Şimdi Ara

>>MOTO ROKR E2 İNCELEMESİ VE ROKR E2 PLATFORMU<< (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.814
Cevap
1
Favori
352.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orjinalden alıntı: hakanlevent

allah allah divx yokken 3gp videolara şahane diyoodunuz ne çabuk unuttunuz

hem bende mp4 atıyoorum ayarları yaptınmı tam ekran hariç görüntü gayet iyi

hem divx i artık 6600 bile rahat oynatıyoodu cevirdigin zaman

o zaman bende sana şöyle bi yorum geçeyim

sen 350 ytl lik telini 150 ye sat sonra adam gibi foto çekemeyen bi tel al sırf müzik dinleyecegim diye ama orj fw oda yokki görünümü olan boş bi kasa

nasıl ben mac kullanmayı bilmiyorum ama tipi çok hoşuma gidiyor dünyanın en iyisi bile olsa bence boş

1-ben hiçbir zaman 3gp hakkında şahane falan demedim diyen de beni ilgilendirmez.
    2-mp4 ile divx i karşılaştıranı da ilk defa görüyorum gayet iyi dediğin görüntüyü de merak ettim doğrusu.
    3-dikkatini çekerim e2 çevrilmiş divx değil orjinal divx oynatıyor. aradaki farkı bilecek kadar teknoloji bilgin olduğunu varsayıyorum.
    4-fotoğraf konusunda haklısın e2nin kamerası 2mp lik k750 gibi değil ama 1,3ler arasında en iyisi diyebilirim.
    teşekkür ederim

• 1, tamam ben genel konuştum varsayıyorum
    2,mp4 ile divx kıyaslaması yapmadım ben yapsaydım ayrıntısına rahat girerdim k750 dvix oynatsa o zaman kıyaslama yapardım..
    3,sü orj küçültülmemiş divx dosyasını e2 kasa kasa oynatıyor diyen arkadaşlar var forumda onlaramı inancaz sanamı kaldıkı ben sana soruyoorum en yüksek cözünürlükte dahi divx i izlesen ne olucak bak bi vcd dosyasınn ortalama boyutu 352ye288 olması lazım e nin pixeli kaçki 19 inçlık lcd mi cevirmeden oynatcan + olarak o kadar hafızası varmı ya o cihazın tamam cevirme sen o zman bir filmi 700 mb olarak izlersin için rahat eder oh be tam çözünürlük izliyoorum diye
    4,sü 1,3 mp mi kaldı bu zamanda da kalitesi olsun
    5,si bu güne kadar tartıştıgım eleştirdigim bütün cihazları kullandım ben e2 yide cok degil 1 ay sonra alırım merak etme o zamn konuşuruz seninle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanlevent -- 28 Ekim 2007; 18:57:53 >

• arkadaşım işin çok teknik detaylarına girersen bu dünyada telefon alamazsın. benim sana anlatmak istediğim, şu anda, telefon piyasasında, FİYAT PERFORMANS açısından alınabilecek en iyi cihaz MOTOROLA ROKR E2'dir. Bunun aksi yoktur. Ben bunu anlatmaya çalışıyorum. Sadece boş bir kasa dediğin e2'nin senin elindeki k750den daha ucuz ve daha kaliteli (kamera hariç) bir cihaz olduğunu anlatmaya çalışıyorum. ama galiba anlatamıyorum. ama yine de güzel tartışmaydı teşekkür ederim. inşallah e2'yi alınca sen de benim gibi düşünürsün.

vermişşin zaten de cmert niye sattı o zamanadam sx1 den sonra haz alamadı bi türlü

@suat buhur

arkadaşım çok teşekkür ederim tarafsız yorumun için

almaktan vazgeçtim diyebilirim

zaten sıfır fiyatlara bakalım 320 k750 220 e2

ben k750 yi 150 ye anca satıcam +para verip e2 alıcam satmak istedigimde 100 e bile zor gidicek

Şimdi size birşey soracagım 237ytl ye sıfır faturalı 1 gb kartlı
    Bu özelliklerde Türkiyede satılan başka bir telefon varmı
    ?

E2 Bootloader 02.35R
    ilove3d recently found and published a new bootloader for ROKR E2 - 02.35R, as shown in the screenshot below. It is still not known what advantages the bootloader will give, so PLEASE DO NOT FLASH BEFORE IT IS FULLY TESTED. Read the discussion board at MotoHell and be sure that you read everything first. The files and screenshot is taken from motoit168 (Chinese language)
    http://storage.e2mod.com/firmware/gsm_sumatra_mbm_flash_02.35R.zip

yeni bootloader cıkmış.denedim sorunsuz..fw atmalar daha hızlıymış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur67 -- 29 Ekim 2007; 21:17:05 >

• aksini söylemedimki ben kendi açımdan konuşuyorum

k750 yi satsan se oldugu için fiyatı cok düşer ama motorola satsan en kral teli bile olsa ölü fiyatına gider
    ama dedigim gibi az bi süre sonra alırım tartışırız

bu arada bende tel modlamaktan büyük zevk duyarım
    quote:

Orjinalden alıntı: onuer

quote:

vermişşin zaten de cmert niye sattı o zamanadam sx1 den sonra haz alamadı bi türlü

@suat buhur

arkadaşım çok teşekkür ederim tarafsız yorumun için

almaktan vazgeçtim diyebilirim

zaten sıfır fiyatlara bakalım 320 k750 220 e2

ben k750 yi 150 ye anca satıcam +para verip e2 alıcam satmak istedigimde 100 e bile zor gidicek

Şimdi size birşey soracagım 237ytl ye sıfır faturalı 1 gb kartlı
    Bu özelliklerde Türkiyede satılan başka bir telefon varmı
    ?

