 200tlx24:4000tl motor olsa her ay en az 50 lira yakit desen 50x24:1200tl kalir cebine kaldi 2 yil boyunca 350 lira ailenle kaliyor sevgilin esin yoksa alabilirsin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemgc

evet 2 senelik a2 ehliyetim var.

bir adet bering marka montum var. airoh marka kaskım. dizliklerim ve eldivenlerim var.

ama kendi motorum yok maalesef. motor ayrı bir sevda bence. alıp götürüyor beni. arabada o zevki alamıyorum.

motor üstünde de başıma birşey gelirse çok çok üzülmem. bu arada söyleyeyim hız tutkunu falan değilim.

Madem hem korumaların,hem ehliyetin,hem tecrüben var hiçbir engelin yok o zaman.
    Peki ne tür bir motor istiyorsun ss,naked,chopper,enduro ?
  • BLACK EYED PEAS ---IMMA BE videosunu izle ordaki bmw yi al beraber gezelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilxx92

quote:

evet 2 senelik a2 ehliyetim var.

Madem hem korumaların,hem ehliyetin,hem tecrüben var hiçbir engelin yok o zaman.
    Peki ne tür bir motor istiyorsun ss,naked,chopper,enduro ?

para yok diyor iste borcu da varmis bosver sen once biraz para biriktir sonra borclarini ode en son motoru dusun olmadi eli yuzu duzgun bisey al ille motor mu olacak haha son dedigim saka olarak algilanmasina..

• 2.el cbr150 olabılırım dıyorum ozaman , bayadan berıdır fıyat arastırmıyorum onuda soylıyım .
  • hissetme ;

ailemle kalmıyorum. tek başıma yaşıyorum. tüm masraflar bana ait. benzin parası konusunda sıkıntım yok çünkü normalde zaten aylık 60 tl otobüs parası veriyorum ki uzun yollar hariç benim benzinimi karşılar.

anilxx92;

en uygun model her yönden hyosung gt250r oluyor benim için. çok param olmadığı için fazer alamıyorum. 98 yılından beri motor sürüyorum. son 3-4 senedir vitesli motor kullanıyorum 150 lik. her yönden beni tam karşılayacak motor olarak dediğim gibi hyosung a karar verdim. hem görünüşü hem gücü tam ideal. çok hızda gözüm yok. gezilerimde beni yarı yolda bırakmasın. gerektiğinde otobanda 110-120 ile giderken sollamam gereken bir durumda hala gaz yiyebilsin en uygun model hyosung gibi.
  • güvendiğim bir olay var arkadaşlar. şimdi okuyorum pek vakit ayıramıyorum. ama 3 boyutlu mimari modellemeler yapıyorum. yazın bu işten de para kazanabilirim. o yüzden mesela şimdi bir kredi alsam. belki yazın toptan krediyi kapatabilirim. zaten en kötü ihtimal yazın 3 ay çalışırım bir yerlerde boş geçirmem.
  • çek 5000 tl kredi 200 tl taksite bağla öde yavaş yavaş keyfine bak
  • Dediğin gibi hyosung olabilir onun haricinde cbf 250,cbf500 olabilir.
    Yada hyosung gt 250 naked önerebilirim,çok çok sevidğim bir motordur 250 naked.

karar senin eğer bunlar maddi açıdan seni yorarsa cbf 150,ybr 125 bakabilirsin.

• Hocam 500 e filan ikinci el bulursun ama sanayi de tanımadığın kişi kalmaz :D
  • anilxx92;

şimdi almışken bir kere almak istiyorum. cbf 150 kullandım ben işte. motor maalesef belirli noktalarda yetmiyor. özellikle şehir dışında. o yüzden onun biraz üstü bir motor olarak gt 250 r tam ideal diyebilirim.
  • quote:

anilxx92;

şimdi almışken bir kere almak istiyorum. cbf 150 kullandım ben işte. motor maalesef belirli noktalarda yetmiyor. özellikle şehir dışında. o yüzden onun biraz üstü bir motor olarak gt 250 r tam ideal diyebilirim.

gt250r güzel motor fakat bazı serilerinde problem olduğunu duydum.
    Bir sitede bu motor ile problem yaşayan bir arkadaş çok uğraşmıştı.
    Özellikle krank çok problem çıkartıyormuş.
  • ben onunla ilgili birşey okumadım hiç hem de çok forumu takip ettim.

ama şunu duydum krankla ilgili. motoru 1000 lik bir racing sanıp zorlayanlar olmuş bu yüzden de krank milini kıranlar olmuş.
  • Bende ev satın almak istiyorum ama param yok
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.