• çamur atılan telefonun fiyatı 220 ytl. bi fiyat sıralamasına girip bakılsın lütfen ve o sıralamadaki tel ler ile kıyaslama yapın ve bu forumu ona göre meşgul edin. yardımlaşma deil tartışma meydanına döndü. sıkıldım mailime gelen tartışma konularınızdan.

birileri pda kullanmış sonra e2 almış iyi die ve şimdide beğenmemiş ve telefonu eleştriyor. arkadaşlar paranız varsa alabildiğinizin en iyisini alın ki zaten almışsın gelip ucuz telle ne uğraşırsın.
    birilerini haksız çıkarmak için bilmem zevk içinmi yapılıyor uğraşmayın yani.

ben bu forumun paylaşım için olduğunu düşünüyordum. soru sorsanda cevap gelmez oldu. daha önemli ne var bilmiyordum ama artık donanımhaber forumundan hiç bir şekilde faydalanamıyorum...

çok ihtiyaçta varsa bilmiyorum vardır belki açın bir ( cep zidik yarıştırma forumu ) orda devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freddysis -- 29 Ekim 2007; 3:34:03 >

• arkadaşlar tartışmalara gireceğinize katze 4 ile ilgili birşeyler yazsak!!!!bilgisayara bağlantı sorununu çözmeye çalışsak falan

Orjinalden alıntı: omurkadir

alla alla yani bilgisayara bağlanamıyoruz ha?garip bi olay ya.bende katze3 var memnunum ama 4ü de merak ettim,bu olay çözülmüyor mu gerçekten??şimdi de telefona onca ajanda notu vs.attım onları kaybetmek istemiyorum.sorunsuzsa yükleyeyim yani.ne diosunuz???

bir de özel bi isteğim var ya ben mühendislik okuyorum ve bilimsel hesap makinesi çok lazım oluyo,bazı nokia telefonlarında standart bu.netten bulamadım java olarak falan.telefona yükleyip derse hesap mak.götürmeyi unuttugum zaman falan kullanmak güzel olurdu.var mı bilgisi olan falan link atabilir mi??Teşekkürler..
    KEşke herkes faydalı programları burda duyursa.Bu arada ing-türkçe sözlüğü beğendim türkçe-ing de olsaymış güzel olurdu.

quote:

Orjinalden alıntı: sersiler

Katze 4 ü kurdum gerçekten çok güzel olmuş ama ne bluetoothla nede kabloyla senkronize etmeyi başaramadım,bu nedenle eski fw me geri döndüm.Katze 4 final sürümü çok güzel olacak eminim...

• quote:

Orjinalden alıntı: memosimsek

SUAT BUHUR KARDEŞİME......!!!

ben bu telefonu eleştirenlerin bu telefonu kullandıklarından şüphe etmeye başladım. yahu suat arkadaşım senin bu beğenmediğin e2, zamanımızın 3310u sayılan samsung e250 den daha ucuz. üstelik bu telefon 1,3mp kamera, 4gb sd desteği, divx film oynatma, ve daha burda sayarsam sayfayı dolduracak birsürü özelliği var. hatta ve hatta dün bir arkadaşımın n70iyle karşılaştırma imkanım oldu ve sadece e2imde divx film oynatmam n70in havasını söndürmeye yetti. ve sen bu telefona burda atıp tutuyorsun elini vicdanına koy öyle konuş. bu fiyata divx film oynatan böyle kulaklık sesi veren telefon bulursan ben o telefona 235 değil 535ytl veririm.

telefonu kullandığımdan emin olabilirsin ve ben bu telefonu
    290ytl.ye aldım kullandığım fw katze3 sana şunu söyleyim ses öle süper falan değil ses yüksekliğinden bahsetmiyorum ses kalitesinden bahsediyorum içinde bir çok hazır ekolayzer modu olmasına rağmen iki yada üç tanesi işe yarıyor diğerleri seste en ufak bir değişiklik yapmıyor vede bas derinliği yok oldukça mid bas var sana kısaca şunu söyleyim ben şu ana kadar sx1 w800i ve ef81 kullandım içlerinde en berbat ses bunda var bundan emin olabilirsin birde bu telefonda arka planda hareketli gifleri oynatmıyor eski bir sony kullanıcısı olarak bu benim için büyük bir eksiklik uzun msj yazma zaten işkence şarj keza az gidiyor uygulamaları çalıştırma işkence öle kolay çalışmıyor ne bileyim ya bi sürü şey başlarım onun oynattığı divx film oynatmasına ben oturup o küçücük ekrandan filmmi izleyecem bu telefonu müzik telefonu diye çıkarttılarsa asıl işini çok iyi yapması gerektiğini düşünüyorum saygılar.

• Ama sonucta cihaz bu ve bu fiyata en iyisi.Halen daha bunun üzerine yorum yapmak cok yersiz.
    Cx300 kulaklıgım var çatır çatır müzigimide dinliyorum,Oyunumuda oynuyorum,programlarıda kullanıyorum,film de izliyorum.
    BAna bunlar yetiyoda artıyo.
    Artık arada ufak tefek sorunlarda olsa,;Gülü seven dikenine katlanıR.
    Yani zaten eger begenmediysen satarsın olur biter fakat yok şu böyle bu böyle diye durmadan tartışma ortamı yaratmanız çok yersiz.
    Lütfen artık saçmaca tartışma ortamı yaratmayalım.

Ta ki fiyat performans olarak daha iyi bir telefon çıkana dek;).

Gelelim katze4 e ben kurdum ama zaten ben senkrenizasyon yapmadıgım ıcın benım ıcın herhangi bir sorun yok.
    Kullanıyorum.Güzel ve verimli görünüyor...
    Fakat beta tam sürümü ne zaman çıkarki?

• işlemci gücü,ses kalitesi,modlanabilirliği ve tabi fiyatı ile rokr e2 çok iyi bir seçimdir.
    bundan sonra zaten amacım iyi ir pda almak. beklediğim ozlliklere sahip pda lerin fiyatları hala yuksek
    ama uygun seviyelere geldiklerinde e2 2. telefonum olacak.

Hergün okuduğum bu konu başlığında rokr e2 yi geliştirmek e yeni yazılımları ile ilgili konuları konuşalı lütfen.
    bu telefonu diğerleri karşılaştırmak, o süper demek ya da telefonu kötülemek için bu başlık kullanılmasa ne güzel olur.

SAYGILARIMLA
    e398 in vga sı bile bundan iyiydi yahu
  • Arkadaşlara katılmamak elde değil, bu başlığı sidik yarıştırma ve şu telefonu kötüleme başlığı hale getirdiniz.Forumun amacı bilgi paylaşımıdır diye biliyordum fakat bu amacından iyice sapmış durumda.Umarım bu olay daha da uzamaz.Sonuçta biz burada bu telefon ile ilgili bilgi ve deneyim paylaşımı için buradayız.

Katze4'ü daha denemedim fakat son sürümü çıkmadan da yüklememeyi düşünüyorum.Ama eğer önceden theone beta kullanmış arkadaşlar varsa bu iki fw arasında bir kıyaslama yapabilirler mi? Bu arada eğer bu ilove3d ekibi yeni bir bootloader bile yapabiliyorlarsa, bu telefona bir windows sürümü atmak (Yani linux yerine tamamen windows mobile olmasından bahsediyorum) çok da zor olmasa gerek diye düşünüyorum.Tabi bunu firmware geliştiren bir ekipten de beklemek yanlış olur, sonuçta adamlar Linux sürümünü geliştiriyorlar...
  • Arkadaşlar şimdi motohell forumlarına bakınıyordum.Oradaki adriangatillo isimli arkadaşın söylediğine göre Katze3 ve Katze4 Z6'nın audio codec'lerine sahipmiş.Yani bu da daha kaliteli bir ses anlamına geliyor sanırım.Diğer sürümler için ise şunları yazmış:

iLove3d 45P, 48P2, Katze1: Normal Stock Quality 
    Katze2, TheOne, Revolution: Normal Stock Quality Plus KAtze´s volume increaces
    48P Ultimate: Low Quality...
    Katze3: Z6 Audio Codecs from the first backup of the Z6 posed here by iLove3d
    Katze4: Z6 Audio Codecs, 4AP player

Yazının tamamına buradan bakabilirsiniz: http://motohell.com/index.php?topic=1212.30

Bu nedenle de şimdi son sürümü çıkmadan yüklemem dediğim katze4'ü indiriyorum Bakalım gerçekten ses ile ilgili bir gelişme var mı...

Düzenleme: Bu arada başlığın devamında anladığım kadarıyla Z6 player'ının bir mpgk olarak E2'ye yüklenip yüklenemeyeceğini konuşuyorlar.Anladığım kadarıyla şu anda katze4 ve katze3'te Z6'nın ses kütüphanelerini E2'mize yüklemiş durumdalar.Artık motohell'i daha fazla takip edeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhantasli -- 29 Ekim 2007; 15:03:34 >

• quote:

Orjinalden alıntı: erhaninho_cArsi

Arkadaşlar E2 ile çekilmiş 1-2 foto koyabilir misiniz acaba buraya

forumun başlarında E2 ile çekilmiş resimler var
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.